kaskın ucuzu demek hayatının değeri yok demek ve insan kendı hayatını bu kadar ucuza kaybediyosa yazık paran azsa ucuzunu deil az daha para topla iisini al :(
kaskın ucuzu demek hayatının değeri yok demek ve insan kendı hayatını bu kadar ucuza kaybediyosa yazık paran azsa ucuzunu deil az daha para topla iisini al :(
motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok
arkadaslar bundan daha ıyı bı uyarı olamaz.mılyarda bı olacak bı olay.bende yazın kask takmıyorum.otobana cıkmadıgım surece .ama kazanın nerde gelecegı bellı olmuyo tabı.buarada bende kaskı merak ettım.
Kasksız WC ye bile gitmemeli!
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Tabi ki bu binde bir olabilecek bir kaza türü, ama kasklar her sene binlerce hayat kurtarıyor.
O yüzden WC'ye de kaskla gitmek iyi fikir galiba
O diil ama bence insanlar bisiklete bile binseler kask takmalılar.. Beyin ozellikle yandan çarpmalara karşı çok savunmasız..
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
Ölümden döndü, motor kullanmaktan vazgeçmedi
İstanbul Göztepe'de baygınlık geçiren sürücünün kullandığı aracın çarpması ile 1,5 tonluk arabanın altında kalan ve kaskı sayesinde kurtulan Kutlay Mutluyazar, taburcu oldu. Böylesi bir kazanın ardından yaşıyor olmasını mucize olarak nitelendiren Kutlay Mutluyazar, "Motor kullanmaya ve kaska devam." dedi.
Babasına ait televizyon tamirhanesinde çalışan 2 çocuk babası Kutlay Mutluyazar, dükkan için elektronik malzeme almak üzere motosikleti ile Kadıköy'e gitmiş, dönüş yolundayken bir aracın çarpması ile otomobilin altında kalmıştı. Yaklaşık 40 dakika otomobilin altında kalan, daha sonra itfaiye yardımı ile kurtarılan Kutlay Mutluyazar, 10 gün boyunca tedavi gördüğü hastaneden önceki gün taburcu oldu. Mutluyazar'ın eşi Durdu, kızı Damla ve 7 aylık oğlu Necati Umut, bir an olsun yanından ayrılmıyorlar. Korkunç kazayı hatırlamak bile istemediğini söyleyen Kutlay Mutluyazar, kendisine çarpan otomobilin Göztepe'deki Ethemefendi Köprüsü'nün altında seyrederken yanından geçtiğini söyledi. Otomobili fark ettiğini, ancak viraj alırken arkasından bir anda şiddetle çarptığını belirten Mutluyazar, yaşadığı olayı şöyle anlattı: "Çarpmanın etkisi ile motor altımdan fırladı. Ben biraz yükselerek aracın kaputuna düştüm. Yaklaşık 10 metre sürüklendikten sonra kendimi aracın altında buldum. O an, 'aracın altındaki ben miyim, ölecek miyim?' diye kendi kendime düşündüm. Sonra araç kaldırıma çarptı ve kendi kendine durdu. Bu arada lastiği patladı ve üzerime otomobilin yağları döküldü."
Kaza için "Verilmiş sadakam varmış" diyen Mutluyazar, böyle bir kazadan kurtulmanın tam bir mucize olduğunu ifade etti. Her iki elinde ve sırtında doku kayıpları olan Kutlay Mutluyazar, 10 gün sonra sargıların açılıp tespit edilen doku kayıplarının vücudundaki çeşitli bölgelerden tamamlanacağını, bunun için de bir ameliyat geçirmesi gerektiğini söyledi.
Ne diyeceğimi şaşırdım.... Suçlu kim kime kızmam lazım.....
Ama kaskı tabrik etmek lazım.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bu kaza tam bizim evin önünde oldu bildigim kadarıyla su anda evde tedavisi sürüyo ancak sürtünmenin etkisiyle olusan yanıkların tedavısı ıcın 3 tane amelıyat gecırmesı gerekıyormus.ayrıca kask cin malı falan degil eski ama baya kalıtelı bır kaskmış 1.5 ton kadar tasıyobılıyomuş
abi o kask böyle bişey olsaydı arkadaş ta karpuz gibi bişeyolur Allah korusun, benzetmen harkulade ayrıca hahahhahahahahha
abi hala şu kaskın markasını örene bilen yok mu yaa
gazetedede okudum bu haberi acayip merak ediyom abiyede geçmiş olsun Allah korumuş
Tanrım Kaza bela vermesin..Korkarak gidiyoruz ztn..minibüsçülerden çok korkuyorum çoooookk.
Walla çok şaşırdım kasksız çıkmamak lazım
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Takın kafanıza düdüklü tencereyi, alın size çelik kask...
Çelik kask olsa 4-5 kilo olurdu heralde:D
miğfer denir sizin dediğinize...
Geçmiş olsun gerçekten,
insan panikten o an nefes alamaz,
nasıl bir işkencedir, beklemek öle...
Geçmiş olsun tekrar...
ya ben sizleri bazen anlamıyorum ne çelik kaskı ne zırva laflar hepiniz motor kullanıyorsunuz rüzgarlı bir havada kafanızdaki hafif kaskın nasıl etkilendiğini anlayamadınızmı bir kaç kg lik kask kafada dururmu burdan çıkarmamız gereken tek ders yola kasksız çıkmamak olayın magazin boyutu bizi ilgilendirmez HIZLI YAŞAYIP HIZLI ÖLMEK İSTEYENİN YOLU AÇIK OLSUN kalın sağlıcakla ...
----------güncel--------------
kask için sıcak olduğu için giyemiyorum. kask kafamdayken sigara içemiyorum. nefesim daralıyor bunalıyorum. vs. vs. diyen arkadaşların tekrar tekrar okumasını rica ediyorum. hiçkimsenin benim aileme motorcular hakkında kötü imaj bırakmaya hakkı yoktur.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
kask ın kırılmaması bence mucize geçmiş olsun
Yüksek Kalite Üstün Performans
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)