Zeynep'ten mesaj dolu düşündüren klip
Reklamlar
-
Admin
Yaşamı boyunca şahit olduğu motor kazalarında kaybettiği yakın dostlarının ölüm haberlerine çok üzülen Zeynep, bu konuda sürücüleri uyarmak amaçlı olarak yeni video klibi ''SONUMUZ BELLİ - REMİX''te önemli mesajlar verdi...
K.K.T.C de geçtiğimiz yıl Eylül ayında yürürlüğe giren “Kasksız motor kullananları 155’e şikayet edin bir hayat kurtarın” uygulamasının Türkiye’de de olması gerektiğini düşünen Zeynep “Kutlama” Albümündeki “Sonumuz Belli'' şarkısının remix versiyonuna motor görüntüleriyle “Güvenli sürüş” mesajları içeren bir klip çekti.
Birçok video klib görüntülerinde de kask kullanılmayan sahnelerin olduğuna dikkat çeken Sanatçı, “Toplum biz sanatçıları örnek alıyor. Çok daha duyarlı olmamız gereken hassas bir konu bu… Kasksız sürüşün önüne geçildiği takdirde büyük ölçüde ölümlerin azalabileceğine inanıyorum, bu konudaki cezalar yeterince caydırıcı değil” dedi.
Halil Sarı yönetmenliğinde çekilen “Sonumuz Belli Remix” video klibinde alt yazı olarak “Kasksız sürücüleri 155’e bildirin bir hayat kurtarın” notu da toplumu duyarlı olmaya davet ediyor.
2011 yılsonunda çekimleri yapılan video klibin yönetmenliğini Halil Sarı, Süpervizörlüğünü ve fotoğraf çekimlerini Hülya Öksüz gerçekleştirdi. Çok sayıda profesyonel motosiklet sürücüsünün eşlik ettiği çekimlerde mekân olarak Maslak Mashattan civarı, Galata kulesi çevresi, Çevre yolu, Sarıyer ve Fatih Sultan Mehmet köprüsü kullanıldı.
Yakında birçok müzik kanallarında yayınlanacak olan klibin, yaz günlerinin yaklaştığı şu günlerde sürüş ihlallerinin önüne geçmesi hedefleniyor.
Zeynep - Sonumuz Belli Remix
Reklamlar
-
şarkıdan bişe anlamadımki ağzının içinde gevelemiş tebrik ederim her ne kadar anlamadıysamda müziği hoşuma gitti
bu kawasaki bir başka dostummm
-
bune bee valla kusura bakmayında sonumuz belli - yarım - içimde aşk bu lafları anladım sadece
-
"Çok sayıda profesyonel motosiklet sürücüsünün eşlik ettiği çekimlerde..."
Şunun tanımını yapabilecek ve örneklendirebilecek bir kimse var mı? Hep aklıma takılır böyle şeyler
-
acep bedavaya mı çekmişler klibi ?
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
Bu mu toplumu bilinçlendirecek olan klip zor iş
Goldwin üzerinde Bülent Ersoy daha etkili olurdu kanaatimce
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
bu benim ortaokul yıllarımdaki zeynep mi acaba?
ah memedim memedim, sana ben gitme demedim diye bi şarkısı vardı...
-
Ne şarkıdan ne klipten hiçbir şey anlamadım.
Bu benim çoktan bilinçlendiğimi, ekstra bilinç alamadığımı mı gösterir peki?
-
dırrırı dım dım dıırrırp dırırıp dııı
vayy bee fena bilinçlendi trafikteki öküzcükler
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
-
Çok merak ettim yahu izleyemiyorum şirkette. websensese in gazabına uğradım
Motosikletli Kaplumbağa...
-
yürü be Zeyno arkandayız.... arkadaşlar böyle duyarlı sanatçıları desteklememiz şart.onların desteğine ihtiyacımız var...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
ozrace adlı üyeden alıntı
yürü be Zeyno arkandayız....
arkadaşlar böyle duyarlı sanatçıları desteklememiz şart.onların desteğine ihtiyacımız var...
ya bizde aylecek arkasındayız mt olarak ama bişe anlamadık hocam
bu kawasaki bir başka dostummm
-
şarkıyı dinle(ye)medim...
sesi kısmak zorunda kaldım...
sosyal mesaj neresinde var?
eğer ki böyle bir mesaj vermek çabasındaysa buyursun bizim gezi videolarından alsın...
örnek olarak...
yinede tebrikler...
-
Müzik piyasası böyle işte...
Eğer para kazanmak istiyorsan mecbur böyle oluyorsun...
"souuuzz villiiiiiiiiii" diye giriş yaptı resmen parçaya
işte buda sanat için
Motosikletli Kaplumbağa...
-
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
-
Ben kendi sonumu bilmem ama bu ses ile bu sarkicinin sonu gercekten belli
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Şimdi dinledim de arab şarkısı gibi olmuş hiç bir şey anlamadım...
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
alttaki
''bu ne be..''
yorumu na çok güldüm
-
sonumuz belli yakında gıderızmı
diyor acaba iki tekerle
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)