bu protestonun türkiyede yapıldığını düşenemiyorum
bu protestonun türkiyede yapıldığını düşenemiyorum
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
kask ve korumalıklar olmadan asla motora binmem ben
2 gözüm 2 tekerim var , 4 aç gözünü 4 tekerin var !!! :bounce:
töbe töbeeeeee oneyaa taş yağacak başımıza trafik kesin felcc
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
Bu protesto ne için yapılırsa yapılsın,yapılma şekli bana göre yanlıştır,insanları hayvanlardan ayıran 2 özellik vardır ,birisi giyinme 2. ise düşünme yeteneğidir,bunlar ikisinide kullanamıyolar
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Doğanın kanunu olarak "cinsellik", insanın ve tüm canlıların yaşamında odak noktasını teşkil eden, yemek içmek kadar doğal bir faktördür. Yani bir anlamda hepimizin özünde bulunan, dünyanın en doğal reaksiyonlarından, gereksinimlerindendir. Nacizane fikrimce, tabulaştırılması son derece yalnış olmakla beraber, toplumların ahlak kuralları çerçevesinde ele alınması gerekir.
Bunu göz önüne aldığımızda "çıplaklık", her zaman dikkat çekici bir unsur olmuştur. En kültürlüsünden en cahiline, gencinden yaşlısına, hiçbir toplumsal sınıf ayırt etmeksizin, herkes için aynı reaksiyon söz konusudur, çünkü bu insanın doğasındadır. Bir protestonun amacı, savunulan düşünceyi mümkün oldukça büyük kitlelere duyurmaktır. Bu da dikkat çekmekle doğru orantılıdır. Dikkat çekmek için de bazen kendimizden ödün vermemiz gerekebilir, bunun adı da fedakarlıktır. Seslerini daha geniş kitlelere duyurmak amacıyla, iyi bir amaç uğruna, toplumsal normları ve ahlak kurallarını karşılarına alarak yapılan bu eylemde, bence istenilen amaca ulaşılmış.
Köpeğin insanı ısırması "haber" değildir, ama insanın köpeği ısırması "haber" niteliği taşır.
sanat için
soyunurum
ya ne kotu durum.. arkana en samını arkadasını alacaksın nefesını ensende hısset artık..o gergınlıkle nasıl motor kullancan .... abı ayıp ama kafana sılah dayasalar o kadar gerılmezsın ...
Türkiye bu tip bir protesto için doğru ülke değil sanırım
[QUOTE=playboy_77;1017151]bu protestonun türkiyede yapıldığını düşenemiyorum [/QUOTlinç ederler adamı be ...........
Drift Religion
Başımıza ne geldiyse yanıbaşımızdakilerin yüzünden geldi.Ve halende gelmeye devam ediyor.Örnek: Osmanlı'yı İngilizlerle bir olup kim sattı Araplar,Kuzey Irak'ta, İranda, Suriye'de Bizim düşmanlarımızı kim besliyor? kim yataklık ediyor? Araplar.... 10.000 km ötedekiler çokmu akıllı? çokmu masum? Çanakkalede onlarda vardı... Gercekleri görmek lazım.Ona göre davranmak lazım.
Soyunmaya gerek yok, festivallerdeki kadar motor bir araya gelsin yeter :D
Free Motorcycle Team
Sapıtmış bunlar yav............
Offf düşsen kötü olur bee
Ducatista:)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)