Alman markası Roleff’in Türkiye distribütörü Motomax oldu.
Reklamlar
-
Admin
Reklamlar
-
o emniyet kemeri ne? monttan ayrılmayalım diye mi?
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
Dün incelemiştim ben bunları.
http://www.motomaxonlineshop.com/mai...055-72-41.html
http://www.motomaxonlineshop.com/mai...058-72-41.html
İki montta da yazan özellikler aynı, ama yukarıdakiler farklı. Bir yanlışlık olmuş sanırım.
-
Fiyatlar harika...kullanışlı gibi görünüyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
KyCd adlı üyeden alıntı
o emniyet kemeri ne?
monttan ayrılmayalım diye mi?
bel bölgesini sıkıp böbrekleri üşütmemek için sanırım
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
fıyatlar ıyı kalıtelı de duruyor ama yakından incelemk lazım acaba bu fıyatlar ile marka olarak hafızalarda kalınmakmı istenıyor yoksa aldığımız duyumlar netıcesımı bu duyumlar ise şu almanya ve dığer avrupa ülkelerı ekonomıde türkıyeden daha zor durumda ymışlar netıce yenı müşterı kıtlesı bulmak ve pazar aramak kalıteyı ucuza satmak oluyor herhalde
hemen eklemede bulunayım bu tür montların işçiliği aksesuarı cok imalatı zor bır tekstıl işi ile uğraşan bırı olarak bu fıatlara bu montu burda diktırmemız bıle zor üzerımde bulunan kendı gıydiğim monta bakıyorum harbıden iyi işçilik yapılmış valla fıatlara şaşırıp kalıyorum
-
Abi ben bunların ksutami deri montuna hasta oldum(299 tl olan). Bugün motomaxa gittim.Elllerinde son bir tane kalmış. Ama onu da kadıköy mağazasına ayırmışlar. Satmadılar bana. Tanıdığı olan var mıdır? Almam lazım o montu ya.Veya almış ama satmak isteyen varsa 50 bedenini istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirm.
Ek olarak: O ayarda, o güzellikte bir mont varsa da söyleyebilir misiniz?
-
-
ben burada roleff'in helsinki modelini aldım.
http://www.roleff.de/EN/EN/programm0...e_helsinki.htm
gayet kaliteli bir ürün. özellikle göğüs ve sırttaki deri parçalar soğuğa karşı iyi sonuç veriyor.
bu modeli de getirirlerse tavsiye ederim.
-
malina adlı üyeden alıntı
getireceklerini sanmam. sadece 3 model getirmişler ve bunları bile satıp satamayacakları meçhul. ama benim incelemelerime göre orta seviye ve fiyatıyla iyi ürünler.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Fiyatlar harika...kullanışlı gibi görünüyor...
139 olandan korkut aldı......
güzel duruyo üstünde
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
Akileos adlı üyeden alıntı
139 olandan korkut aldı......
güzel duruyo üstünde
Hacı bunların kesimi nasıl acaba...bana 3xl lazım...bunlarda en son 2 xl...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Hacı bunların kesimi nasıl acaba...bana 3xl lazım...bunlarda en son 2 xl...
Mete msn varmı sende
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
bu montlardan alan ya da inceleyen başka kişi yok mu? fiyat ve kalite konusunda hem fikir olunursa diğer markalara çuvalla para vermeye de gerek kalmaz.
-
Bende cologne modelini aldım fiyatına göre oldukça iyi ama zamanla ne olur bilemem..
güzel tarafı pakistan malı çin değil ya o yeter
-
gaddar adlı üyeden alıntı
Bende cologne modelini aldım fiyatına göre oldukça iyi ama zamanla ne olur bilemem..
güzel tarafı pakistan malı çin değil ya o yeter
bugün tekrar motomax'a gittim. amacım aldığım cologne model montu lişverpool mont lde değiştirmekti. ancak tekrar tekrar denememe rağmen liverpool mont ile bir türlü rahat edemedim montun omuz korumaları omuzumu acıtıyordu. korumaları ayarladım ama yine sonuç aynıydı. liverpool, cologne modele göre daha gösterişli ve teferruatlı ancak bu kadar teferruat kullanım konforunu bozmuş gibi geldi bana. içinde rahat ettiğim ve cologne montumla tekrar geri döndüm.
bence güzel bir mont.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler