Motosikleti Nasıl Çaldılar? (Video)
Reklamlar
-
Kardeşim şanslıyız yine de, en azından işe nereden nasıl başladıklarını görme fırsatımız oldu sayende.
Büyük geçmiş olsun.Umarım bulunur motosiklet
Aklıma takılan, senin bu fabrika o kadar kamera koymuş da bunları kontrol edecek, denetleyecek birini bulamamış mı? iş işten geçtikten sonra ne yapayım güvenlik kamerasını. İşi sadece karakolla bırakma. Karakollarda neler döndüğü belli değil.
Sen görüntüleri ver basına.
Reklamlar
-
gerçekten geçmiş olsun nasıl olur gündüz vakti şaşdım kaldım...inşallah bulunur en kısa zamanda...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
-
çok geçmiş olsun, eğer plakası yoksa söylemeye dilim varmıyor ama üzerine bir bardak soğuk su içmek zorundasın, plakası varsa bile bulunma şansı çok zor, çoktan parçalanmıştır bile belki, ilerde yeni motor alırsan, dikkatli ol, güvenliğini tam al
-
Geçmiş olsun birader. İnsanlık öldü mü, evet öldü denen noktaya hızla yaklaşıyoruz, görüntü odur. İdam cezasını tekrar istiyoruz. Rahşan hanım da sağolsun, bunları saldı sokaklara. Haber okumaya, gazete okumaya iğrendirdiler artık beni. Nolacak bu memleketin hali demeye utanıyorum. Eskiden açtık, açıktaydık, karneli günlere denk gelmedik ama ekmek için sıra beklenirdi. En azından namuslu insanlardık. Vurmak lazım bunların topunu vurmak.
(Kusura bakmayın, damdan kapıdan oldu yazı ama, o kadar çok şeye tepkim var ki artık...)
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
Geçmiş olsun. Kısa zamanda kavuşmanı dilerim. Hepimizin başına gelebilecek bir durum. Artık motoru yere zımbalayıp inşaat demirleri ile temel betonu atıp bağlamak gerekçek sanırım. Çaresiziz doğrusu.... tekrar geçmiş olsun...
-
Abi yok böyle bişey. Çok geçmiş olsun. İnşallah bulunur.
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
-
arkadaşım umarım en kısa zamada motorun bulunur
-
Geçmiş olsun! Çalanlar da hayrını göremesin. Söyleyecek söz bulamıyorum. Arkadaşlar bu görüntüyü tv kanallarına verirseniz, hatta bu linki mail bile geçseniz emin olun yayınlayacaklardır. En azından TV'lerde de teşhir olunur bu gibi şebekeler.
Alarm falan olsaydı sanırım sesten dolayı vazgeçerlerdi. Alarmın en azından gündüz için şart olduğu anlaşılıyor.
Bir yerde okumuştum, hırsızlar genellikle güvenliğinin az olduğunu anladıkları ve küçük cc motosikletleri çalıyorlarmış, gündüz bile olsa kilit, zincir v.s. kullanmayı ihmal etmemek lazım.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
yaw yuh artık be bu kadarda değil yani adamlar güpegündüz götürdü motoru iyimi , arkadaşlar disk kilidi ve çelik kilit takın görüyosunuz yeterli değil direksiyon kilidi , bi günde cevahirin yanında benim motoru götürmeye kalkmışlar ama ön çatala takılı çelik kilidi görünce vazgeçip uyuzluğuna aynayı çalmışlardı şerefsizler....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
çok geçmiş olsun valla gündüz gece farketmiyo çok rahat hareket ediyor insanlar kendi motoruymuş gibi almış götürmüş motoru.gerçekten çok geçmiş olsun.umaaaarım en yakın zamanda bulunur.
-
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
Video'nun Linkini Kanal D'ye Gönderdim!!!
arkadaşlar az önce kanal d ye konuyu anlatıp bu forumun ve videonun linkini verdim. bu akşam evde olamıyyacagım için izleyemeyecegim. ama içinizde tv başında olacak olan varsa bu kanalı takip etsin o videoyu yayınlayabilirler. hatta imkanı olan varsa haberi kaydetip buraya ekleyebilir.
böyle adilerin şerefsizlerin yakalanması için elimizden geleni yapmalıyız. tv kanallarında veya gazetelerda tadıkları olanların bu olayı onlara birdirmesi gerekir diye düşünüyorum.
motoru çalınan arkadaşımıza geçmiş olsun. inş. bu çalışmalar bir işe yarar motosikleti bulur
-
-
İnsanoğlu...
Arkadaşlar 17 aylık bebeğe tecavüz eden, hamile kadını bıçaklayan, insanları zevk için öldüren kişiler bir motosikleti çalmışlar çok mu? Bana artık bu tür şeyler çok doğal geliyor. Zaman geçtikçe bu olayların çok daha abartı boyutlarını yaşayacağız. Çalmak ezelden beridir insanoğlunun doğasında olmuştur. Bunun önüne geçmenin tek yolu tedbir almaktır. Eşimde de CBR125R var, çalınmasın diye apartmanın içinde bile parmağım kalınlığında zincir ile apartman radyatörüne bağlıyoruz. Önleminizi alın, çalınmaz demeyin, çalınır!
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
-
-
geçmiş olsun
güpe gündüz ya allah belalrını versin bunların ya sahibi bakmaya kıyamaz bu hayvanlar çalar inşallah bulursun motorunu ya cok üzüldüm valla ama bu hayvanlar yakalanır iki gün yatar cıkar allahlarından bulsunlar ne diim ya sanada cok gecmiş olsun
-
Yapamadılarki düz kontakçıları şöyle bi 10.000 volt ceryan veren bi sistem...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben bir tek cümleyle özetleyeyim....Gerçekten bu Ülkede hak ,,hukuk,,adalet Kesinlikle yok...Bireylere karşı yapılmış suçlar devlet tarafından affedilip,,,namustan ,,şereften ,,onurdan yoksun insanlar,,,bir o kadar onursuz kişiler tarfından hiç bi yetkileri olmadığı halde AF edilerek cadelere salınırsa olacağı budur..Ben bağıra bağıra söylüyorum bu ülkede Adalet yoktur....Küçük bebeklere tecavüz eden,, insanların alnının teriyle kazandıklarını çalan,,,insanları acımasızca katleden kişilere en ağır cezayı vermeyen devlet kesinlikle devlet değildir...Benim askerlerimi dağlarda şehit eden soysuz köpekleri sırf birkaç oy uğruna affetmeye kalkan hükümet üyelerinin ne kadar onursuz olduklarını varın siz tasavvur edin...Ben bu sözleri herşeyi göze alarak söylüyorum çünkü patlamak üzereyim...Biz onurlu insanlar olarak o ceza yasalarını çıkartmayan oy avcısı onursuz insanlardan daha yürekli olamazisek bu Ülkeyi gerçekten kaybederiz...ve sokaklarda yürüyemez oluruz...
-
inşallah motorun bulunur kardeşim duacınız allah yardım cın olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler