ya sitemizde ne kadar sosyal bilimci arkadaş varmış maşallah.....
ya sitemizde ne kadar sosyal bilimci arkadaş varmış maşallah.....
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Motosiklet sürücüsü umarım kurtulur, geçmiş olsun...ama otomobil sürücüsü için güzel oldu, moku yedi kısacası...kan parası, hapis v.s....hayatı kaydı...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
allah belasını versin
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
medeniyetin uğramadığı bir sürü varlık var bunun gibi. hem suçlu hem güçlü yani.
motosiklet sürücüsü biraz asabi davranabilir sonuçta birisi suçu olmamasına rağmen ona çarpmış. otomobil sürücüsü özür dilemek yerine bıçaklamış.
hayvanlar bile daha iyi anlaşıyor bazı konularda.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
güzel demişsin.serkan79 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun arkadaşa.
e sen de az değilsin hani. bunun dışında madem fazla teorik kaldığımızı düşünüyorsun buyur benim tepkim şöyle olurdu;SAVASXXL adlı üyeden alıntı
ezen ve ezilen arasına girmek ve bu sayede günlük antrenmanının yarısını çıkartmak
mesajda o taraflarda bezim yok demekten maksat tehdide benzemesin, direkt kişiye yönelik tavır alınmış gibi olmasın...
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
insan değil bunlar
would I still see suspicions in your eyes?
Vay şerefsiz, belasını bulsun...
May the Force be with McLaren Mercedes
sürücün yaptığına adamı bıcaklayıp kaçmasına anca şerefsizlik denir umarım yakalanır
İnşallah en yakın zamanda bu motosiklet canawarını yakalarlar
We arkadaşımıza burdan geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz
DÜNYADA NE İNSANLAR BEEEEE
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
lan olum sen rüzgara karsı neden işiyosun sana bildiğim bütün küfürleri ederdim ama burda terbiyem müsade etmiyo serefffffsiizzz ters yoldan gel carp bıçakla bide kaç lan ......cık sana denecek laf bende ama neyse o abiye ALLAH acil şifalar versin..
afedersiniz ama bu memlekette okadar çok zerzavat varki bu zerzavatlar arasında da en çok salatalıklar var insan hayatını bu kadar hiçe sayıyorlar...dileğim Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın daha basşka bişi diyemiyorum...Hastane'deki arkadaşıma da acil şifalar diliyorum...İçimden geçenleride şuan buraya dökemiyorum saygılar...
medeniyet siz yahşiler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)