Kusura bakmayın... bu arada bu video'yu Honda'ya da gönderin kesinlikle!!!
Ana haberlere yollamanız da çok faydalı olacaktır, sonuçta her kanal haber peşinde koşuyor...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
delicoban biraz daha sakin...
Forum kuralları
22. Mesajlarda küfür (sansürlenerek de olsa), maksadi asan argo, satasma, asagilama vb. içerikler bulunamaz. Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek, tiksindirici veya herkes tarafından hoş karşılanmıyacak resimler göndermek yasaktir. Forum sayfalarına gönderilecek resimlerin boyutu max : 640X480 pixelden daha büyük olamaz.
öncelikle geçmiş olsun ama bukadar süre nasıl çekim yapılmıs anlayamadım motor beli bi yere götürülüp orda çalıstırılıo
[I][I][B][/B][/I][/I][FONT="Comic Sans MS"]geldiğn zaman bosluk dolduran değil, gittiğin zaman yeri doldurulamayan ol !!![/FONT]
bu arada bizim motorun gidon kilidininde yalan olduğu ortaya çıktı. fren kilidini illaki takmak lazım...
gerçi bu gibi maymunları durdurmak için daha neler gerek bilemiyorum.
ve bunca görüntüye rağmenki bu görüntüler polislerdede vardır... bu kişiler hala yakalanamadı hala aramızda ve belkide daha kaç can yakmışlardır.
Evet... Gerçi zaten güvenmiyordum gidon kilidine... Ama alarmlı disk kilit de şart. Hoş pahalı onlarda... Bende şu an sadece çelik zincir kilit var LUMA marka. Kadıköyden almıştım... Ispanya malı.
Freni boşaltma mekanizması yapcaksın bunlara Çaldıklarında geberip gidecekler tek tek ne güzel... Ama senin başına da gelebilir o olay... Öylesine söyledim...
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
burası türkiye canım arkadaşlarım daha başka ne denilebilir ki
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
o. çoçukları bunlar yaaaa . adi şerefsizler......
Kardeşim çok geçmiş olsun. Gerçekten kendi motorum çalınmış gibi üzüldüm.
Bu insanların homosafiens grubuna ait olduklarını sanmıyorum. Bir insan var ki; alın teriyle, helal parayla aldığı, her kullanışından sonra silip kontağını kapattığı motoruna öz evladı gibi bakar. Bir insan vardır ki; şerefsiz,insanlıktan 1 gram nasiplenmemiş. Aman Allahım, bu insan olan yaratıklar, senin önünde nasıl hesap verecekler. Son olarak Sayın arkadaşım bu videoyu yüzlerce defa izle. Yüzleri zihnine kaydet. Ne gerekiyorsa yap. Görüntüleri TV lere, Honda Türkiye'ye, varsa kasko şirketine heryere dağıt. Saygılar...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
işi biliyolar bnlar geçmiş olsun kardeş ihşall en yakın zaaman da bulurlar
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
motorun bulunması ihtimali düşük
1. motor ve şasi numaraları değiştirilip sahte ruhsat ile trafikde dolaşır
2. motor hemen bileşenlerine (parçalarına) ayrılıp çıkma parça satanların vitrininde yaşamaya devam eder
3. kesin olmamakla beraber bu şekilde hırsızlık yapanlar genellikle bir yerlerden bağlantılı olduğu için bulunması ihtimali yokdur.
Bürokrasinin bu kadar arttığı bir sistem içinde bir şeylerin yapılması biraz zor görünmekte
Düşündüğüm bir sistem var onu sizinle paylaşayım istedim
geçen gün benzin alırken benzincinin plakayı yazdığını ve bunun merkezi bir sisteme entegre edilebileceğini düşünüyorum. çalıntı ihbarı yapılan motorlu araçların takip edildiği bir sistem. internet fiyatları makul bir seviyede ( her ne kadar hız açısından tatmin etmesede) plaka yazıldığı anda merkezi veri bankasından bu araç için bir çalıntı veya benzeri bir sorun olup olmadığı sorgulanır en azndan bu aracın nerede olduğu takip edilebilir. eğer biraz da şans varsa o araç güvenlik gücü tarafından takibi kolaylaşır. bir çeşit cep telefonlarının IMEI sistemi kontrolü gibi
Bu düşünce hakkında sizin fikirleriniz nedir.
Cok tuttum güzel bir fikir
Ama bazı benzin istasyonları istemediğinde plakanı yazmıyorlar. Yani daha doğrusu fiş kullanmicam dediğin zaman yazmıyorlar. Ayrıca hırsızlar çaldıkları zaman ilk fırsatta plakayı değiştiriyorlar. Çalıntı motorla dolaşamazlar. Daha çok başka ile satıyorlar. Ama siz yinede sizin motorunuza benzeyen motorları takip edin...
cıx cıx cıx cıx yazıkk yaaa vallaaa
Çok çok geçmiş olsun.
1. Motorun yanında kapısı açık bir minibüs var.Olayı perdeliyor gibi.Demek ki motoru bir yere bırakırken, bir aracın perdeleme yapmamasına dikkat etmeliyiz.
2. Motoru tanımayan kişilerin, etrafındaki adamın hırsız mı mal sahibi mi olduğunu ayırt etmesi mümkün değildir.
3. Bu adi namussuzlar kaza yapıp kollarını bacaklarını kırarlar inşallah.Biz görmesek de Allah yaptıklarını yanlarına bırakmaz.Allah imhal eder (mühlet verir) ama ihmal etmez.
bişey sorucam orada duran minibüs acaba hırsızlar tarafından konulmuş olabilirmi karşı kaldırımdan kapatıyo motoru gözükmüyo,ayrıca o minibüsün kapısı açıktı dikkat etiyseniz!!!! demek istediğim orada duran minibüsde bu işin için olabilir!!! çünkü onu çalmaya uğraşmadılar bile kapısı açık olduğu halde!!!!
ÇOK geçmiş olsun
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
Geçmiş olsun...
İlk motosikletimi henüz daha alamadan güvenliğini nasıl sağlayacağım diye kara kara düşünür oldum, off off!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)