Honda CBR600RR Ian Hutchinson TT Replika
Reklamlar
-
Honda, Tourist Trophy ‘de ki 50. yılını, bu yıl Supersport TT yarışını kazanan Ian Hutchinson ‘ın yarış grenajlarına sahip 2009 CBR600RR ile kutluyor.
Sadece Güney Afrika ‘da satışa sunulan araç 1-50 arası numaralandırılmış ve pilotun yarışta kullandığı Shark RSF3 model kaskın replikası ile beraber satılıyor. Aracın satış fiyatı R 109.999.00 (10.185 avro), C-ABS versiyonun fiyatı ise R 118.999 (11.018 avro)
Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı
Reklamlar
-
-
ana renk siyah olsa nasıl olurmuş acaba daha mı iyi olurdu sanki
[COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]
-
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
bence de pastel boya kaplarına benzemiş
-
Mersin İl Temsilcisi
bu renkleri türkiyede kullanmak, yağmurlu havada yüksek bir binada paratoneri elinde tutnak gibi birşey...
sevmedim
hondayı satış politikasının başarısılığından ötürü kınıyoprum. avrupa ve özellikle amerika renklerini türkiyeye getirseler bir yerlerimi eksilir...
ama tüm buynlara rağmen servis açısından iyi oldukları için hondayı tercih edeceğim bu sferki motosikletimde....
suzuki, kavasaki firmaslarına da mersin-adanadaki beceriksin servisçiliklerinden ötürü lanet okuyorum ( bunu hak ettiler, çünkü defalarca izmite telefon açıp derdimi anlattım tık yok. hondaya bir mail attım, aynı gün beni aradılar )
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
-
bence çok hoş. eski sslerin renglerini desenlerini hatırlatıyor
-
Çok basit durmuş bence...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler