Motosiklet Sürücülerine Ceza Yerine Kask
Reklamlar
-
Admin
Adana'da Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde trafik polisleri, kask takmayan motosiklet sürücülerine ceza yazmak yerine kask hediye etti.
Trafik haftası etkinlikleri çerçevesinde Turgut Özal Bulvarı, Nuri Sabuncu Bulvarı, Adana Valiliği önü ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda trafik polisleri tarafından uygulama noktaları oluşturuldu. Kaskı olmayan motosiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerini durduran ekipler evrak kontrolü yaptı. Kask takmayan sürücülere kask takmanın önemini anlatan polisler, ceza yazmak yerine birer kask hediye etti.
Motosiklet kazalarında ölümlerin yüzde 35'inin kask takmamaktan kaynaklandığını belirten Trafik Eğitim Büro Amiri Başkomiser Adem Nacar, "Trafik Haftası kutlamaları kapsamında motorlu bisiklet ve motosiklet sürücülerine, ilimizde bulunan ana arterlerde Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nce 750 adet koruma başlığı dağıtımı yapıyoruz" dedi. Bazı sürücülerin uygulama noktalarını görünce aceleyle kask takmaları dikkat çekerken, jandarma trafik ekipleri de uygulamaya katıldı.
Kaynak: Haberler.com
Reklamlar
-
Çok güzel bir uygulama.. Taktirlik..
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
-
eskiden beri uygulanan teşvik etmeye yönelik çabalar
tabi bu sefer ceza kesmeden kask vermişler o enteresanmış
verdikleri kask ise %100 çin malı kazada işe yaramaz ama olsun en azından o bölgede bi trend yakalayıp benim niye kaskım yok anne baba bana niye kask almıyorsunuz bizim neden kaskımız yok gibisinden bir teşvik olur düşüncesindeyim
-
20 liralık maxem marka kask değilmi o resimdeki
-
tebrikler gerçekten örnek bir uygulama
Gidilecek yer, yolun kendisidir...
-
Bitli kask versinler, zorla taktırsınlar gözleri önünde. En güzel ceza
(yanlış hatırlamıyorsam bu uygulama geçenlerde de yapılmıştı, nerdeydi bilmedim..)
-
denetleme esnasında ehliyetsiz kaç kişi yakalandı acaba ?
Kaskların parası kesin çıkmıştır
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Düşünce güzel ama uygulama da bana göre eksiklikler mevcut.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
Uyduruk çin malı kask vermişler yine
-
Arkadaşlar en kötü kask bile kasksızlıktan iyidir bence
-
-
iyi hos uygulama 20 tl lik kask diyenler olmus hic takmamaktan 20 kat daha iyidir diyorum . ve bence kask verdikleri insanların kımlık bilgilerini kaydedip birdahakı kasksız yakalanmadı 10 katı gibibir ceza gecirmeleri cok hos bir durum olur .
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
medeni bir uygulama kutlarım
-
Bir dünya ehliyet için harç (haraç) yatırdık aslında kaskı A2 ehliyeti alırken vermeleri lazım.
-
20 liralık 50 liralık. Shoei veya Schubert mi dagıtsalardı? Burda ki mesaj kaskın markası modeli yada kalitesı degıl, takmazsanız neler olabileceğidir.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
başarılı bir uygulama kutlarım
-
Tebrikler,güzel düşünülmüş ...Geçen forumda bazı arkadaşlar yazmış uygulama görünce nasıl kaçtıklarını, Burda da çogu kişi kaçmıştır,bilseler ki kask dagıtılacak kaçmayacaklardı eminim )))
-
polisler kalkıp 500 tl lik kask dağıtacak değil ya hiç yoktan iyidir maksat kaska alıştırmak düştüğünde bir nebzede olsa korur hiç olmamasından iyidir.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
Ben daha iyi bir yöntem biliyorum. Ceza kesmek yerine zorla 200 TL'lik kask satacaksın. Tabi caydırıcı olması için kasın değeri 100 TL civarı olacak. Her yakaladığında yapacaksın bunu. Bir bakmışsın bir ay sonra kasksız motorcu kalmamış.
-
Taktir ettim Adana Emniyetini. Tutup 200 tl lik LS2 kask verecek değiller ya. Hiç yoktan iyidir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)