Ben ettim siz etmeyin :D farketmemişim konu 3 yıl önceye aitmiş
Ben ettim siz etmeyin :D farketmemişim konu 3 yıl önceye aitmiş
Çadır sanırım en kolay kurulan tipte, çember olandan nisbeten sağlamca bir çadır, extrem koşullarda test edemedim, ancak bahar,yaz,sonbaharda sıkıntısız idare edecektir.
Kurulumu şemsiye gibi ortadaki iskelet kutubuna bağlı ipler tüm iskelete bağlı, bu ipleri çekinnce trakk diye yerine oturup kurulum tamamlanıyor, dediğim gibi Kış mevsimi harici iş görür, belkide kışında iş görür iyi uyku tulumu ve kalın mat ile, hasılı tavsiye ederim(piyasada kaldımı kalmadımı bilgim yok.).
Çadırın boyu uzuncaymış :
Galiba normal kurulum olanlardan alacam
Quechua Arpenaz 2 çadırı kullanıyorum. 2 kişilik çadır, 3-4 defa kullandım kurulumu çok basit max 3-4 dk sürer. 1 kişi için ideal eşyalarınızı koyacağınız baya yer kalır çadırda. Şuan fiyatı 90 lira falan herhalde. Gezilerden birinde yağmur testide yaptık mecburen kesinlikle yağmurda almıyor. Kaliteli ve kullanışlı bir ürün tavsiye ederim.
Decathlon da bi çadır var daha gidip incelemedim ama kurulum ve kaldırma konusunda saniyelerden bahsediyor. Bu çadırdan kullanan varsa vede çadır konusunda tecrübeli arkadaşalrın acil yorumlarını alabilirmiyim bu çadırı almayı düşünüyorum.Link aşağıda
http://www.decathlon.com.tr/2-seconds-easy-1-yeil-1-kiilik-kolay-kurulan-cadr-id_8302226.html
Arpenaz xl2 kullanıyorum. Bir de 2 kişilik şişme yatak almıştım decathlondan onu da tavsiye ederim. Zemin örtüsünden kasıt çadırın altına sermelik bir şeyse hiç gerek yok. Islan mendil ve sinkov elzemdir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)