Motosiklet Sürücülerine Ceza Yerine Kask
Reklamlar
-
arkadaşlar o kadar laf ediyosanız alın 200 liralık ls2 kaskları da siz dağıtın. İyi bir uygulama yapılıyorsa şu ülkede 40 yılda bir yapılıyor, onuda ne olur baltalamıyalım, daha iyi örneklerini görebilmek için taktir edelim. Gayet başarılı bir uygulama olmuş önemli olan verilen mesaj.
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
Reklamlar
-
o kaskları kollarına takar yine kasksız gezerler.
-
Adamların kendi canını korumaları için zorla kask taktırıyolar ama o adam kaskı aldıktan sonra bile takmassa ceza yazmasınlar, bırakın ölsün.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
20 liralık maxem marka kask değilmi o resimdeki
haberlere çıkacak kadar oldun yeter
-
Etkinlik fikri güzel ama hediyesi az daha tatlı bişey olsaydı mesela normal cezanın iki katı gibi bişey, bak o zaman cıvıl cıvıl bi etkinlik oluyor
-
bence hem ceza yazılsa hemde kask verilse daha caydırıcı olur gibi
-
-
Millete hiçbir işe yaramaz saçma sapan kasklar vereceğinize ehliyet vermeden önce bütün taşıtlar için adam gibi eğitim verip ehliyet almanın kıstaslarını arttırın. Medyaya yönelik şov yapmadır bu, sonuçta kask takmak kazaları ortadan kaldırmaz; ölümlü kazaların %63'ü kask takan motosiklet sürücülerinin başına gelmektedir dünya genelinde. Kaskın tek yaptığı kazada hızın 25 km'sini absorbe etmektir. Ama adam gibi eğitim ver en başta; bu eğitimin gereklerini yerine getirmeyenlere de katı biçimde cezasını ver; ondan sonra böyle medya maymunluğuna da gerek kalmaz.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
gene sağolsunlar takmamaktan iyidir. sineklerden arılardan korur.. =)
-
Bizim bildiğimiz Türk Polisi mi o???bizim burda bu aydan itibaren başlarlar cezaları yağdırmaya.çok apaçi var.adamlara kask ne kelime,ehliyet yok,plaka yok,cuplarda bile soba borusu eklentisi eksoz...bi yandan polislere de hak veriyorum ama bizi de boş yere yaktıkları oluyor malesef.
-
onu bilmem ama ben polisin az denetim yapmasından şikayetçiyim arkadaş
üç beş y....... yüzünden sürekli it muamelesi görmek zoruma gidiyor
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
Oyuncak plastiğinden bozma,içi berbat kokan çin malı kask işte.Ne kadar koruyabilir ki?
-
Seko adlı üyeden alıntı
Ben daha iyi bir yöntem biliyorum. Ceza kesmek yerine zorla 200 TL'lik kask satacaksın. Tabi caydırıcı olması için kasın değeri 100 TL civarı olacak. Her yakaladığında yapacaksın bunu. Bir bakmışsın bir ay sonra kasksız motorcu kalmamış.
Valla çözümüne hayran oldum süper gerçekten İnsanlara 500 tl de ceza kessen caydıramazsın ama 100 liralık kaskı 200 liraya zorla aldırırsan enayi gibi 200 lira verdik şu kaska düşüncesiyle kafalarından çıkarmazlar valla dediğin gibi 1 ay sonra kasksız motorcu kalmaz birde arkadaşları dalga geçerler ben 100 liraya aldım bu enayiye 200 e kitlediler falan hahah
[COLOR="#FF0000"][I]Söz Uçar,Yazı Kalır..Koku ise Ten de İz Bırakır...[/I][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)