silikon meme satışları patlar hoca, hem de ucuzlar piyasa olur, estetik mucizesi göğüslerle dolar yollar, ilginç ve anlamsız (:
silikon meme satışları patlar hoca, hem de ucuzlar piyasa olur, estetik mucizesi göğüslerle dolar yollar, ilginç ve anlamsız (:
Comfirmation Bias
Bizde de çıkar böyle bi yasa eğer motorlar bu kadar çok olsa...Araba satılmazsa dönmez çoğu büyük dişli bu ülkede.
Bizde bu kadar çok motor olsun da sadece göğüsünüzü açıp ölçerlerse şükr edin.
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Umarım vardır bir mantığı yoksa getirir mi ''Devlet'' böyle yasa
:D
:rendeer: [COLOR="Red"][B]Herkes insanlığı değiştirmeyi hayal eder; ama kimse kendini değiştirmeyi düşünmez.[/B][/COLOR] :rendeer:
silikon taktırır millet o zamn:DDDDDD
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
Orda maksat motosiklet kullanımı azaltmak onun icinde kıldan yünden bahneler bulmaya calışıyorlar trafik tam arap sacı oralarda bizim olmasını umdugumuzu sey onlar için kabus düşünsenize istanbulda herkezin motosikleti var kimse toplu tasıma falan kullanmıyor. Şimdi şikayet ediyoruz motosiklet kullanımı cok az diye ama o zamanda motosikletten, motosiklet kullanamaz oluruz!...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Vietnamlı yetkilileri bilmem ama sürücünün fiziki ölçüleri diğer taşıtlara nazaran motosiklet kullanımında daha büyük önem arzediyor.
= = = Be Aprilia racer! = = =
yuha yani. Sanki adamlar HArleylerde dolaşıyor.
Adamlar 25 cc mobiletlerle dolaşıyorlar. yuh yani
Fatihbey yazdığına bakmayın. Bana kısacası Fatih Araz diyebilirsiniz :P
gögüs ölcülerinden yola cıktıkları durum zayıf bayanların kaza olasılıgının çok yüksek oldugunu gösteriyo baktılar başa çıkamıyolar güclü kuvvetli hatunları trafikte görmek istiyolar ))
he işin çaresi var şimdi..... silikon.....
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Bi belgeselde izlemiştim gercektende vietnamda motor trafiği cok yoğun bu yüzden aşırı önlemler alınmasıda normal die düşünüorum
büyük göğüs olsunki çarpma anında hava yastığı görevi yapsın
::xrock::"No Matter What You Ride, it's All The Same Wind."::xrock::
Bence bu video herşeyi açıklıyor..
Yer: Vietnam
http://www.youtube.com/watch?v=4rEBDpJBuMU
siz bide şuna bakın ya bnce 72 deil 80 santim olsun o ülkede
http://www.youtube.com/watch?v=fvxzh...eature=related
81VATAN__54MEKÂN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)