İzmirli Motoran dünya yollarında
Reklamlar
-
Atatürk OSB’de yarattığı sinerji ile üç yılda motosiklet ve scooter sektörünün lider kuruluşlarından biri haline gelen Motoran, SYM ile işbirliği yaparak gücünü artırdı.
TÜRKİYE’nin motosiklet piyasasında söz sahibi kuruluşlarından İzmirli Motoran, geçen yıl Hyundai’nin Tayvan’daki motosiklet üreticisi SYM ile işbirliği yaparak başladığı ortak üretimle gücünü artırdı.
12 milyon adet
Yılda bir milyon adetlik motor üretim kapasitesi ve bugüne dek gerçekleştirdiği 12 milyonluk üretimiyle bir dünya devi olan SYM, ilk kez kendi fabrikaları dışında bir tesiste üretim yaparken, iki markanın ortak ürünlerine bu yıl en az iki yeni model ekleneceği belirtildi. Firma yetkilileri, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Motoran’ın bu işbirliği sayesinde Türkiye’de ilk kez üst segmentte motosiklet üretimine başlandığını belirtti. Yetkililer, “Motoran’a ait 20 bin metrekarelik alanda yıllık üretim kapasitesi 40 bin adet olan fabrikanın üretim ölçeğinin büyütülmesi, kriz ortamında yeni istihdam olanakları yaratması bakımından da sevindirici. Dünya üzerinde, defalarca kalite ve performans ödülleri alan SYM’nin Motoran ile işbirliği motosiklet meraklılarını heyecanlandırdı” dedi.
İhracatın üssü
İşbirliği ile üretilen motosikletlerin tüketicinin üst segmentlere uygun fiyatla sahip olmasını sağladığını belirten yetkililer, özellikle SYM scooterlarının çok yaygın olduğu İtalya, İspanya, Fransa, Yunanistan gibi ülkelerde Türk Cumhuriyetler ve Kuzey Afrika’ya İzmir’de üretilecek motosikletlerin satılacağının altını çizdi.
Kaynak:Hürriyet
Reklamlar
-
Harika bir haber, SYM çok takdir ettiğim bir marka zaten. Kedi olalı bir fare tuttuk sonunda.
Try not.Do or do not.There is no try. (Yoda)
-
Türk malımı olacak bu alet şimdi ?
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
-
fiyat düşerse benim gibi motorsuz adamlarda motorlanır
-
Motoran ve Sym Honda bayilerinde satılıyor galiba, Eskişehir'de mevcut.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler