Lazer'den Yamaha R6 ve Kawasaki Er-6 için Egzoz
Reklamlar
-
Admin
Reklamlar
-
ben r6 nın orjinal halini tercih ederdim..bu egzosu beğenmedim açıkçası..
-
çirkin görünüyor,sanki sanayide işi bilmeyen bir çırak yapmış gibi,ben motoruma bu eksozu takmazdım, iki motorun da orjinal eksozları muhteşem görünüyor :bounce: fakat bu lazer resmen boru kıvırıp takmış:cherry:
-
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
beğenmedim
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
Ben de beğenmedim valla.. Arkadaşların dediği gibi.. Almışın bir boruyu biraz kıvırıp takmışsın gibi duruyor.. Biraz da kokoreç'e benziyor
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
çok aşırı kısalar kardeşim olmaz ki bu böyle. sanki yarısını kesmişler gibi... :(
[COLOR="Red"][B][I]Sululardan köpek öldüren, [U]KURULARDAN[/U] manda deviren.......:[/I][/B][/COLOR]
-
-
bende hiç sevmedim orjinal hali çok daha güzel
-
hiç güzel değil motor kötü zaten
-
Öncelikle paylaştığın için teşekkür ederim.
Bence çok kötü görünüyor ama..Daha güzel yapabilirlerdi
-
arkadaşlar şekil kadar performans ve ses te önemli... bi lazer kullanıcısı olarak tavsiye ederim...
-
egzozu kötü durmuş bence..
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok çirkin Hilkat garibesi gibi
-
o ne yaa kedi pipisi kadar egzosmu olur bütün karizmayı almış gitmiş
-
Performansta pek bir fark yok görünüş olarak - ben olsam almazdım
-
Gercekten Cok Farkli Yeni Yilda Olusan Tasarim Larda Dikkat Edicek Olursak Gercektende Fikir Ve Gorunus Olarak Gusel Ancak Lazer Sirketinin Bu Tasarim Ustunde Biras Daha Yogunlasmasi Gerekli,benim Fikrim Bir Racing Kullanicisi Olarak Fikir Gusel Ama Daha Da Userinde Durmak Gerekli Bu Kadar Da Cirkin Olmamali.
-
er-6f içinde uygunmudur acaba
...Laan-Tisss... R-KilleR
-
Herkese slm...performans içn belki ama sırıtıyor be abi.... siz benden daha ii biliyorsunuz ama tamam hadi egsoz gazını olabildiğince çabuk atmak istemişler dışarıya lakin bu motorlar yanından geçmiş olsa bir yeri eksik ama neresi diye bir düşünür insan.... sizin yanınızda konuşmak biraz zor yeni birisi olarak...saygılar
-
yamaha da değil belki ama kawasaki de gözle görülür bir değişiklik var....yamaha nın o egzozu takmasına pek gerek de yok açıkcası, gürültüden başka birşey yapıyor gibi görünmüyor.... hemde albenisini ortadan kaldırıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler