Arkadaşlar tekteker neden hep gösterilerinde kasksız ve onunla beraber binenlerde aynen bu şekilde, güvenlik olarak sadece mont giydiklerini gördüm sitesinde tabi. Bu kask ile ilgili topic'e yazmayı düşünüyordum...
Arkadaşlar tekteker neden hep gösterilerinde kasksız ve onunla beraber binenlerde aynen bu şekilde, güvenlik olarak sadece mont giydiklerini gördüm sitesinde tabi. Bu kask ile ilgili topic'e yazmayı düşünüyordum...
RoMaNs_ Özgür Olmak için Uçmaya, Uçmak İçin Kanatlara Gerek Yoktur ( GSX-R 750 ) YeTeR..
arif baba teksin.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yaa bu TEK TEKER ARİf abinin rekor denemesi ne oldu yaw bilgisi olan varmı;?
Bencede ne oldu bu rekor denemesi ???BURNER_18 adlı üyeden alıntı
bencede girsin artık yapsın bişeler
:bounce: 0546465246900
evet yw ne oldu merak ettim şimdi
daha konuyu yeni okudum ama...
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Yürrüüüüüüüüüü be tek teker ki tutar abi seni. Seni akşamları zaten görüyoruz limanda ve hayranlıkla izliyoruz. Abi sen yapamazsan kimse yapamaz. Aslında Alanya`da yapsan daha iyi olur be abi...
Sizce dünya kupasını kim kazanıcak. Bakalım kim bu işi biliyor.
sımdı bende konuyu hortlatmıs oldum ama
bu deneme nolduu haberı olan varmı?_?
Ben tek başıma kaldıramıyorum. Arif abi sen 10 kişiylemi kaldırıcaksın İnşallah başarırsın. Bileğine kuvvet
Okan ACAR
Konu uçuşta kalmış...Rekoru kırdımı haberiniz varmı? Duymadım birşeyler....
Umarım kırmıştır...Azimlidir başarıcaktır....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yaparsa hiç şaşırmam
Allah kolaylık versin
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
paylaşım için sağol
VİZYONA GİRDİK İYİ SEYİRLER
Ya harbiden sonuç nedir???
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
helal be abı sen yaparsın inşallah ama on kısı bıraz fazla olmazmı be abı
Alllah allah o kadar da deil heraldee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Süper yaaa tebrik ediyorum herkesi ayrı ayrı
Arkadaşlar konu 29-09-2004 tarihinde açılmış... Yazı yazacak konu mu bulamıyorsunuz anlamadım
Nasıl buldunuz bu konuyu forumu karıştırırken ..
Adam rekoru kıramamış ki bugüne kadar da yazı yazılmamış. Ayrıca rekor kırılsaydı TV'ye çıkmaz mıydı ? Haberimiz olmaz mıydı bundan ?
Tarihi konuları tekrar açmakta ne kadar ısrarcısınız yaaaa
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Tek Teker Arif Abi isterse YAPAR
Resımler Hala duruyor Arif Abi,Ankara Hipodromda 2Yaz Önce Hitit Motosiklet Kulübünün Hazırladığı Draglara gelmiştin 3 Kişi 400 Metre Tek teker Pist Yetmedi.
Allah kaza bela vermesin Başarılar.
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)