harley sesine en yakın sesi hangi motordan alabilirim...? yani honda mı yamaha mı gibi...? benim için ses önemlide... yada illa egzos falan mı deyiştirmek şart...? ona göre motor alacağım... yardımcı olursanız şimdiden cok teşekkürler...
harley sesine en yakın sesi hangi motordan alabilirim...? yani honda mı yamaha mı gibi...? benim için ses önemlide... yada illa egzos falan mı deyiştirmek şart...? ona göre motor alacağım... yardımcı olursanız şimdiden cok teşekkürler...
honda shadow al geç ayrıca ekipmanların ne alemde pardon en öncesi ehliyet var mı? önceki motorun nedir
Kimsunuz? nereyesunuz? yaş kaçtur?
ehliyet nomeresu nedir?ne kullanaysunuz yada kullandunizmi?
dragstar 1100
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
The_izmir Değilsen Al bir kawasaki 1700 voyager 10 Numara Görünüş Varr
Olmadı Çıkar yan çantaları Al sana 20 nUMARA
Sado
ehliyet olayı kolay yaa... daha yeni başlicam kısmetse... işte biraz biraz burdan şurdan öğrenmeye çalışıyorum... en azından kulak dolgunluğu m ollsaun... herkeze cok teşekkürler... peki honda mı yamaha mı...? kavazaki mi suzuki mi dersiniz...?hangisini tavsiye edersiniz...? zaten tek kişilik chopper custom yapıcam...kalın teker falan... şimdiden saolun...
İlk önce düşük cc' li bir motor al, kullanmayı öğren sonra yavaş yavaş yükseltirsin. Ayrıca önce ehliyet al, korumalarını tamamla, vs.
Daha hiç forumu okumamışsın, belli. İlk önce biraz araştır sonra tekrar konu açarsın.
undefined
Anlamadığım Daha ehliyetinm bile yok nasıl Harley başlıyon Şakamısın sen
Sado
1 nisan da değil nereden çıktı şaka gibi
ne bileyim önce bir ehliyet al bir kask al korumaları fulle sonra kalan parayla motor bakarsın kendine. aman diyim ses di şekildi derken asfaltla yakın ilişkiye girmen çok muhtemel.
haklısınız da arkadaş bu iş paraya bakar yaa...!!! neyse parası veririz yani... basarım parayı alırım....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
ayrıca bu formdan banan e...!!! okumak ta zorunda dilim...!!! bilmek istedim girdim öğrenmeye çalışıyom suç mu...!
Bu paraya bakar....intahar etmek istiyorum ve param çok ...sizene parayı bastırıp harleyle öldürecem kendimi?? pardon harley sesine en yakın sesi olan motorla....
Arkadaşlar Bu eleman The_İzmir
Belli Oldu Yada Onun Kuzenlerinden Biri
Arkadaşım Al O motoru Öl ,Geber Artık Kimsenin Umrunda Olmaz Adam Akıllı Bigi Veriyoz Daha artislik Yapıyor
Ayrıca bu form dan banane...!!! okumak ta zorunda dilim...!!!
Bu Laf nedir ya Niye Üye Oldun Ozaman
Banlanman Yakındır
Sado
www.harleyeenyakinsesiverenjapon.com
bu siteyi incele tum sorularinin cevabini bulursun.
benim adım yakuza ve japonum.cırcır olunca harleye yakın ses veriyorum beni al
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)