şimdi çelik kask var mı yok mu acaba doğrusunu bilen biri varmı aramızda? varsa bende çelik olanından alacağımda o yüzden soruyorum.
şimdi çelik kask var mı yok mu acaba doğrusunu bilen biri varmı aramızda? varsa bende çelik olanından alacağımda o yüzden soruyorum.
Resimden anladığım kadarı ile görünen kask basit ucuz çin işi birşeye benziyor.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
eğer çinse olay olur.. dayanıksız denilen kask BMW taşıyabiliyosa çin kaskları tavan yapar şimdiden alsak kenara koysaakmı birer safabet
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
allah korumuş yaww,, kask falan hikaye,, üzerinde bmw var.. verilmiş sadakası varmış
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
off yavf şansa bak ucuz yırtmış valla çok çok geçmiş olsun arkadaşa.
allah korumuş valla billa.allah sevdiklerine bağışlamış.bir çok insan kask kullanmıyor.başta bana ders olsun sonra da diyer kask kullanmayan arkadaslara.
aman kasksiz asla!
[I]Прекален Моториэиран[/I] :wiinkk:
Allah muhafaza ya kask olmasaydı..
millete kask takın diye dilimizde tüy bitti..
inşallah ders alanlar olur bu görüntülerden..
[I]Sen varken reklama gerek yok...[/I]
mümkün olduğunca 3-5 kuruş kalitelisi olsun ama kask mutlaka olsun
Burada hatta bu topigin icinde bile.. Aman kasksiz yola cikmayin, aman tam koruma yola cikin, aman 5 dk.lik yola gidicem zaten diye sakin korumasiz yola cikmayin diye yazilar yazan, elestiren arkadaslarin cogunu kasksiz ve korumasiz gorebiliriz elbet birgun biryerlerde.. Bize hic bir$ey ders olmuyo, nede olsa Türk'e bi$ey olmaz..!
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Allah korumuş... O kask ile hayatta kalması gerçekten mucize...
Tamam kask olmasaydı sonu kesindi fakat bu kaskın da bu ağırlığı çekmesi tamamen şans...
Böyle bir olay oldu diye kesinlikle çin kasklarına güvenmeyelim!
Çünkü incelediğinizde çin malı kaskların kalitesini apaçık görebiliyorsunuz.
Ben elinden düşürüp kaskı 2'ye kıran da gördüm... Bazı kuryeler de kaskını bantlayarak bir araya getirir...
Bu işin şakası yok , bu arkadaşı Allah korumuş , ama sizi korumayabilir...
Iyi düşünün , kalitesiz kask kullanmayın , yoksa bir daha düşünemeyebilirsiniz.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Ucuz atlatmış kazayı, sağ kalması büyük şans.Şu çelik kask kelimesine takıldım; varda ben mi bilmiyorum yoksa tipik haber abartması mı?
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)