Motosikleti Nasıl Çaldılar? (Video)
Reklamlar
-
08 Kasım 2006, 02:20
GEÇMİŞ OLUN ÖNCELİKLE benim arkadaşın durumu senınkınde de kötü motorunun anahtarını kendi aliyle teslim etmiş saf arkadaşın motoru internetten satlık tı hırsızlar müşteri kılığında gelmişler ve motoru denemek istemiş ler sonuçta anahtarı verrır bizimki gidiş o gidiş halen haber yok motordan gitti kız gibi 636 bunu yamamın sebebi lütfen arkadaşlar dikkat edelim çünkü bizim motorlarımız hayatımızın ve yaşam tarzımızın bır parçası olduğuna inanan birim her kese kazasız belasız sürüş ler
Reklamlar
-
08 Kasım 2006, 13:23
oha ya. motorun arkasına bağlayıp ölene karda sürükleyeceksin bunları!! hepsi ölsün bu şerefsizlerin hırsızların!!!
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
-
08 Kasım 2006, 16:46
Cezalar caydırıcı olmadığı sürece bu her zaman devam edecektir. Motoru çalan adam bulunsa ne olacak ki ? Af'tan yararlanır tekrar çıkar.
Caydırıcı bir ceza olmadığı sürece son hız devam ederler, yaptıkları da yanlarına kar kalır. O kadar güzel "af" çeşitleri var ki resmen böyle insanları teşvik ediyor motor çalmaya. Kaldı ki birkaç kişiyi öldüren bile birkaç günde çıkabiliyor .
Yasalar caydırıcı olsaydı eğer bakın kim motor çalabiliyor . Bazen İran, Irak gibi ülkelerde birşey çalanın elinin kesilmesi gibi cezaları ağır bulurdum . Ama bu ülkede gündüz vaktinde bile hırsızlık yapan kişileri görünce bazen böyle şeyler gerekli diyorum ...
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
-
08 Kasım 2006, 17:23
bilen varmı ? durum nedir hala bir ses cıkmamışmı yahu bu kadar görüntüden polis bu malların alınlarını karışlaması lazim!!!! namussuzlar!!!
-
08 Kasım 2006, 20:00
gardaşıma büyük geçmiş olsun
-
12 Kasım 2006, 18:18
hahaha güpe gündüz ne hırsızlıklar oluyo annemin çantasını çaldılar yakalamadılar telefon fln her şey gitti bizim hiç uğraşmıyorlar bulunursa bi yerde3 terkedilmişse bulurlar yoksa aramazlar abi bu polisler kirlendi.
büyük geçmiş olsun . acını anlayabiliyorum. bende cbr 125 hastasıyım. :((((
-
13 Kasım 2006, 00:47
:bounce: [COLOR="Blue"][B][U]HIZIMA KAPILMA[/U][/B][/COLOR]
-
13 Kasım 2006, 11:15
Hocam benim yaralı yüreğime bu görüntüden sonra bir köz daha düştü.Benimde 2002 de Bozüyuükteki evimin bahçesinden 640 KTM makinamı çaldılar hemde güpegündüz bahçe kapısını sökerek.bu işin muazzam bir şebekesi var ve çalınan motorları ıraka parça halinde yolluyorlarmış.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
14 Kasım 2006, 08:33
nerde hic bir haber yok. diyecek cok sey var ama ben sessiz kalmak istiyorum
-
14 Kasım 2006, 18:12
-
30 Aralık 2006, 23:40
arkadaş büyük geçmiş olsun
-
30 Aralık 2006, 23:55
Dostum üzüldüm geçmiş olsun
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
-
31 Aralık 2006, 11:33
Bizimde 2 tane motorumuzu caldılar 2. ise şöyle oldu .Kardeşim motoru dışarı bıraktı bahceye hemen gidecek diye depoya koymamış.Bizim sürgülü kapının sesi gelmiş bizimkinlerde babam geldi sanmışlar ,Aşagıya indiklerinde motorun yok oldugunu farketmişler babam almış sanmışlar ama babam geldiginde kötü gercek ortaya cıkmış :@
-
31 Aralık 2006, 11:51
geçmiş olsun...
Allah hepsinin cezasını verir inşallah :(
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
inşallah en kısa zamanda bulunur şerefsizler ya
-
yavf geçmiş olsun arkadaşım şerefsiz çok arkadaşlar plakaya dikkat gören olursa hemen bildirsin tekrar geçmiş olsun.
-
-
Öncelikle geçmiş olsun Gürkan arkadaşım.
Ben biraz geç okuya bildim başından geçeni ama yine geçmiş olsun.
Evet bu gibi hadiseler her an hepimizin başına gelebilir ama asıl bu olaylara prim tanıyan tamammen yasalar diye düşünmekteyim
Yeri mi bilemeyeceğim fakat geçenlerde 45-50 kişilik ve beraberlerinda 300-400 bin larlık çalıntı mal olan bir çete çökertildi İstanbulda! buraya kadar herşey OK fakat fakat savcılık suçluların yarısından çoğunu ilk ifadeden sonra serbest bıraktı
Serbest kalan SOYSUZ HIRSIZ, Polislere kurban çalıp ve emniyet önünde keseceklerini söylüyorlar.
Bundan sonrası önemli değil bence.
Selamlar,
Özer
-
o kadar çok edilecek küfür ve lanet var ki keşke motorunu geri getirebilse.
daha ilk okul sıralarında arkadaşımızdan kopya çekip hırsızlığa başlıyoruz ...
motorlara kasko gerek onuda yapan şirket az cbr için de 1000 ytl üzrinde istiyorlar......
bir öneri kötü ama yapabilirsen motorun bulunur..... önce polis bir akraba bul biraz işten anlayan motor benim deyip anonslarda geçirmesi gerekecek ...diğer polislere rüşvet verecek.... 24 saat sonra motor evin önünde.....
bizim kartal L Yİ böyle bulduk istanbul da....
-
13 Şubat 2007, 01:52
Geç bir cevap belki..Ancak yeni okudum mesajları..
Kamyonet neden orada.. motoru çalıştırmalarına gerek yokk..Kamyonetin Onlara ait olmadığını söyleme.. 1,2,3 hoppp içeri ancak ya sen şaka yapıyorsun ya da çalanlar..
Çok kurma gibi...yanılıyor muyum? Adamlar şaka gibi gerçekten..
Seni kırmak istemem ama biraz koku çıkıyor bu işten..
Seni yakın tanıyanlara bak..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler