Motosikleti Nasıl Çaldılar? (Video)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
-
-
Mersin İl Temsilcisi
-
Moderatör (forrap)
Çok geçmiş olsun...Umarım en kısa zamanda motosikletiniz bulunur.
Bu arada lütfen hemen hemen herkesin açılımını bildiği o.ç. - a.q. gibi kısaltmalarla küfür yazmayın.Tamam kızgınsınız,üzgünsünüz ama burasının bir forum olduğunu unutmayalım.
-
Şerefsizler...
Hırsızlığın artık adi suç olmaktan çıkarılması gerekiyor. Eskiden milet aç olduğu için çalardı. Şimdiki şerefsizler uyanık ya, millet enayi, çalışsın çabalasın, birşeyler yapsın, bunlar da oturduğu yerden gidip hazıra konsun.
Bir de sanırım iki kişiyi bir motosikleti koşarak götürdüğünü görürsek polisi aramak uygun olacaktır. Fazla kontrolden zarar gelmez, azından gelir ama.
Forrap, ben o kısaltmaları aynen ispiyonluyorum artık, merak etme. Millet burayı kahvehane sanmaya başladı artık.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
Çok geçmiş olsun. Benim bir cbr 125r ım olsa ve calınsa bunalıma girerdim. Allah sabır versin, umarım bulunur..
-
ÇaLıNTı BöLümlerıne kufur yazmak neden serbst degıl???
allah belalarınızı versın onlarınn... allah kul hakkını afftemem demıs bunların allahtan korkusu yokk......... hayvanoglu hayvanlar sızın yuzunuzden bu ulke boyle
-
-
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
-
gecmiş olsun arkadaşım işallah bulunur motorun
-
2. kameranın görüntüsün de etrafta birileri var ama ne anlıcak lar calındığını, motoru çalınan arkadaşımıza geçmiş olsun bulunur inşallah,
-
..
beni hayrete düşüren bir kaç şey oldu
1.si)bu kadar rahat hareket ederek motoru güpegündüz çalmaları
2.si) bu kadar farklı kamera açısı olmasına rağmen yüzleri apaçık ortada olmasına rağmen hala nasıl yakalanamamış olmaları? kesin bu adi şarhiseylerin önceden sabıkaları vardır.yoksa nasıl bu kadar sakin olabilirler ki.ve durum böyleyken nasıl hala yakalanamıyorlar!!!
-
insaallah bırgun bunlar bı gezı yaparken onumuze cıkarlar denk gelırlerde onlara guzel bı ders verırız unnutmayın dunya kucuk boyle bu hırsızıklar artarsa bızde ona gore organıze oluruz yem atarız akıllarını alırız
-
-
şerefsiz herifler
-
O. cocukları. Bunların sçn'da kabahat. Şerefsiz i.ler. Hepsini asmak gerek. Son damlasına kadar içmek gerek bunların. Hatta öldürmeyip işkence yapmak gerek.
Ben buna şahit olsam , yanımda silah vs olsa hiç acımam. Hatta yakalarsam polise haber vermem bir hafta bağlarım bunları biyere çaldıkları her motor için bir çeşit işkence yaparım. Itler. Hayvanlar'dan beter bunlar , şerefsizler. Ne diicemi bilmiyorum bunlara ne desen azdır. Ne küfür etsen azdır. pcler. Umarım benim cbr'i çalmazlar demiicem , umarım çalmaya girişirler de ben görürüm bunları. Umarım görürüm, silahlı olup olmaması umrumda diil sıksın bana bitane... Bunlardan birine zarar verebilirsem ne mutlu bana. Vatana millete hayırlı olurum.
4 yıl önce telefonum çalınmıştı , saklandığı eve kadar kovalamıştım adamı , sonra evin önünde telefon açıp polise polis çaırıp bastırtmıştım , adamı yakalamışlardı... Keşke bunlardan da yakalayabilsem. Geçen motor ittiren bi adam gördüm hemen polisi arayıp plaka verdim... Sahibiyse kusura bakmasın , acelem vardı araştıramadım... Vay pzvkler vay... Gitsinler bacılarını satsınlar motor satcaklarına
-
Kızgınlığınızı dile getirirken forum seviyesini düşürmeyelim. Kızgınlığı ifade etmenin tek yolu küfür değildir, hatırlatırım.
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Kızgınlığınızı dile getirirken forum seviyesini düşürmeyelim. Kızgınlığı ifade etmenin tek yolu küfür değildir, hatırlatırım.
Forum kuralları
22. Mesajlarda küfür (sansürlenerek de olsa), maksadi asan argo, satasma, asagilama vb. içerikler bulunamaz. Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek, tiksindirici veya herkes tarafından hoş karşılanmıyacak resimler göndermek yasaktir. Forum sayfalarına gönderilecek resimlerin boyutu max : 640X480 pixelden daha büyük olamaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler