Köprü geçiş ücretleri ucuzluyor !
-
Ulaştırma Bakanlığı, köprü geçiş ücretlerini indiriyor. Otomobil, motosiklet, kamyonet ve minibüslerin köprü geçiş ücreti 3,75 YTL'den 3,25 YTL'ye çekilecek.
Zaman Gazetesi'nin haberine göre yeni tarifeler, kısa süre içinde uygulamaya girecek.
Köprü geçiş ücretlerinin kaldırılması beklenirken, Ulaştırma Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün kontrolündeki İstanbul Boğaz Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki geçiş ücretlerinde indirim yaptı. Bakanlıktan edinilen bilgiye göre, 3,75 YTL olan iki akslı ve aks aralığı 3,20 metreden küçük olan otomobil, motosiklet, kamyonet, pikap, jeep, ambulans, cenaze aracı, küçük ve büyük otobüs ile kamyon geçiş ücretlerinde yüzde 13,33 oranında indirim yapıldı. Söz konusu araçlar yeni tarife uyarınca 3,25 YTL'ye köprüleri kullanacak.
3 akslı otobüs, kamyon ve treyler ücretleri de yüzde 11,11 indirimle 9 YTL'den 8 YTL'ye düşürüldü. 4-5 akslı her türlü aracın geçiş ücreti de yüzde 9 oranında indirimle 22 YTL'den 20 YTL'ye indi. Yeni tarifeye göre 6 ve daha fazla akslı her türlü aracın geçiş ücreti yüzde 10,7 oranında indirimle 28 YTL'den 25 YTL'ye düştü.
Ulaştırma Bakanlığı kaynakları, yeni tarifelerin kısa süre içinde uygulamaya gireceğini bildirdi. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın, indirime ilişkin kararı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le birlikte Romanya'ya gitmeden önce imzaladığı öğrenildi.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Reklamlar
-
50 kuruş harika ucuzlamış ya
-
eh desenize zengin olduk.
-
Çok iyi olmuş(!) Bu indirime tüm halkımızın ihtiyacı vardı...
Gişeleri kaldırmaları gerekirken marifet gibi 50 yKr. indirim yapıyorlar..
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
Güzel ülkemin tutarsız uygulamalarından biri daha.Alıştık artık.Nasıl olsa 2 ay sonra %50 bindirimi hazırlamışlardır.Bu başlıktan sonra "Köprü gişeleri kalkacak!" adlı başlığımızda amacına ulaşmış oluyor netekim
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
satılıyor ya, satış öncesi indirimi bu
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
hepten kaldırılması lazım şu gişelerin
-
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Syriana adlı üyeden alıntı
Oğuz
kardeşim...söylediklerine aynen katılıyorum...
35 yıldır (doğduğumdan beri) bu ülkede yaşayan biri olarak,tecrübelerim sayesinde bunun böyle olacağına adım gibi eminim Bülent kardeşim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
haraçta indirimm............................
-
gelde kaçak geçme kardeşim :D
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
-
-
Hani şehir dışına taşıyacaklardı, büyük söz ettiklerini anladılar sonunda...
-
Geçen gün geçtim körüden ücretli olarak ve bayıldım 3.75 YTL yi.Keşke indirimi bekleseymişim , gitti 50 Ykrş , tüh
Ya bi defa köprüden madem para alınıyor , kardeşim iki tekerlekli bir motordan niye iki asklı bir araçmış gibi para alıyosunuz.Yani bizimi şımartıyosunuz nedir bu yaaa...
ROLA kardeşimizin dediği gibi gelde kaçak geçme yani
-
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
okula hala otobüsle geçiyorum hemde aylık akbil o trafikte de içim yanmıyo değil hani motorum garajda yatarken ama napcan
her sabah köprü durağında ogs den geçen motorlara bakarım kaçında plaka normaldir die ama 5 tane 1 full açık çoğu ya 20cm lik bant çekmiş ya kıvırmış ,çamurlusu ne arasanız , yeni teknikler arıyorum bende
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
-
bunuda bulamıyorduk kötünün iyisi
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
benim anlamadığım neden motosikletlerle arabaları aynı oranda fiyatlandırıyorlar. Bu da ayrı bir haksızlık...
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
Vatandaşın 1999 yılında açtığı davayı kazanması neticesinde ucuzluyormuş.
Yoksa hükümetler sıcak parayı çok severler
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler