Çinliler Ferrari'yi bile klonlamışlar...
Reklamlar
-
25 Temmuz 2006, 00:44
Reklamlar
-
10 Ağustos 2006, 12:12
Honda'nın Rükuş'u Çinliler tarafından kopyalanmış. Her ne kadar Honda büyük (big) ve standart
rüküş'üne karşılık tek bir model Lifan tarafından kopyalandıysa da piyasanın durumuna göre
devamıda gelecek gibi.
-
16 Ağustos 2006, 14:05
BU ÇİNLİLERDEN KORKULURRRRRR
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
-
16 Ağustos 2006, 14:17
cinliyse uzak dur.Japonlarla kardeş ol...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
28 Ağustos 2006, 14:19
yenı motor klasıklerı cıkarın hep aynı yere yogunlasmıo mılet
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
bunu daha once duymustum ama modelın nasıl bır sey oldunu gormemıstım adamlar durmuyor abı calısıyor harley bıle fabrıka kurdu sız dusunun artık gerısını harley bıle çin malı
-
çinli görsen benim mtoru tanıdınız mı diyom heehheee
-
-
-
bu çinlere gıcık oluyom ya çin malı almayın arkaşlar bunlarda bakım heal olsun falan demeyin bu dediklerim anlmazsınız ama çin motoru alanlar iyi anlar
-
Ya Çinlilere saydırmışsınız bol bol ama Türkiyede arabasının şeklini değiştirmeyen yok mu? Doğan görünümlü şahin mi istersin bu tarz bir sürü başarısız modifikasyon var piyasada. Sonuçta bir kaporta ustasının ferrarinin dış görünümünde bir araba yapması onu Ferrari yapmaz. Ferrariyi Ferrari yapan şey motoru, ve tüm aksamıdır. Adam özenmiş şeklini benzetmiş bunda yuhlancak bişey yok. Becerikli bir ustaymış kendisi tebrik etmek gerek. Böyle bir modifikasyonun yüzlerce fotoğraf halinde adımlarını gösteren bir site vardı. Orda da bu tarz çok özel bir arabaya benzer boyutlarda bir spor araba modifiye ediliyordu ve sonuç bu örneğe benziyordu.
Ben sadece tebrik ediyorum işçilik için sadece keşke yaratıcılık da olsaydı diyorum.
-
slamdunk adlı üyeden alıntı
Ya Çinlilere saydırmışsınız bol bol ama Türkiyede arabasının şeklini değiştirmeyen yok mu? Doğan görünümlü şahin mi istersin bu tarz bir sürü başarısız modifikasyon var piyasada. Sonuçta bir kaporta ustasının ferrarinin dış görünümünde bir araba yapması onu Ferrari yapmaz. Ferrariyi Ferrari yapan şey motoru, ve tüm aksamıdır. Adam özenmiş şeklini benzetmiş bunda yuhlancak bişey yok. Becerikli bir ustaymış kendisi tebrik etmek gerek. Böyle bir modifikasyonun yüzlerce fotoğraf halinde adımlarını gösteren bir site vardı. Orda da bu tarz çok özel bir arabaya benzer boyutlarda bir spor araba modifiye ediliyordu ve sonuç bu örneğe benziyordu.
Ben sadece tebrik ediyorum işçilik için sadece keşke yaratıcılık da olsaydı diyorum.
Kaportayı benzetmesi bile mahkeme verilebilir . Çünkü her arabanın kendine özgü bir aerodinamik yapısı ve kesimi vardır. hiçbir arabanın birbirine benzemez kesimleri ve yapıları. Aynısına benzetip oradaki ferrari amblemini kullanması zaten mahkeme nedenidir . Modifikasyona gelince bu motoru geliştirmeyle ve daha iyi yol tutuşla ilgili bir sorun . Şahine body kit takarlar . görüntüsünü ben de sevmem ama tuning kişiye göre değişir isteyen yapar motor veya dış modifiyeyi
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
-
Çinliler ellerindeki işgücü fazlalığını böyle kullanıyorlar işte. Bizde ise hala milyonlarca işsiz var. Bu adamlar birgün taklit yerine kendi metalarını üretme yoluna giderlerse dünyanın hali nice olur siz düşünün.
Yapılır kardeşim.
Taklit yapılır, haklıdır da yapan adam. Kiloya vursan 1 lira etmeyecek malı sen üzerinde markan var diye 250 liraya satıyorsan adam alır, taklidini yapar, 5 liraya satar.
Aynı şey kitap ve kaset-cd piyasası için de geçerli.
Bu ürünlerden sanatçıların %10'dan fazla bir pay alamadığı gerçek. Neden yayıncı-yapımcı takımının palazlanmasına seyirci kalsın ki adam? Madem maliyetler o kadar düşük, demek ki birileri bu işten ciddi karlar elde ediyor.
Korsana taraftar değilim ama Lisanslı yazılım kullanmak da ağırıma gidiyor. Hangimiz bilgisayarındaki yazılımların tümünün lisanslı olduğunu iddia edebilir? hangimiz mp3 dinlemiyoruz?
Demek ki önce iğneyi kendimize batıracakmışız... Çinlilere küfür etmek kolay. bizde o taklit dediğiniz sanayi bile yok daha...
Evimdeki bilgisayarımda Linux kullanıyor ve tavsiye ediyorum.
-
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
-
helal vallaha bu arabalara da yakında ucucz olarak bineriz
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler