Motoron Acerbis Dizlik Kampanyası
Reklamlar
-
14 Haziran 2009, 11:51
Admin
Motoron'dan yepyeni bir Abonelik Kampanyası. Motoron dergisine 12 ay abone olan herkese, mafsallı Acerbis Impact Evo Knee Brace dizlik veriyor! 97 TL'ye 12 ay Motoron Abonesi olan herkese Acerbis Impact Evo Dizlik kazanıyor!
ACERBIS IMPACT EVO KNEE BRACE
Acerbis Impact Evo Knee Brace dizlik; teknik özellikleri ve özel tasarımı ile pazardaki en gelişmiş diz korumalarından biri. Dizleriniz mafsal sistemi sayesinde rahatça hareket edebilir.Yapımında kullanılan polipropilen ve polikarbon bileşimi sayesinde anatomik olarak tasarlanmıştır. Ayrıca likralı astarı ve thermoexpanded yapıdaki kumaşı ile iç kısmı sökülebilir özelliktedir.
Kampanya Şartları:
· Abonelik bedeli 97 TL.
· Dizlik, abone tarafından verilen posta adresine kargo ile teslim edilir.
· Kargo ücreti alıcıya aittir.
· Kargonuz elinize ulaştığında, kargo yetkilisi yanınızdan ayrılmadan üründe hasar olup olmadığını kontrol edin. Gerekiyorsa kargo yetkilisine hasar tutanağı tutturun.
· Motoron dergileri, ayrıca bedelsiz kargoyla ile imza karşılığı adrese teslim edilir. Sadece dizliğin kargo ücreti abone tarafından karşılanır.
· Kampanyadan yararlanmak isteyen ve halihazırda abone olan okuyucularımızın abonelik süreleri uzatılmayacak ancak ikinci bir abonelik verilmiş olacaktır.
· Dizlikle ilgili garanti veya parça desteği Korlas tarafından verilmektedir.
· Kampanyamız stoklarla sınırlıdır.
Kaynak: Motoron Dergisi
Reklamlar
-
14 Haziran 2009, 11:52
süper fırsat dizliiklerde fenaaaymış yani arkadaşlar benden bi uayrı dizliksiz motor binmeyin sonra ebe.. görüyosun valla benden söylemesi halaa geçmedi dizlerim
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
14 Haziran 2009, 12:19
Dizliklerde fenaymış yani.Bir incelemekte fayda var.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
14 Haziran 2009, 13:11
valla iyimiş gerci benım dızlıklerım var ama dızlık için abone olunmaz ki bir motor dergisi ne abone olmak lazım zaten bizler aklımıza gelırse alıyoruz yoksa kalıyor bu kanpanya da iyi denk geldi .ama abone olmak için tlf falan yazsaydınız keşke
-
14 Haziran 2009, 13:15
askon adlı üyeden alıntı
valla iyimiş gerci benım dızlıklerım var ama dızlık için abone olunmaz ki bir motor dergisi ne abone olmak lazım zaten bizler aklımıza gelırse alıyoruz yoksa kalıyor bu kanpanya da iyi denk geldi .ama abone olmak için tlf falan yazsaydınız keşke
internet sitesinden üye olunuyor heralde ya !
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
14 Haziran 2009, 19:46
askon adlı üyeden alıntı
ama abone olmak için tlf falan yazsaydınız keşke
http://motoron.com.tr/shopping.aspx
-
14 Haziran 2009, 21:02
-
14 Haziran 2009, 21:37
extra dizlik goz cıkarmaz ben uye olup alırım güzel bir kampanya
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
15 Haziran 2009, 02:45
başka rengi var mı bu dizliklerin ya?
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
-
15 Haziran 2009, 02:58
Abone olmak için kredi kartına taksit seçeneği varmıdır acaba?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
16 Haziran 2009, 00:49
120 130 ytl civarı fiyatı olan dizliğin 97 ytl üyelik fiyatıyla verilmesi çok ilginc yanlıs mı biliyorum?
-
16 Haziran 2009, 01:59
daha yeni dizlik almasam kaçırmazdım bunu, kredi kartı ile ödeme koşulları falan çok iyi diye biliyorum daha öncede l2s kask veriyordu
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
16 Haziran 2009, 12:14
reflexiv adlı üyeden alıntı
120 130 ytl civarı fiyatı olan dizliğin 97 ytl üyelik fiyatıyla verilmesi çok ilginc yanlıs mı biliyorum?
Dediğin fiyataysa ben de alırım motorum yok ama hem dergi hem dizlik aradan çıkmış olur.
arkadaşlar yabancı bir sitede bile fiyatı 69$ Türkiye'de en az bi 90$ olur bu kampanya güzel ben alıyorum
-
16 Haziran 2009, 13:01
bi bakmak lazım harbiden siyahı varmıymış bu diziliğin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:59 AM ----------
http://www.sahibinden.com/acerbis_fu...XQQdisplayitem
bu ilan doğrumu acaba....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
16 Haziran 2009, 13:04
canercamalan adlı üyeden alıntı
süper fırsat dizliiklerde fenaaaymış yani arkadaşlar benden bi uayrı dizliksiz motor binmeyin sonra ebe.. görüyosun valla benden söylemesi halaa geçmedi dizlerim
Hayırdır dizlerinmi acıdı
Akileos adlı üyeden alıntı
Siyahı varsa bende abone olurum.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
16 Haziran 2009, 13:21
ShowDown adlı üyeden alıntı
Dediğin fiyataysa ben de alırım motorum yok ama hem dergi hem dizlik aradan çıkmış olur.
arkadaşlar yabancı bir sitede bile fiyatı 69$ Türkiye'de en az bi 90$ olur bu kampanya güzel ben alıyorum
benimde birtek dizliğim eksik.arkadaslar yokmu arastıracak bi babayiğit siyahı var mı die.ben arastırdım hiç bişe bulamadım...
-
16 Haziran 2009, 13:25
reflexiv adlı üyeden alıntı
benimde birtek dizliğim eksik.arkadaslar yokmu arastıracak bi babayiğit siyahı var mı die.ben arastırdım hiç bişe bulamadım...
bende bulamadım ...hatta bi sitede fiyatı 177 tl ...şaşırdım...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
16 Haziran 2009, 13:28
Akileos adlı üyeden alıntı
bende bulamadım ...hatta bi sitede fiyatı 177 tl ...şaşırdım...
Temel bir araştırsana şunu.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
16 Haziran 2009, 13:31
nahzuvay adlı üyeden alıntı
başka rengi var mı bu dizliklerin ya?
bu renk bozarmı seni doktorum
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
16 Haziran 2009, 23:40
rengi de çok güzel ya sarı ve siyah uyumuna bayılırım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler