Azrail o kadar hızlımı :
Azrail o kadar hızlımı :
R1 neden alınır oturup seyretmek için değil heralde ...
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
Bunu bilen adam yapar yaw bilmeyen adam hiç yaparmı
Bilinçli olarak yapılırsa ve kaza bela gelmeden sürüş biterse çok zevkli olduğuna inanıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:51 ----------
Ama ufak bir taş parçası yada ani bir refleksle şerit deyiştiren bir araç sonu olabilir
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
mesele sadece gazlamaktır yegan
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
ohh iyi olmuş
Mustafa Kemal Atatürk
Arkadaşlar ben şahsen yüksek hıza ve yüksek cc ye karşıyım olucaksa en yükseği olsun derim her vakit ama tırstığımdan hız yapamam...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
araçların arasından o hızlarda geçişi çok riskli ve tehlikeli gerekli savunulacak bir şey değil , öte yandan kaymak gibi yollar var adamın altında ar 1 var yolu boş görse kim olsa gazlar
ne güzel gazı bir açıyorsun 300 km bi kapıyorsun 0 km , aç kapa , aç kapa artema
açıyorum kapıyorum ben bunu hep yapıyorum dermişim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
evet abi sana aynen katılıyorum , şahsın adına yüksek hızları ve büyük cc motürleri sevmediğini bizzat kendim bilirim ve kefil olurum
130 cc motosiklet sana yetecek bir motosiklet bence hiiiiççç kıpırdama yerinden valla racıng macıng bozar bizi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
azrail mi geliyor peşinden de bu kadar hızlı gidiyon be adam
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
şaka bi tarafa etrafta o kadar araba varken o kadar basmak delilik, yol boş hava hoş olunca ben de basıyorum allah ne verdiyse ama bu kadarı fazla, ölürsen veya sakat kalırsan bi daha binemezsin, mesele imam pamuğu tıkadığında odometreyi yüksek tutmaktır yeğen
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
Yetenekli bir cocuga benziyor. Bu gibi arkadaslarimizi pistlerde gormek isteriz...
Burada yok ama herhalde Kanada nin o vilayetinde vardir.
iyide o ülkede mavi r1 kim bilir kaç tane vardır, bulabilene aşk olsun
basın usta newar neyok yapıştırın görsünler motosikletinin gücünü kıskanç başışların arasından geçin rüzgargibi ( tabiki kendine qüveniyorsan ve başkalarının canını tehlikeye atmamak kaydıyla)
bunlar ne içip çıkıyor yollara?
bu video senin için gelsin o zaman :D
4.76 saniyede 0-482km hızlanma :p
http://www.youtube.com/watch?v=lm5RkeuKC1Q
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
halilhayabusa'nın yeterince videosu var youtube'da, Türkiye yollarında Hayabusa ile 340km kilit gidiyor demek ki iş yolda değil.
Şu adam gelsin. Sakarya da 300 km ile gitsin.
100 km ile giderken bile üzerine kamyon kırar. Sıkıştırırlar. Kuyruğunu altına alır. Memleketine geri döner.
Ben 100 km kadar çıkıyorum. Halen daha yaşıyorum. Onun ki bir şey mi yeğen
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)