Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

baslangic icin gv250 iyi bir secimmi?

REKLAM ALANI
    Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gv250'lerin Hyosung olanları yani 2008 ve öncesi karbüratörlü. Hepsi enjeksiyonlu değil. Ama karbüratörlü ve enjeksiyonlu aynı tüketiyor.
    aynı tüketiyor derken ben pek katılmıyorum en azından 2011 EFI gt250r ve 2007 gt250r arasında 1lt civarı bi tasaruf var 100km de ortalama 3.2-3.5lt yakıyorum ben karbüratörlü bi gt250r ise 4-4.5lt die bilmekteyim
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Alıntı Muzun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...72482512/detay
    bu linkteki alet gozume carpti (gerci oturdugum sehire biraz uzak). ancak sanki biraz pahali gibi geldi. yani piyasasi normalde 4500-5000 arasi. yada taksit imkanlariyla sifir almak daha mantikli gorunuyor... hala beklemedeyim(hos acelem yok :D )...
    O parayı verene kadar üstüne biraz ekleyip sıfır almak daha iyi olur bence. Üzerinde koruma demiri hariç bişey de yok motorun bence değmez. Ben de bahara doğru takside gireceğim; belki fuar sonrası gaza gelir alırım belli olmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynı tüketiyor derken ben pek katılmıyorum en azından 2011 EFI gt250r ve 2007 gt250r arasında 1lt civarı bi tasaruf var 100km de ortalama 3.2-3.5lt yakıyorum ben karbüratörlü bi gt250r ise 4-4.5lt die bilmekteyim
    Ben de karbüratörlü gv250 ile senin enjeksiyonlu için yazdığın kadar yakıyorum.

sllnbs.okn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax 2014

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Alıntı sllnbs.okn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Regal raptora 30 bin verip onunla başlamak çok mantıklı tabii.

Muzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    30000 param olsa Harley alirim... regal alsam e10 alirim. bindigim aletn dunyada bir tane olmasindan cok beni yari yolsa birakmamasini onemserim hos adam saglam calismis. ancak yanlis motor uzerinde calismis
    herkes bir gün ölür, ama aslında herkes yaşayamaz...

Motosikleti
    henüz yok :( ama gv 250 mumkunse
    merhaba muzun, ben de 28 yasindayim ve motora yeni basliycam...
    daha hic motorsiklet tecrubem yok...
    ben de sizinle ayni sorunlari yasiyorum herkes ybr 125 cbf 150 oneriyo ilk etapta. ama onlari alsam icime sinmiycek...
    obur tarafta da alicam gv 250 yi deviricem ya d ceviremiycem hakim olamiycam diyorum...
    ama sonunda suna karar verdim ki ozel surus egitimi veren egitmenden 15 tane ders alip hakim olduguma inandiktan sonra v 250 almaya karar verdim...
    sonucta karar verdigim seyi yapmak en iyisi gibi sanki...
    tabii hic tecrubesiz ve pek bilmeden konusuyorm bu arada...

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Bende motosiklete 29 yaşında GV250 ile başladım. Öncesinde ehliyet ve 2 günlük sürüş eğitimine gitmiştim (Süleyman Memnun'un, Honda'da yer yoktu mecburen gitmiştim). Ben hiç zorluk çekmeden 2 yıl kadar kullandım bir kere bile yatırmadım motoru Zaten cruiser olduğundan alçak motor, pek zorlanacağınızı sanmıyorum.

Cruiser seviyorsanız GV 250 kesinlikle iyi bir başlangıç motorudur. Kymco Venox'da güzel ama pek bulunmuyor piyasada.
    ..::.. GO ..::..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)