osman amca ağustosta yanındayım allah uzun ömürler versin işallah uğrayacam hikayeni canlı dinlemek isterim.
osman amca ağustosta yanındayım allah uzun ömürler versin işallah uğrayacam hikayeni canlı dinlemek isterim.
insan okurken duygulanıyo yaf falla ne denir helel olsun böle osmanlı torunları nadir çıkar
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
İŞTE TÜRKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK BU
Motosikleti öcü diye tanıtan insanlarımıza atfedilir.
helal be osman dede türkiyenin gururruuuuuuuuu
yav ben motor alayımmı almayayımmı derken ... adam neler neler yapmış
Helal Olsun
wayyy be süper yaa türkleri hafewfe alanlara ders olmuştur
Profesyonel yardım olmadan..........güzel ve ilginç....Helal valla....
Bazılarımıza küpe olur işallah.....Umarım çoğalır bu tür insanlar........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
olur abi inanırım ... sonuçta vespa dandik bi motor deil. kaldıki ümmet abi bile mondialle kaç kere türkiyeyi dolaşmış...
insanın içinde olucak e tabi bie işi gücü müsait olucak
Bacoman
valla dede almış vespayı iyi de şeler yapmış bu vespa nın bu modeli çok yakıyor bizim arkşda da var aynısından çok yakıyo ama çok iyi koldan vites helal olsun valla
baco slm nbr neden asya motor aldın bizim arkaşlar iki tane asya 200 ,lük senin motordan aldı biri sibob kesti biride yeni yeni arza yapıyo elektirik devrelri kompile deişti 2 side alalı 1 ay oldu ikisinide şimdiden bitti birinde 700 ytl lik masraf var alıyon bi çin motoru alıyon 2.650 ytl bi masraf çıkıyo 700 ytl işte adama bu koyuyo alcakları hiç tavsiye etmem yamaha veyada honda alsınlar
Muhteşem adam Osman abi.
Helal olsun.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Arkadaslar, gecte olsa bu siteyi buldum ve uye oldum. "Osman amca"yla ilgili herseyin dogru oldugunu biliyorum.Onunla ilgili yazilmayanlardan baska cok seyler oldugunuda biliyorum. Onun icin bu konuda daha fazla bilgi edinmek isteyenler olursa yada "Osman amca"niz;a ilgili ogrenmek istedikleriniz olursa, bana yazabilirsiniz. Peki, "sen nereden biliyorsun" diyenleriniz olabilir. Biliyorum, cunki o benim babam.
lgursoy@aol.com
@levgur gezilerindeki kasetlerin özetlerini site içinde başlıklar içinde yayınlanabilir. gezi anılar gibi.
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
süper dede ya.. boyle bı gezı yapmayı herkes ıster ama bunu sanırım sadece osman dede basarmıs helal olsun walla.. kım bılır ne kadar cok anlatabılecegı anısı wardır keske ogrenebılsek..
[B][I]Ölsemde dik durmaz sarhoştur mezar taşım!![/I][/B]
ya orduda oturan mt li yokmu gitsin bulsunlar su amcayi ...
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)