Tsunamide kaybolan motosiklet Kanada'da bulundu
Reklamlar
-
Admin
Japonya'da geçen yıl meydana gelen tsunami felaketinde kaybolan motosiklet, Kanada'da bulundu. Japon Fuji TV kanalı, sahibi Ikuo Yokoyama'nın büyük beyaz bir konteynerde sakladığı Harley-Davidson marka motosikletin, ülkeden 6 bin 400 kilometre uzakta, Kanada'nın bir adasında sahile vurduğunu duyurdu.
Konteyneri ve motosikleti, 18 Nisan'da Graham Adası'nda bulan Kanadalı Peter Mark, "böyle bir şeyin Pasifik'i geçtiğine inanamadığını" söyledi.
ÜZERİNDE JAPON PLAKASINI GÖRÜNCE
Mark, çok fazla paslanan motosikletin üzerinde Japon plakası görünce tsunamiden sonra buraya sürüklenmiş olabileceğini düşünerek, yerel bir televizyon kanalıyla bağlantıya geçtiğini kaydetti.
Fuji TV kanalı, motosikletin, Japonya'ya gönderileceğini, Ikuo Yokoyama'ya aracı satan dükkanın, evrak ve depolama işlerine yardımcı olacağını bildirdi.
Yokoyama, motosikletin fotoğrafları gösterildiğinde, Nippon TV kanalına, "Bu kesinlikle benim. Mucizevi" açıklamasını yaptı.
Ikuo Yokoyama'nın, 11 Mart 2011'de meydana gelen deprem ve tsunami felaketinde ailesinin 3 üyesini kaybettiği, şu anda Miyagi'de geçici bir evde yaşadığı belirtildi.
Kaynak: Radikal Gazetesi - (aa)
Reklamlar
-
Medeniyet bu herhalde o motor türkiyeye gelse ne olurdu acaba.?
Müsait bir yerde öleceğim.
-
daha karaya çıkmadan parçalanırdı
-
Bizdede olsa aynısı yapılırdı.Tuzlu suyu yemiş iflah olmaz o alet
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
Baştan aşağı içten dışa paslanmış bir motor geri gelse ne işe yarayacakki. Motoru getirtip evinin bahçesine koyar süs diye anca.
-
Manevi değeri büyük en azından. Bir rekor
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
-
Yuuuuhhh ! Geri getirtip müzelik yapsın bence aleti...
-
her motor sahibine geri döner
-
Bizim Ülkemizde olsaydı kesin bir evin bodrum katında saklanır parçaları özenle satılırdı..Biz nasıl Müslümanız yaa?? Başkasına ait olanları bir şeyi indira gandi yapyı çok seviyoruz...
-
iyi de motor su üzerinde durabilen bi alet değil benim bildiğim..şişe mi bu anasını satayım yüze yüze gitsin oraya...
-
erro adlı üyeden alıntı
iyi de motor su üzerinde durabilen bi alet değil benim bildiğim..şişe mi bu anasını satayım yüze yüze gitsin oraya...
konteynırıyla bir gitmiş yani kutusunda.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
Türkiye versiyonu aşağı yukarı şöyle birşey olurdu : "Olum Mustaa ! Laa şu motürü hurdacı Selami abiye okutak la kilosu ne kaddar demirin..."
-
Turkiyede olsa , aninda hacilarlar bunu, bir guzel boya yaparlar. Sonrada cakarlar 10.000 tl fiyati ilanada soyle yazarlar
Keyfe keder boyanmis Harley Davidson , yurt disindan geldi , binmeye vaktim yok ruhsat cikaramadim , evrak sahibine ulasilamiyor , sahane makina. Mantikli takaslar degerlendirilir, alana hayirli olsun
Turkiyede her sey degerlidir, heleki denizden cikar ise....
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Su motoruna geçmek istediğimden satılıktır.
Çoğunluğun yaptığı şey
daima yanlıştır.
-
Harley Davidson firması motoru ücretsiz bakıma alacağını bildirdi..Dün NTV haberlerde söylediler..bir japon şirketi de ücretsiz otopark hizmeti verecek bu motora..Bir japonun Harley'e binmesi firmayı gururlandırmış.. helal olsun hepsine.. bizde olsa bulan parçalar satardı makineyi..
Motosiklet...Aşktır..Görmesen..Sesini duymasan..Dokunmasan...Olmaz...
-
Türkiye de bulunsa bu tuzlu su falan hikaye
ya bi apaçi bulur aynaları falan çıkartıp kullanırdı ya da bi usta kilometresini düşürüp satardı
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
Mersin İl Temsilcisi
eray_uluyazı adlı üyeden alıntı
Türkiye de bulunsa bu tuzlu su falan hikaye
ya bi apaçi bulur aynaları falan çıkartıp kullanırdı ya da bi usta
kilometresini düşürüp satardı
kilometresi düşünce kaybolmaz mı?
benim bir arkadaşım kilometre ibresini düşürüp kaybetmiş
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Konteyner su almiyor mu bu kadar ağırlık su yüzünde nasıl aylarca yüzüp birkaç yüz mil uzağa gidebilir batmadan???
-
Motorun silindirlerine su girdiyse cidden hayır gelmez o motordan. ufak bi bakımla hallolacak şey değil.
-
güzel gezi olmuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)