Maxi Scooter Bölüm 2
Maxi Scooter Bölüm 2
çok değişik olmuş bence güzel de olmuş bazıları.
adam nos takmış sukutura. acaba nasıl takmış onu bende takmak isterim
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
renklerde cıvıtmışlar ama emeğe saygı model güzel tasarlanmış ve yapılmış
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
ya bı manyak pizza cı war dı böyle scooterları yapan omu acab ama yıne de güzelde acab o egsoza nasıl ses werıyo
Çok güzel miş
abiii ben beyen medim enüsteki kendini aşmış onun altındakinin rengi hoşua gitmedi onun altındaki çok sade
bence sadeliğin üzerine performans modifiyesi yapmak dahaiyi
abi ben kendi scooterı vereyim deneme tahtası olarak biraz oynasınlar yaa :( maxi deil ama en azından scooter millet aşmış
Hayal etme meselesi.Adam tabureden bile motosiklet yapıyo.Üretim amacı bu olmasada adam yapmış,Güzelde olmuş hani.
yahu bunlar ne kadar güzel ya mukemmel olmus hepsi
O değil de her makineye nos takan zihniyet yine ortaya çıkmış.Nedir abi 160 kiloluk makineye nos Ama bodykitler çok hoş bir de ışık altında renk değiştiren boya kullanmışlar
ah şu ikinciden bende olcakki bi tane noslu moslu falan.. caddeleri alt üst ederimm valla
Semih Cesur
GAz gaz gaz gaz gaz....
Gördüğüm en güzel modifiyelerden bir kaçıydı, Noslarda ayrı bir ayrıcalık bu scooter la herhangi bir R6 veya R1 e kafa tuttuğunuzu düşünsenizze...
bomba bunlar bomba
hele bı alalım scooterımızı bızde elbet yaparız bişeycikler dimi!!
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
manyaks otesı bı moto bunlar nasılda yapmıslar yaa ben cok beyendım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)