motora yeni başlıyorum cruiser kullanmak istiyorum ve 3000 liram var.
190 boyundayım ve 115 kiloyum bana uygun bir motor olsun istiyorum.
önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
motora yeni başlıyorum cruiser kullanmak istiyorum ve 3000 liram var.
190 boyundayım ve 115 kiloyum bana uygun bir motor olsun istiyorum.
önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Regal Raptor'lara bakabilirsin... O paraya alınabilecek en ideal bi motor bence...
regal raptor'larda 25000'in üzerindeki ikinci eller o fiyatlara bulunabiliyor sadece..
onlar alınmaya değer midir?
Maşallah.... O kiloya boya 1300 cc motor bulman lazım. 3000 TL ye bu iş nasıl olacak. Marka model çok önemli değil ise Kanuni 250 Tiger, Regal Raptör 250 cc. veya Hyosung 250 önerebilirim. Fakat site içinde bizat işin içinde olan bir arkadaş mutlaka çıkacak ve bu konuda sağlıklı bilgiler gelecektir.
Temiz kullanılmış bi Regal Raptor alınabilir... Forumda Regal Raptor ile sorunsuz 40.000 Km yapmış arkadaşlar var... Arkadaşın yazdığı gibi Kanuni Tiger 250 de olabilir... O daha da iri bi motor... O fiyatlara Ramzey QM 250, Mondial 250 MCT veya Keeway super shadow 'da alabilrisin ama bu motorlar biraz daha ufak kalabilir senin altında... Denemen lazım...Hyosung daha güzel ama yazdığın fiyata bulman çok zor... Kolay gelsin...
sağolasın tiger ve regal raptorlar cazip geliyo.
zealsun 150-19 uzun süre kullandım senin boyutuna ancak o gider tavsiye ederim
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
uzun zamandir bende arastiriyorum. ben oyumu keeway den yana kullandim. bir bak istersen. supershadow veya land cruiser modelleri fena degil.
herkes bir gün ölür, ama aslında herkes yaşayamaz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)