bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...72282946/detay
al sana regal :D
30000 param olsa Harley alirim... regal alsam e10 alirim. bindigim aletn dunyada bir tane olmasindan cok beni yari yolsa birakmamasini onemserim hos adam saglam calismis. ancak yanlis motor uzerinde calismis
herkes bir gün ölür, ama aslında herkes yaşayamaz...
merhaba muzun, ben de 28 yasindayim ve motora yeni basliycam...
daha hic motorsiklet tecrubem yok...
ben de sizinle ayni sorunlari yasiyorum herkes ybr 125 cbf 150 oneriyo ilk etapta. ama onlari alsam icime sinmiycek...
obur tarafta da alicam gv 250 yi deviricem ya d ceviremiycem hakim olamiycam diyorum...
ama sonunda suna karar verdim ki ozel surus egitimi veren egitmenden 15 tane ders alip hakim olduguma inandiktan sonra v 250 almaya karar verdim...
sonucta karar verdigim seyi yapmak en iyisi gibi sanki...
tabii hic tecrubesiz ve pek bilmeden konusuyorm bu arada...
Bende motosiklete 29 yaşında GV250 ile başladım. Öncesinde ehliyet ve 2 günlük sürüş eğitimine gitmiştim (Süleyman Memnun'un, Honda'da yer yoktu mecburen gitmiştim). Ben hiç zorluk çekmeden 2 yıl kadar kullandım bir kere bile yatırmadım motoru Zaten cruiser olduğundan alçak motor, pek zorlanacağınızı sanmıyorum.
Cruiser seviyorsanız GV 250 kesinlikle iyi bir başlangıç motorudur. Kymco Venox'da güzel ama pek bulunmuyor piyasada.
..::.. GO ..::..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)