Okan Bayülgen'e kurşun geçirmez kask
Reklamlar
-
Sallama haber böyle oluyor ama enazından, Okan Bayülgen in motosiklet kullandığı daha da önemlisi kask taktığı bir kere daha güzide basınımızda yer aldı.
Diğer tarafdan, sevgili muhabirin de kendince, aramid filan diye uydurmuş olduğunu sanmıyorum. Ya Okan Bayülgen ya da yanındaki birisi anlatmış olabilir. Ya da kaskı satarken öyle demişlerdir...
Reklamlar
-
benim kaskımın fiyatıda 2000 lira 800 euro.
-
Yav şimdi hatırladım banada çocukken kurşun dökmüşlerdi...uyurgezer tedavisi tam sonuç vermişti.Artık uyumadan gezebiliyorum hayabusayla.....alayıda paket oluyor tabi doğal olarak....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
Cnn turkte okan var. Durumu acikladi, oyle bisey yok muhabirin Sacmalamasi sadece diyor
-
2 bin lira sallama fiyatı, 750 dolarlık kask. Hani bir Arai Corsair V Carbon taksa 4000 dolarlık o zaman şapka çıkartırdım ama bu haliyle meh.
-
-
Benim kaskın aynısından almış. Siyah üzerine kırmızı çizgili olanı kullanıyorum. Basın abartmış, 2000 TL falan değil 1500 küsür fiyatı var. Nakit alırsanız çok da güzel indirimle veriyorlar...
-
Yahu bu haberi yapan adam, halkın cahil olmasından faydalanıp nasılsa kimse anlamıyor mantığıyla haber yazan zavallının teki. Çok ciddiye almayın. Gazeteci, haberci dediğiniz aslında hiçbir halttan haberi olmayan kim ne verirse ona inanan sonra da onu allayıp pullayıp başkalarına satan insan tipidir. Hadi siyaset falan neyse de, böyle özel konular onlara üç gömlek büyük gelir. Yazınca da böyle dalga geçerler.
-
seckin_ adlı üyeden alıntı
Benim kaskın aynısından almış. Siyah üzerine kırmızı çizgili olanı kullanıyorum. Basın abartmış, 2000 TL falan değil 1500 küsür fiyatı var. Nakit alırsanız çok da güzel indirimle veriyorlar...
Siyah rengi çok güzeldi, gördüklerimiz arasında en beğendiğim kasktı
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
üstündekide korumalı kıyafet değil zırh zaten
-
-
Shrieker adlı üyeden alıntı
Katılıyorum zeda. Haber komik. Ama haberin buraya alınmış olmasını garip buldum ve yakıştıramıyorum. Haber yapmakla tık almak arasındaki denge iyi kurulmalı sevgili modlar
Üstad bu haberi buraya alsınlar ki biz de eleştirmek için tıklayalım site para kazansın.Biz olmazsak bu site bitik ama bakma sen ne koysalar prim yapıyor.
-
biz birkaç yüz liralık kask kullanıyoruz diye bizim canımız o ukala sersemden daha mı değersiz oluyor.fransız kültürüyle yetişmiş,parasını türkiyede kazanan ama türk izleyicisini aşağılayan,dalga geçen biri mi biz motorseverlere örnek olacak.30 liralık kask onun neyine yetmiyor.
-
mayaz34 adlı üyeden alıntı
biz birkaç yüz liralık kask kullanıyoruz diye bizim canımız o ukala sersemden daha mı değersiz oluyor.fransız kültürüyle yetişmiş,parasını türkiyede kazanan ama türk izleyicisini aşağılayan,dalga geçen biri mi biz motorseverlere örnek olacak.30 liralık kask onun neyine yetmiyor.
Anlaşılan sana 30 liralık kask da fazla
-
altındaki don kaç para acep?
-
okan bayülgende amma motor ve tarz değiştirdi, 40-45 yaşından sonra hayabusaya binmek yürek ister,
-
adem80 adlı üyeden alıntı
altındaki don kaç para acep?
ZAVALLILAR!.
-
-
kaskı benim motorun deqerinde nesse satacam hyosung alacam
-
kask-mont-gözlük-dizlik tamam, hadi 5 bin lira kaldı alacam seni hayabusa
Hayat Buysa ; İnadına HAYABUSA ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)