son kampanya tarihini bilen varmı??
dizlikler harika. motoum sarı olsaydı alırdım ama kırmızıya siyah scoyco gidiyor şimdilik
güzel dizliğe benziyor.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
benimde dizligim var malesef 65 tl ye almıştım prosev mafsallı.kalite yazıyor gerçekten iyiyse alınır.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Allah Allah sabah buraya bi yorum yapmıştım silindi mi ne?
facebook.com/kaskafa
Arkadaşlar Bugün Firmayı Aradım Telefonla Bilgi Aldım, Sarıdan Başka Rengi Yokmuş. Aslında Sarı Benim Motosikletime Uyuyor. Ne Diyorsunuz. Alsam mı. 97 Kaat Be Az da Değil 35 Kaatada Dizlik Var Ama Bu Kadar KAliteli Değil Belkide Buda Kaliteli Değil. Bu Markayı Kullanan Varsa Aydınlatsın Bizi..
dizlik değilde ls2 kask daha cazip geldi bana
dizlik 35 lira aldım shark marka.. ama kask 100 gayme
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Bugün Aradım, 97 Tl lik Ücreti Ya Kredi KArtı Numarası Vererek, Yada Banka Havalesi İle Yapıldığında Üye Yaptıklarını Söylediler. Bu Yüzden Vaz Geçtim. Ne Kredi KArtım Var, Nede Bankaya Gidecek Vaktim. Çalıştığım Yere Ürün Teslimatında Parayı Verebileceğimi Söyledim, O Şekil Çalışmıyorlarmış, Halbuki Netten Satış Yapan Çoğu Firmalar Artık Kapıda Ödeme İmkanı Sunuyorlar.. Ben Dizliği Kaçırdım. Onlar İse Bundan Sonra Yaptıkları Tüm Kampanyalarından Faydalanacak Bi Müşteriyi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)