fazla abartmaya gerek yok altı üstü 38 mt
fazla abartmaya gerek yok altı üstü 38 mt
38.1 metrede ters taklayı dedem de atar.Hatta 3lü salto bile yapar.Baba motorcu o taklayı 1.83 metrede atandır.
atlamasına atlarız ama sonra yaşarmıyız bilinmez artık orası
çok iyi uçuş . düştügü yer önemli. durak villapansiyon bodrumdan sevgiler
arkadaşLar ozaman atLayında göreLim Lutfen gerçi gorecegimiz şey kafa göz dagıLmış aşırı güvenden gaza geLmiş bi motosikLetçi oLur sonucunda
süper abi denemek lazım
Hayat denen sonsuzluğun karşısında bir çocuk, düşe kalka büyürken, kalkamayız bir çoğumuz...
delimidir nedir yaw
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
"BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."
kanadı olsa uçacak adam yaf
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
vay be daha doğru dürüst kullanamıyorken ters takla atanları duymak bana acı veriyor. ileride inşallah
Dorado V5
arkadaşlar,
hani link oluyordu, ona farenin sol butonu ile bir kere tıklıyorduk. sonra da bir video görüntüsü açılıyordu. daha sonra seyrediyorduk ya bir şeyler.. hah işte ondan diyorum.
nerde bu atlayışın linki. bilen yok mu? koskoca internette bu atlayışın bir video linki olmalı.
adam takla atmış ise.. görmeden inanmam. hayal ürünü bu (!)
[COLOR="Red"][B]Dikkat. 6D Kuralı. Konu motosiklet olunca 4x4-10 yönlü bir sürüş dikkati gerekir.[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"]D1: Öne dikkat, D2: Arkaya dikkat, D3: Sağa dikkat, D4: Sola dikkat, D5: Aşağı dikkat, D6: Yukarı dikkat.[/COLOR]
adam belkı guvercındır taklacı guvercın
Yeni yine yeniden
vay babam yav dogru söze ne denırvedat kaya adlı üyeden alıntı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
abi millet karada gidemiyo adam hawada gidiyo helal olsun walla
adam ucmus yav
Yeni yine yeniden
BU GERÇEKTEN CESARET İSTER SLINDA HERKEZ YAPABİLİR ÇOK ZOR BİŞEY DEİL GEREKLİ OLAN TEK ŞEY CESARET BUNU YAPMANIZ İÇİN ÖLÜMDEN KORKMUYCAKSINIZ YADA KAYBEDİCEİNİZ BİŞEY OLMICAK ONUN DIŞINDA ZOR BİŞEY YOK 2-3 DENEMEDE AYNISINI YAPABİLİRSİNİZ YİNEE DENEMEYİN ozgurcayenne@hotmail.com yamaha ybr ozgurcayenne@hotmail.com 125
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)