tek anlamıylan mükemmel harika olmuş valla böyle bir motorum olsun isterdim..
,
tek anlamıylan mükemmel harika olmuş valla böyle bir motorum olsun isterdim..
,
yok bu çizilirse ben ne yaparım bu benı asar çok ilgi ceker ama ben bınmek ısterdım garajım olsa
ADAMLARA HELAL OLSUN UĞRAŞMIŞLAR.ZATEN SONUÇUDA GÖRÜYORUZ...
Lan Vampİr Denen İnsan DiŞi Yaratik Sen Sus Adam Gİbİ Yazi Yaz Bu Arada Senle Bİ DepİŞelİm Adana Asfaltinda Sen Tek KİŞİ Ben İkİ KİŞİ Tamammi Var Misin
abi bi tek en baştaki fotoğrafı görebiliyorum diğerleri görünmüyo neden?? motor çok güzel
abı muhtesem olmus ıste scooter modıfıyedı bole olur yaa ama ben kıyamam o araca bınmeye
[B]Only Racer[/B]
Bence biraz abartılı geldi,sanki doğan görünümlü şahin;
Bakırköyde bir honda goldwing görmüştüm adam motoru öle bir süslemişki inanılmaz yanii tekerleklerinde bile içten ledler vardı yani.
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]ÖZGÜRLÜK+HUZUR=[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]Keşke ben diyebilsem[/COLOR]:) [COLOR="Green"]Ama motosiklet üzerindeki herkes olabilir....[/COLOR][/FONT]::biggrinn...[COLOR="Red"]5562[/COLOR]...[COLOR="DarkOrange"]dj-roer[/COLOR]::sos::
kardeşbenim pejom ve yamaham bana yeter sevmem ben böle caf caflı motorları motor kendini durduğu yerde değil yolda göstermeli bence
HOŞ BİR ÇALIŞMA
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
selam
çok güzel bir paylaşım neye malolurki acaba böyle bir çalışma
teşekkürler
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)