beyazıda sevmem, customuda sevmem, ahşap görünüşlü metalide sevmem.
beyazıda sevmem, customuda sevmem, ahşap görünüşlü metalide sevmem.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
beyler olaya neden kendi açınızdan bakıyorsunuz.. günlük kullanım için değil ya.
bu tamamen fantastik bir tasarım bence.. ve o pencereden bakınca hoş..
zenginin malı zügürtün çenesini yorarmış arkadaşlar.....
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Ben şahzen hiç beğenmedim
Fatihbey yazdığına bakmayın. Bana kısacası Fatih Araz diyebilirsiniz :P
Tarzım değil ama, yinede beğendim...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
bununla işe gittiğimi hayal edemiyorum ama yok istemem de :D
güzel desen güzel değil kötü desen kötü değil. niye yapmışlar böyle bi tipte alet anlamadım gitti
bu motoru TV de izlemiştim adam bi anlattı varya analtım boyunca en az 100 kere ''BAMBU'' kelimesini kullandı :S yok şuraya bambu motifi verdik yok buraya bambu işedik :S sinirlenip değiştirdim okadar ilgimi çekmesine rağmen :S
Ben beyazıt ozturk yerınde olsam Bmw r 1200 gs alırım param var nasıl olsa gezerdim.Ayrıca ben hıc beyenmedım motoru.
HONDA
valla ben pek begenmedım gördüğüm diğer tt lere göre bence berbat bır renk
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
iyide kardeeeşim ben bunu tv de izlemiştim bi türk yapıyodu beyaz lada alakası yokdu
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
O kadar param olsa sanırım daha farklı bir chopper yaptırırdım. Çok çıplak bu, iskelet gibi... Zevk meselesi işte..
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
körler sağırlar birbirini ağırlar
custo motorsdaki adam zaten orange countrydeki adamın bire bir yerli versiyonu bu kadar özenti kopya olunur..
beyaz desen standart amerikan showmen lerinin kopyası orjinalini görmek isteyen herhangi bir amerikan kanalındaki late night showları izleyebilir..
motora gelince el emeği göz nuru yapılmış evinin salonunda aksesuar olarak tutulucak güzel bir ev aksesuarı olmuş gelene geçene hava atar işde..
umarım bir gün tamamen biz biz olucaz özümüz hamurumuz kültürümüz neyse öyle olucaz ve o gün kendi stilimizdeki kendi tarzımıdaki motorları tasarlayıp üretip milleti kendimize hayran edicez millet bizi kopyalıycak millet türk ve türkiye özentisi olucak umarım bir gün böyle olur..
ve tabiki kendi showmenlerimiz olucak amerikan kopyası yada özentisi değil tamamen made in türkiye hamuruyla kültürüyle örfüyle adetiyle tam bir türkiyeli türk showmenlerimiz olucak..
adamda para var :D
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)