valla ayılar heryerde var cerrahi doğru söylüyor sehirdekileri napcaz
valla ayılar heryerde var cerrahi doğru söylüyor sehirdekileri napcaz
şehir insanı da köpekden dem vuruyo. görmüyo yayladaki motorcunun halini
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
ayıdır ne yapsaa yeri değildir
ayı bu kafasına sıkıncada suçlu duruma düşüyoruz
Hızını Umutlarına Göre Ayarla!!
kimbilir napıyodur şimdi ayı kardeş..........
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gaspcı çocuklardan sonra gaspcı ayılarda çıktı. Yakında tinerci kurtlar sarar çobanların etrafını
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
panda adlı üyeden alıntısavunmaya geçmişsinpanda adlı üyeden alıntı
kan çekiyor herhalde
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Belki adamın canı kavga istiyordur motosiklet bahanesi olmuştur Bu da olabilir yani...
adamın motorunun eksozu cok acıkmıs ..onun için ayıcık rahatsız olmuş uykusundan uyanmış..düşünün kış uykusundan motor sesıyle uyanan ayı ..herhalde saldırması normaldır..çoban da tabii ormanda veriyodu gazı catır catır ınletıyodu ormanı .ama ayu onu ınletmiş..neysekı yasıyo geçmiş olsun ...bıdakıne herhalde eşşekle gider artık ..sessız sedasız tek tek basaraktan mahbure
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
Ayular şaane motor kullanıyolar.
Avrasya sirkinde görmüştüm ben
Poturdak
ayı motoru ne yapsın adam canını kurtarmış
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
Ayı motorla dünya turuna çıkmıştır...
"Motosiklet Özgürlüktür."
belkide o ayı şimdi bu yazılanlara bakıp gülüyordur
bence o ayı test sürüşü için çobanın motosikletini istedi ama çoban bunu anlayamayınca
-seni de motosikletini de...diyerekten daldı adamcağıza
tamamen iletişim eksikliğinden yani
abi beğeniyonmu beğenmiyonmu bi karar ver...ama rampa aşağı oldumu dayanamıyom demi...
niye savunmayım biraderim...hayvancağızın dili yokki...siz insanoğlu heryerde varsınız zaten..bizim alanlarımızı işgal ederseniz böyle yapar yardırırız...
arkadaşım bölgecilik yapma...aynı ormanların çocuğuyuz...hepimiz ayuyuz hepimiz pandayız...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
yırtamazsın
olay yerindeki güvenlik kameralarından ayının aslında ayı olmadığı kılık değiştirdiği(bunu yaparken pek zrlanmadığı, biriki ufak tefek modifikasyonla tam anlamıyla adapte olduğu) ve olay yerinden cıbıf 150 marka bir motorla uzaklaştığı tespit edilmiş
kim olduğu hakkında hiçbir fikrim yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)