2010 Dainese Ürünleri Tanıtıldı
Reklamlar
-
İtalyan Dainese firması, 2010 sezonu ürünlerini Vicenza ‘da ki genel merkezinde tanıttı.
Yurtdışında ki kataloğuna 2 yeni tulum ekleyen firma, yeni materyaller ve korumalar ile konforu, hava alışı ve güvenliği arttırmış.
Dainese firmasının yeni ceket tasarımlarında yeni renkler ön plana çıkarken, Freddie Spencer ‘dan esinlenilen ‘Freddie’ modeli beğeni topladı.
Botlarda da oldukça dikkat çeken ürünleri tanıtan firma bu ürünlerdede konforu ve güvenliği arttırmaya yönelik yenilikler yapmış.
Koleksiyonun fiyat ve diğer detaylarının önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.
Ürün fotoğrafları için tıklayınız.
Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı
Reklamlar
-
Fotoğrafları neden eklemiyorsun dostum. Link vermek kolayına mı geliyor
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Yok derginin trajı için
-
Fotoğrafları ekle, altına da kaynak yaz bence. Daha afilli olur.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Motosiklet için giyim-aksesuar dendiğinde, hem kalite hem de şık tasarımlarıyla sektördeki en prestijli ve lider firma.
Fiyat konusunda da lider tabi.
-
Dizlik ve belliğini kullanıyordum motor kullanırken ,çok rahat ve dayanıklı.Bir çok şeyimi sattım ama dizlik ve belliğim duruyor kıyamadım satmaya.Bu arada Tshirtleride çok güzel biraz pahalı ama ben giyiyorum
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
-
Alpinestarsın tasarımları daha çok hoşuma gidiyor..Dainese'nin botları çok kötü bu konuda gelişme gösterseler çok iyi olacak..
Yurtdışında yaklaşık olarak aynı fiyata satılan botlar...Özellikle model seçmedim dainesenin yarış botları hep aynı kalıpta...
[COLOR="Red"][B]Satılık Alpinestars pist pantolonu Sahibinden ilan No :16148157[/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler