Motorize bilgisayar melekleri işbaşında!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bilgisayar Meleklerinden Daha İyisi Var
Valla ben uzun zamandır HIZLI SERVİS ile çalışıyorum web adresi www.hizli-servis.com hem çok profesyoneller hem çok kaliteli hizmet veriyorlar hem fiyatları çok uygun hemde çok güvenilir bir firma. Yani bilgisayarınızı verirken acaba içinden birşey alınırmı diye bir korku yaşamıyorsunuz. Kendileri ile kendim hem firmamdaki bilgisayarlarım için hemde evimdeki bilgisayarım için defalarca çalıştığım ve birçok arkadaşımada tavsiye edip yönlendirdiğim için kendilerini iyi biliyorum. Servis talep etmek için telefon falanda etmenize gerek yok, yani bir telefon trafiğide yaşamıyorsunuz. Web sitelerine girip bir defaya mahsus üyelik yapmanız yeterli ondan sonra tüm bilgileriniz zaten sistemlerinde kayıtlı olduğu için sadece kullanıcı adınızı ve parolanızı girip istediğiniz gün ve saate online servis talep etmeniz yeterli oluyor. Ben kendileri ile çalışmaktan çok memnunum sizede ısrarla öneririm. He bu arada telefon ile servis talep etmek istersenizde telefonları 0212 565 87 51
-
forrap adlı üyeden alıntı
Uzun zamandır tek kişik motorize bilgisayar meleğiyim zaten
Ben tek çalışırım
Arkadaşlara başarılar...
Aynen
Arkadaşlara başarılar ben server başında sabahlıyom
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
-
kolay gelsin diyeyim lakin pek gelecek göremedim..
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler