Kırcaliye uğrayacaklar mı acaba, bol bol fotoğraf olur umarım.
Yolları açık olsun.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
yunanistan ve makedonya haric başlarına bır arıza işi gelirse duyarsınız belki gizli kalır bilmiyorum. gidecekleri ulkelerin cogu turk duşmanı bide bayan olunca ne olur bilmem. ama kırmızı pasaport varsa yorum yok.
bu yolculuk ne kadar tehlikeliyse, bizim bunlara takilmamiz da bir turk erkegi olarak o kadar komik kahramanliga gelince turk kadinlari mermileri sirtlamis, savasa katilmis demesini biliyoruz. baslarina bir sey gelirse de birakin kocalari, babalari dusunsun. elbette ki maddi imkanlari var, bizim de olsa biz de gideriz. motorsiklet isi boyledir. sirf yan canta almak icin iki ay bekledim, 250 km yol giderim yazin diye... genislikten bahsetmis bir arkadasimiz, biz de elhamdulillah sosyal iliskiler ve sinirlar konularinda bilgi sahibiyiz ama utandim sahsen o yoruma rastlamaktan.
geldileer geldiler cumarttesi 09.06.12 ıpsala sınır kapısında karsılastık :D bende yunanistana gidiyordumm hatta motoraa x-ray taraması cıktı... )
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
bende inşalah ehliyetimi alınca köyüme gidecem motorumla yaklaşık 800-900 km bişi sizce cbr 125 kaç satte giderim merak ediyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)