heheee.... emin bu motora bir kere dokunsa acaba ne olurdu?
beyaz kesin emin'i tv'ye çıkartırdı...
heheee.... emin bu motora bir kere dokunsa acaba ne olurdu?
beyaz kesin emin'i tv'ye çıkartırdı...
Sanat eseri
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
cidden para var huzur var yaaw
kazasız belasız biner umarım
[I]" aşamadığım tek engel; [COLOR="Red"][B]ZAMAN[/B][/COLOR]... "[/I] :P
Zevk işi ama bana birşey ifade etmiyor bu motor
yarım saattir inceliyorum cok guzel olmus
true love..
Drift Religion
bunu yapanlar trt de röpartaj gibi birşeye çıkmışlardı.Baya detaylı izledim motorun yapımını.Gerçekten dizayn bakımından süper,tek eksiği bence göstergesi. Bunu yapan arkadaşların hepsi Türk'tü yanılmıyorsam.Ben de pek sevmiyorum bu custom işini ama Amerika'daki yapılanlara göre karşılaştırınca bizimkilerin yaptığı 100000 kat daha güzel.
egzoz,motor bloğu ve lastikleri kahverengine boyamayı unutmuşlar...
Sırf herkeste 4 teker var diye...
OF KIz Gibi Motosiklet Be
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
Meşe mi bu kızılcık mı? Bedava verirlerse binmem demiyeceğim, iki tekerlekli değil mi binerim, ama kuruşta vermem
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Bunu TT customda yakından inceledim. resimde pek anlaşılmıyor ama boyada o kadar muhteşem işçilik varki hakikaten ahşap gibi görünüyor.öyle ufak tefek bir motorda değil.TT custom müşteri istekleri doğrultusunda motosiklet ürettiği için , bu model tamamen beyazın talepleri doğrultusunda böyle yapılmıştır.
Beyaz güle güle kullansın. Büyük ihtimalle ödülde alır bu tasarım.
Isçiligi gerçekten fevkalade, üstün bir usta elinden oldugu belli , detaylar kusursuz lakin zevk'e gelince ahsap 'ta neyin neysi ya , eger Beyaz bunu sadece bakmak için dekorasyon istemisse o zaman birsey demek yersiz ama binecekse tek kelimeyle berbat (ulen adamda zevk yok vallaha billah...
Bu motorun yapımı TRT2 yayınlandı o zaman kimin için yapıldığı sır gibi saklanmıştı, beyazıt olucağı hiç aklıma gelmezdi doğrsusu ama hoş bir motor tarzıda güzel.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Çok cırt olmuş,bizim dükkanın yanında bi marangoz var bunun kralını yapar ne öyle aynalar elcikler
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Bi custom a yapilabilicek en kotu seyleri yapmislar gibi geldi bana Yani custom dendiginde ben boya olarak mat siyah diger aksamlarinda gumus gibi parliyanini severim , bu biraz panayir isi olmus gibi ama emegi gecen insanlarin hakkini yememek gerekir
Ama birkac arkadasin dedigi gibi kesinlikle 1 YTL odemezdim.
Kazasiz surusler Beyazcim
First Day Of My Life
Güzel gözükmüyor bence.Ağaç kaplamalı motor ben göze hitap etmiyor açıkcası.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Zevkli bir yapım, kim ne derse desin ,sanki daha iyisini elde etmiş gibi çene yoruyolar. Beyaz abimize yakışır. Özenilmiş bir alet. Daha iyisi metali diyemiyeceğim bu daha iyi.
1 depo benzinle 50km ya gider ya gitmez :D
abi geçen yıl yapıldı bu galiba yaa çok oldu yani yinede teşekkürler
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)