Motosiklet Ödüllü İnternet Yarışması - Senin Hikayen - Ödül Vespa GTS 250
Reklamlar
-
Admin
Hikaye anlatmaya bayılır mısınız? Bayılırım diyorsanız ve birçok hikayem de var diyorsanız içlerinden en çok beğendiğiniz, güvendiğiniz hikayenizi paylaşıp üstünede Vespa GTS 250 kazanmak istemez miydiniz. Nasıl mı? Kampanya katılımak için tıklayın.
3 ay sürecek oylama sonucunda en çok oyu toplayarak Senin Hikayen’in birincisi olacak kişiye, Vespa (GTS 250), Amerika-New York gezisi ya da yurtdışında dil eğitimi seçeneklerinden birini tercih etme şansı tanınacak.
Öncelikle yapman gereken siteye üye olmak. Üyelik için, adını, soyadını, e-postanı, telefonunu ve adres bilgilerini eksiksiz doldurman gerekecek. Üyelik formunu doldurduktan sonra yolu yarıladın demektir: Artık bir profilin var!
Kullanıcı adın ve şifrenle girebileceğin profil sayfana maximum 40 fotoğrafını yükleyebilir ve istediğin zaman sayfana tekrar giriş yaparak fotoğraflarını değiştirebilirsin.
Yüklediğin fotoğraflar, video formatına çevrilecek ve yüklediğin sıra ile moderatörler tarafından onaylandıktan sonra ekranda akmaya başlayacak.
Üyeler tarafından sitemize yüklenen ve onaylanan tüm hikayeler, yine üyeler tarafından oylanacak. Her hafta sonunda en çok oy ortalamasına sahip olan hikayenin sahibine HTC touch telefon hediye edilecek.
Senin Hikayen Reklam Filmi - 1
Senin Hikayen Reklam Filmi - 2
http://www.seninhikayen.com
Reklamlar
-
-
Hikayeleri sevmem...okumayı sevmem...hele hikaye yazmayı hiç sevmem...
ne hikayesi yaw...bizim hayatımız hikaye olmuş zaten...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Yeni reklam bannerı hayırlı olsun
-
hayırlı olsun güzel bi reklam almuşız yarışmaları sevmiyorum çünkü şansızım.. şanslı olsam kız doğardım ahh bee
-
Syriana adlı üyeden alıntı
Hikayeleri sevmem...okumayı sevmem...hele hikaye yazmayı hiç sevmem...
ne hikayesi yaw...bizim hayatımız hikaye olmuş zaten...
ya ben yanlış anladım ya da bu sefer hikaye yazıp okumucaz
hikaye yükleyip hikaye seyretcez galiba
-
Hımmmm silah1 halis abim yoolladı bunu bana...
Cıbırı bırak vespayı al diye :o
ben hikaye yazarım işim uydurmaca oldu zati bir denesem mi
Yoksa hiç rezil olmadan paramla alsam mı?
Paylaşım ve bilgi için teşekkürler...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
adı üstünde...BENİM HİKAYEM...kimseyi ilqilendirmez...ehueuheuhueehheu
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
-
o hooo adamı kök söktürürler valla hikaye hikaye diye yinede birisi kazanacak
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
34_AK_027 adlı üyeden alıntı
adı üstünde...
BENİM HİKAYEM...kimseyi ilqilendirmez...ehueuheuhueehheu
-
Hikaye yazılmıyor, resim yükleyerek birşey anlatılıyor. Mesela bir gezide çekilen fotoğraflardan güzel bir hikaye çıkar ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler