Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

bmw taşıyan kask

REKLAM ALANI
    kamak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-CITY 250
    forumda başlığı tıklayıp okudum, alttaki linki tıklayıp bir de gazete haberine bakayım dedim. onu da okuduktan sonra alttaki son 3 yoruma göz attım.

hamdi yalçın kod adlı kişinin yorumu (40. yorum):
    "Birilerinin artık bu motorsıklet anarşisine dur demesinin zamanı geldi de geçiyor bile. Bu motorsıkletler o kadar çoğaldı ki, adeta araba aralarında grand prix yapıyorlar. Motorsıklet cambazları da ayrı bir tehlike. Sucular ile fastfoot motorizeleri ise tam bir felaket, bunlara dur denmezse, bu motor kullanan gencecik insanlara yazık olacak.İlla ki bir felaket mi bekleniyor, anlaşılmıyor."

ben yorum yapmak istemiyorum, yaparsam hakaret etmek zorunda kalabilirim. bari okuduğunu anlayabilseymiş...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    Alıntı Muttaki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çelik kask ne demek sen biliyormusun? bundan maksat ancak titanyum çeliği olur çünkü hafif olması gerekiyor ve bunu ancak shoei ve arai gibi firmalar yapıyor, nolan bile plastik hep, 1300 liraya kadar kask var, bugunku hürriyet gazetesinde fiyatlar var. bir çelik tencerenin kafanda olduğunu bir düşün, müthiş bir ağırlık
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/category.php?cID=179
    Ben de çelik kask olmadığını biliyorum, ama sen ille de "ÇELİK" var diye iddia edince merak ettim. Öyleyse sorun yok.

muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Alıntı kamak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ....hamdi yalçın kod adlı kişinin yorumu (40. yorum):
    "Birilerinin artık bu motorsıklet anarşisine dur demesinin zamanı geldi de geçiyor bile. Bu motorsıkletler o kadar çoğaldı ki, adeta araba aralarında grand prix yapıyorlar. Motorsıklet cambazları da ayrı bir tehlike. Sucular ile fastfoot motorizeleri ise tam bir felaket, bunlara dur denmezse, bu motor kullanan gencecik insanlara yazık olacak.İlla ki bir felaket mi bekleniyor, anlaşılmıyor."

...
    Aynı yoruma ben de takılmıştım. Kaza geçiren arkadaşımız kazazede olmakla anarşist oluyor bu durumda, hepimizin motosiklet kullanırken anarşist olduğumuz gibi
    İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD

geçmiş olsun

öncelikle allah kurtarmış
    ben o sap sağlam kaskı olan motorcunun herhalde sıradan motoru olmaz sanmıştım en azından racing bi motor vardır o kaskı olduğuna göre demiştim
    ama ilki o kaskı takmış allah korumuş
    Mustafa Kemal Atatürk

Toqi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa - Resimdeki Srad 600 unutamadığım aşkım
    Alıntı mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haber ayrıntılarını okursanız once kask uzerinde kalmıs araba daha sonra cevreden gelenlerce kaskın kırılma olasılıgıa karsı kriko ve kalaslar konulmuş..
    Arac direk adamın kafasının üzerine çıkmamış mantıklı olarak düşünürsek arkadan almış altına böylece en son kafa bölümü aracın altında kalmıs adamın belki kask ezilmiştir ama zaten kask olsada olmasada arac adamın üstünde kaskın yaptığı çok büyük bir iş yok gibi görünüyo adam komple aracı taşımış kask olmasaymış adamın yüzü ne hale gelirdi sürüklenirken o ayrı konu?

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    nazi kaskına benziyor bu. ben ilk resimden öyle anladım. adamın suratı ap açık ortada. çeneden açılanada benzemiyor. yalnız aşağıdaki resim biraz kafamı durcaladı.

bence hiç bir işe yaramıyor cezasavar denilen nazi kaskı kurtarmış adamın hayatını

edit: bi daha baktımda değilmiş yav

Motosikleti
    CBF 250
    safebet olsaydı o kask zaten köpük misali patlardı dimi,ama adamın kaskı da öyle çok iyi bi kaska benzemiyor.Belki de kalitelidir bilmiyorum.Neyse ki allah korumuş.

