Tek Teker Arif'den Çılgın Rekor Denemesi...
Reklamlar
-
Admin
Guinnes Rekorlar kitabın'na girmeyi hedefleyen Razgatlıoğlu, motosiklete 10 kişi bindirerek 93 metre tek teker üzerinde gitmeyi deneyecek.
Tek Teker Arif lakabıyla tanınan Motosiklet Federasyonu'na bağlı Alanyalı sporcu Arif Razgatlıoğlu, Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmeye hazırlanıyor. Motosiklete 10 kişi bindirecek olan Arif Razgatlıoğlu, tek teker üzerinde 92 metreden daha uzun gitmek için mücadele edecek. Motosiklet üzerinde 9 kişiyle tek teker üzerinde 92 metre giderek Guinnes Rekorlar Kitabı'na giren Amerikalı'nın rekorunu kırmak için çalışmalara başladığını söyleyen Arif Razgatlıoğlu, "Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, rekor denemesi için bizzat müracaatı yaptı. İşviçre'den bize 25 Ekim tarihi verildi. Rekor denemesinin yapılacağı yer ise Ankara Hipodromu olacak. Daha önce bu rekoru kıran Amerikalı, 9 kişiyi motosiklete bindirerek 92 metre gitmiş. Ben ise 10 kişi bindirerek bu 92 metreyi geçmeyi hedefliyorum" dedi. Arif Razgatlıoğlu, çılgın rekor denemesi için şimdiden çalışmalarına başladı. Sık sık gün içinde idman yapan Razgatlıoğlu, "Alanyalı sporcu olarak Alanya ve Türkiye'nin ismini rekorlar kitabına yazdırmak benim için bir onur olacak" dedi.
Reklamlar
-
ee, girmeside gerekiyo zaten arif'in rekorlar kitabına, gec bile kaldı.Yapsın bişiler artık.
-
Helal olsun Tek Teker abime. Umarım başarılı olur. Olurda hani Bol şans.
-
waooow
Arif abi ok ama 10 kişi bi motora nassı binilecek onu anlayamadım ben yaw
ama helal olsun sana arkandayız sonuna kadar
-
BAŞARILAR DİLİYORUM BENDE :
-
evet önemli bir haber özellikle "her türlü havuz ekipmanı, havuz tadilatı, makine dairesi kurulumu, altyapı montajı ve komple havuz inşaatı" kaça patlar acaba merak ettim.
Ben motorumda arabamdaki konforu ararm
-
Re: waooow
pin2001 adlı üyeden alıntı
Arif abi ok ama 10 kişi bi motora nassı binilecek onu anlayamadım ben yaw
ama helal olsun sana arkandayız sonuna kadar
ben soliyim, 4 kişi önüne 5 kişide arkasına binecek
-
şimdi 9 kişi oluyo o zaman dicek
-
Arif Abi motorun önüne römork takıp römorkla birlikte tek teker yapsa anca yani 9 kişi bu nasıl sığacaklar. Ama 9 normal yapıdaki kişi yerine 15 minyon bayan olsa nası olur
Şaka bi yana Arif Abi yapar bence. Şimdiden başarılar diliyorum kendisine
Motorsiklet orgazma dudak bukturur!
-
Arif abiye başarılar diyorum
-
R1 üstüne R1 yani R1 kare yapsalar bile kaldırır bee.. Guiness muineess neymiss yeni bi kitap yaparlar onun rekorları icin bee.. Şaka bi yana her türlü dikizindeyiz abicimm.. başarılarr..
-
Onur sende senin motorla deneseydin bi
-
-
Admin
p kisi ile krılan rekor ile ilgili bir bilgi bulamadım gercekten merak ettin nasıl oalcak bu işte
smarta 14 kisi binip rekor kırmıslardı gecen sene ve rekor denemesine katılan kisilerin belirli boy ve kiloda olma zorunlulugu vardı
-
-
TTAkifin nasil bir ise kalkistigi size saka gibi geliyor cocuklar...
Burada sadec 5 kisi var. (Resim Aytunc tan)
Yanliz Arif bak kullanan gidonda oturuyor (?mu?), senin rakibin (yani bu isi 9 kisyle yapan nerede oturmus? biliyormusun?)
Bence onune iki kisi alma,, mumkun oldugunca arkaya yukle. Bu resimdeki kiz gibi mesela...en tepeye. Neyse kafani karistirmayayim...
Allah yardimcin olsun dostum..
-
-
Admin
gercekten cok zor bir deneme olacak gibi motorun bu denemeye gore ayarlanması gerekiyor bence
-
Belli olunca saati de bildirinde Ankaralı motorseverler olarak desteklemeye gelelim.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
off gerçekten zor görünüyor hadi hayırlısı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler