50 sene bunumu ürettiler, insanların begenileri tuhaf
50 sene bunumu ürettiler, insanların begenileri tuhaf
"Motosiklet Özgürlüktür."
Honda hayat onda.gerçekten cuplar çok sağlam.Biraz daha tipi düzgün olsada herkes buna binse
lezzet gider,mesuliyet kalır...
satanada alanada hayırlı olsun ((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Araştırdığım kadarıyla Cub'lar 100cc den düşük olduğu için Yıllık taşıt vergisinden muaf 4litrelik depolarıyla 250km lik menzile ulaşabilen selesinin altında yeterli bir bagajı olan 4 vitesli makinalar.Dünyada insanların yarısının karnını zor doyurduğunu varsayarsak bu çok ucuz (1500Lira civarı) makinalar
büyük bi taşımacılık devrimi yapacak bir potansiyele sahipler.Üstelik bir scooter a göre büyük telli jantları onları zorlu koşullarda daha da öne çıkarıyorlar.Dahası çoğu kabul edilebilir bir son hıza sahip (20m/s ya da 75km/h). Ben bir Supermoto biraz da Enduro hastası bir insan olarak ben bile bunlardan bir tane alışveriş, 5 kilometreden yakın yerlere vb benzeri pratik amaçlar ve yakıt tasarrufu için düşünüyorum.Ehliyet derdi olmasa hemen alıcam bir tane.100cc = 7BG lik bişey için ehliyet biraz anlamsız ama naapcan?
cup'lara her zaman bir ilgim oldu!!sağlamlığı ve az yakıt tüketmesi yeter...
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
bu cok guzelmis
cub motorlarda kdv ve otv indirimi yapılmalı
benzinin ve trafigin bukadar pahalı oldugu istanbulda yaygınlaşmalı!!
Selam arkadaşlar yazı biraz uzun olacak ama ...
Ben 1988 sensinde motor denilen alettle sıfır bir honda c90 alarak başladim
otomatik debriyajlı 3 videsli ayakan marşlı bir modeldi ben dere tepe hem bozuk yollarda hemde normal yollarda kullandım .Daha az yakıt tuketen bi ture raslamadım vede raslayamayacagım sanırım .cup kullanıcılarının cogu ne yaktıgını bilmez cunkü hesaplamaya gerek yoktur.dayanıklılıgı ise muhteşemdir .Bir amcada 60 modelini gordum(honda cub 70cc) hala kullanıyordu 2000 li yıllarda.benim sattıgım bey i de 99 da gordum lastik,amortisör,frenler yag gibi gerekli olanlar disinda biten eksoz sistemini yenilemis halen biniyordu.duyduguma gore hala da biniyormuş.
20 yıldır tıkır tıkır calısan bi makina ?
SANIRIM BÜTÜN BÜYÜ RÜZGARDA GİZLİ..
aynen:::::::::::::::
herkese selam bende 7500 km yaptım tık yok ama ne yazıkki dün sattım motorumu.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
meto cub başkadır cub hondadır gerisi tırı vırı vırıdır....... rakipleri darılmasın ama kulağımı dayadığımda makinadan gelen hiçbir ses hondaya benzemez...bak aşşagıdaki resim c50 lerin c70 lerin üretildiği hondanın işe başladıgı zamanlar adamlar nekadar disiplinli çalışıyor....
buda 1 hafta önce sattığım makinam durumu düzeltince gene alacağım..
arkadaşlar cup yazmayın gözünüzü seveyim bak Elint cub yazmış
o zamanlar Çinliler ne yapıyordu acaba...Japonlar çok tembelleşti...bu hizmet satın alma işini oldum olası sevemedim...taşeron fason işi yasaklayacan memlekette ve dünyada...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
şuna bi baksanıza yaw..içim gitti ..100 km de 1,5 litre ah ah.....
http://www.sahibinden.com/temiz_bir_...XQQdisplayitem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)