Motosiklet anarşizmine gelince ben de şunu yazayım.o BMW deki adam da bayılmasaydı (Kurduğum cümle ne kadar saçma ise motosiklet anarşizmini söyleyen de çok aptalca bi laf etmiş ama ben farkındayım saçmaladığımın)
    Teşekkürler paylaşm için
    :pr::pr::pr:

Motosikleti
    aprilia leo 150
    Allah korumuş arkadaşı...Kaza geliyorum demez.. 50 mt ilerideki bakkala giderken dahi tedbiri elden bırakmamak, emniyetimiz sağlamamız lazım....

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    araçların yerden yüksekliği kafamızdan daha fazla değilmi?

yasin08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    peugeot satelıs 250
    way be çok geçmiş olsun arkadaşa
    [url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    verilmiş sadakası varmış. vicudunun diğer bölgeleri de zarar görebilirdi...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sabah gazetesinde resmi vardı o kaskın markası BEST ve tas gibi olan kasklardan yani çelik olması kuvvetle muhtlemel.
    ==============================
    ==============================

cheronimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet arkadaşlar kaza geliyorum demiyor. hatta daha dün 500 metrelik yolu kasksız gitmek zorunda kaldım çünkü kaskım o 500 metrenin sonundaydı.
    arının biri (40la falan gidiyordum) sağ gözüme çarptı ve soktu. kask olsa bişey olmayacaktı. allahtan etrafta başka araç yoktu, gözlerimi kapattıp can havliyle ovuştura ovuştura gittim gene o yolu. kask şart, arkadaşın kaskı çin malı da olsa sağlam kask şart. eğer o arkadaşın kaskı reflektörlü olsaydı belki de o bmw.li motosikletliyi farkedip o tarafa kırmamaya çalışcaktı. vs.vs. bununla geçmiş olsun...

tkalfaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750S DCT
    Ben o haberi ilk okudugumda "sürücü hatası" dedim, hala daha diyorum.
    Adam hastalanmış, yok illa ben kullanıcam diye direksiyona geçmiş.
    Kardeşim, yok mu taksi, yok mu ambulans?
    Bereket ölümle sonuçlanmamış, yayaların arasına da dalabilirdi aynı zat.. -t
    ---
    Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    öldürmeyen Allah öldürmüyor arkadaş.......geçmiş olsun ne diyelim.adam kaskını takıp tevekkül etmiş...helal olsun valla...
    MT ANTALYA

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    öldürmeyen allah öldürmüyo işte başka söze gerek yok ecelin gelmişse kaskda taksan hummer de kullansan fark etmez ama önlemini almadan yola çıkmıçaksın!!çok geçmiş olsun arkadaşa

doğma büyüme İstanbul/bostancı şu an muğla/ortaca
    Motosikleti
    sattım :(
    valla allah korumus ama bende merak ettım kaskın markasını ..
    [COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]

gaddar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yavv biri Allah rızası için şu kaskın cinsini öğrensede rahatlasak

Öncelikle arkadaşa çok geçmiş olsun..

Bence çoook üst sınıf bir kask değil orta sınınf kasklar eğer darbe almassa o arabayı taşır, kasklar genelde ilk darbe ile dağılır eğer sert bi darbe gelmemişse bu normaldir, kaskın taşıdığı yük o pozisyonda en fazla 300 kg diğer tekerlekler yerde olduğundan öyle tonlar falan kaskın üzerine binmiyor..
    Kask için önemli olan aldığı darbeleri sürücüye ulaştırmaması ,arabanın altında kalıcağını hesap ederek kimse kask yapmıyor zaten..
    Bence o kask orta kalite bir kask ve çelik kask yoktur miğfer vardır ...

Kasksız motora binmeyelim, biraz ustalaşınca artizlik yapmayalım

cbr_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    arkadaşlar lütfen kask takıp çıkalım yola lütfen!!!!

Elegant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kask istediği kadar sağlam olmasa da adamın boynunun kırılmaması da ilginç. Sonuçta raba altına aldıysa kaskı çevirmeye çalışması lazım.
    Ben hala olayın bizim düşündüğümüz şeklinde geliştiğine inanamıyorum. Sonuçta gazeteden duyuyoruz ve adamların işi haber yapmak. Kaska bile çelik dedikten sonra, siz düşünün artık gerisini...

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler