uçakları helikopterleri teknolojileri sponsorları var
hiçbirşey beyler okadar abartılcak birşey değil.. zaten grup halde yola çıkacaklar, öyle önlerine aşılmaz engel çıkmaz gibime gelioo,
zaten kuryeci arkadaşlara sorun günde kaç km yapıyorlar diee.. onlarda günde 500 km civarı yol yapılorlar.. şahsen ben günlük total de 120 km yapıyorum..
benimde sponsorum olsa bende gezerim... Benimde sponsorum olsa bende MotoGP yaparım, herşey para, herşey imkan meselesi... yoksa onlardaki kabiliyet bizde daha fazla olarak mevcut.. unutmayın damarlarımızdaki kan bütün ırkların kanlarından üstün... ben Türk evladıyım.. istesek dünyayı sallarız beaa...
güzel de değirmenin suyu ????
300$ a dünya turu nasıl oluyo?
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
2. Sütun 4. Paragraf
Bu yazdığım yazının doğruluk payıdır, 300 dolar ile dünya turu nasıl atıldı, ne şekilde kazanç sağladı vs. "Behind The Horizon" isimli kitabında yazıyordur eminim ki, okuyun araştırın ve paylaşın lütfen,,
demiyorum ve araştırdım buyrun ekliyorum, küçük bir kısım, özet belki, dahası vardır, çevirmeye vaktim yok ilgilenebilecek arkadaşlar olursa sevinirim
http://www.geocities.com/scottotravel/La-Moto.html
ya bizde adammıyız beee
bende 750.001 km yapmazsamm . dur hele bi alayım motoru.
adam sponsorunu bulmuş yapmış ..bir işi en iyi yaprsan zaten parayı düşünmezsin..
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
ben buna sov derim
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
adamın herhalde gerisinde kimse yok. Ailesi falan yok . Bu nebicim olayyy bu adam delimis bence ... Akıllı adam isimi yaaaaaa. Onun yaptıgını baska kımse yapamaz .... Gercekten deliiiiiiiii
Harbi eli öpülecek adam sponsorsa sponsor adam bulmuş yapmış emeğe saygı millet
750000 km yi bir kez motor yenileyerek gezen motor efsane goldwing.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Helal olsun motor da çok dayanmış 750.000km de 1 kere yenilendiğine göre motor başına 375.000kmgoldwing gerçekten sağlammış gezecekleri ülkeler arasında Türkiye'nin de olması çok iyi görürseniz benden selam söyleyin
[COLOR="Indigo"][/COLOR][B][I]Patatessogan geri döndü[/I][/B]
motor gezisi grupla çıkıldığında mükemmel zevk verir.Tek başına 10 yıl ama tabi dünyayı görüyosun...Helal olsun diycem kesin bu adamda at sırtında kıtalar gezen türklerin kanı var.
helal olsun diyorummm başka bişey demiyorumm
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Forrest Gump birden koşmaya başlar, aylarca yıllarca koşar, müritler edinir... Bu ona benzemiş yahu. Bu arada tabii ki bu üstat gibi olmasa da ülkemizde de motosikletiyle ülkeler arası yolculuklar yapmış örnek alınası şahsiyetler vardır.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Ne güzel adam hayalini yaşıyor helal olsun.
Bu arada hondayada helal olsun dayanıklı makine üretiyormuş harbiden.
lespaul_84 adlı üyeden alıntı
+1
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
abi diyecek bişe bulamıyorum adama helal olsun
[COLOR="Red"]KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR[/COLOR]
benim de imkanım olsa ben de yaparım ne var bunda...
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)