Harley Night Rod hakkında fikirleriniz, bildikleriniz
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Ses klasik motorlarındaki gibi değil ama yine de çok iyi bencede. Özellikle modlu bir egzozla...
-
Hayırrrrrrrrrrrrrrr yinemiiiiii dayanamam ben bu fikir karmaşasına emekli olmak istiyorum hemn dilekçe yazacağım MT yönetimine ....
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
Hocam sanırım sen Harley almak konusunda tam karar veremedin doğru mu, bu iş canlı görmeden olmaz bence, müsait bir zamanında git bir gör makinayı, Dyna larda çok güzel mesela, onlarada bak, bütçen yetiyorsa çok düşünmeye gerek yok derim
-
Harley davidson bir felsefe ve kölkü geçmişi olan bir firma ama v-rod harley değil diyip bi kenara atılmasına karşıyım. İstenen performans-dizayn ve prestij ise isteneni veriyor
Bence yeni nesil bir motor olarak dizayn olarak çok başarılı ve gösterşli. Harley alemi içinde değilde normal Türk insanında yapacağı şok harley etkisi içinde alıcak olsam night rod değilde parlak kromajlı olanını alrım.
Bakınca 50-60 bin dediritiyor. Anlayan anlamayan kafaları net bi şekilde çevirir diye düşünüyorum
Yazdıklarım yüzeysel ve görsel beğeni niteliğinde ama kimin Sehir içinde Renge Rover- BMW X6 gibi araçlara gerçekten gereksinimi var ki. Harleyin %51 i imaj kimse kızmasın
-
ne kadar kötü ya türkiyede test motoru anlayışının olmayışı oysaki yurtdışında insan biner motora test eder alıras almazsa alaz burda millet deli dana gibi aranıyor para veriyor sonra satıyor bunlar hep ithalatçılardan kaynaklanıyor
-
Harleyin ankara bayisi vardı bir zamanlar oran tarafında. Ama belliki satış yapamadılar ve kapandı. Malesef başkentte değil test sürüsü motoru görerek alma şansı honda dısında yok. Night rodun üstüne binme sansım oldu 4 5 ay kadar önce. Beğenmiştim. Ama sürüşünü bilemiyorum. Oocan abi kırıyosun beni
-
Ankarada bayii yok sanırım dediğiniz gibi, 2 tane servis var benim bildiğim, onun dışında ya fuar olacak o zaman göreceğiz modelleri, ya da Harley sahibi bir tanıdık olacak falan... Ama sürmeden de nasıl ikna olunup motor alınır bende bilemedim
-
19 Aralık 2011, 23:54
Benim bana bakılsın hava atıyım gibi bir derdim yok. O işi bir xj6 bile beceriyor. Zamanında işime yaramıştı açıkcası karşı cinş açısından. Benim için önemli olan kendimim motoru çok beğenmesi barışık olması. Hog mog olsada olur olmasada.
-
20 Aralık 2011, 00:25
luthier76 adlı üyeden alıntı
Harleyin ankara bayisi vardı bir zamanlar oran tarafında. Ama belliki satış yapamadılar ve kapandı. Malesef başkentte değil test sürüsü motoru görerek alma şansı honda dısında yok. Night rodun üstüne binme sansım oldu 4 5 ay kadar önce. Beğenmiştim. Ama sürüşünü bilemiyorum. Oocan abi kırıyosun beni
Benimle iyi geçinseydin Night Rod olmasada bi V-Rod muscle ı yakından inceleme fırsatı bulabilirdin ama maalesef o gün teklifime icabet etmedin sevgili kardeşim.
Sevgiler
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
20 Aralık 2011, 00:28
abi antalyadaydım görüşme şansımız yoktu. Mümkün olursa sevinirim iyi olur gerçekten.
-
20 Aralık 2011, 00:39
Night Rod dedin beni benden aldın şimdi...
Tekrar Cruiser'a dönüş yaptığımda ilk alacağım makinedir kendisi... O nasıl bir tip, o nasıl bir ses, o nasıl bir gidiş vs. vs. motorun m'sinden anlamayan adamı gözden kaybolana kadar baktırır kendine o kadar diyorum...
-
20 Aralık 2011, 00:47
seckin_ adlı üyeden alıntı
Night Rod dedin beni benden aldın şimdi...
Tekrar Cruiser'a dönüş yaptığımda ilk alacağım makinedir kendisi... O nasıl bir tip, o nasıl bir ses, o nasıl bir gidiş vs. vs. motorun m'sinden anlamayan adamı gözden kaybolana kadar baktırır kendine o kadar diyorum...
Doğru, motorun m'sinden anlamayan adamı baktırır
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
-
20 Aralık 2011, 00:53
-
20 Aralık 2011, 01:10
bu sefer tutturucam galiba inşallah. Teşekkürler.
-
20 Aralık 2011, 01:28
Usta kalk gel izmir e . İzmir de açılan Harley Davidson mağazasında test motorları var. Night Rod da var ama onu denetirler mi bilmiyorum. Ben alıcı olmadığımı peşinen söylememe rağmen test motoru önerdiler ve deneyebildim. Sen alıcı olduğunu söyleyip girersen mevzuya zannediyorum istediğin motoru deneyebilirsin. Çok ilgililer ve istanbuldan çok daha uygun fiyatları.
YOU WILL NEVER WALK ALONE
-
20 Aralık 2011, 10:28
sahibi olmuş biri olaak söylüyorum uzun yol yapamazsın çantalar ıvır zıvır için çok para dökmen lazım ve yere çok yakın oldugundan köy aralarında dolaşamazsın artçı için rahatsız bir motor.Titreşim az motor performanslı ama yakıt çok yiyor.oturuş pozisyonu rahatsız değiştiremiyorsun gidon takarsa tipi bozuluyorviraj alması için çok ugraşıyorsun yoruyor bir zaman sonra.Bu bir drag motoru kısaca drag motorunun yeri pistir ve grajdır zaten amerikanın en az satan harleyi kimse binmek istemiyor bende tipine kanıp almıştım.
-
20 Aralık 2011, 10:56
tek bildiğim pahalı olduğu
-
20 Aralık 2011, 11:22
Tipsiz bir motor, estetik değil. Harley'e yakıştıramadım; az satması da normal.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)