test edicem sadece. Aklımda yoktu ama merak ediyordum. Fırsat çıkmışken geri çevirmedim. Sakin olun herşey kontrol altında
test edicem sadece. Aklımda yoktu ama merak ediyordum. Fırsat çıkmışken geri çevirmedim. Sakin olun herşey kontrol altında
Ben bu motoru senin diger actigin forumda zaten dile getirmemismiydim? Begenmemistin hani , simdi ne oldu yahu?
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Night rod bu konuda konuşuldu. Diğer başlıkta sportster konuşulmuştu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
Night rod a o konuda ne olduğu belli değil demiştim sadece. Görüntü olarak güzel kimse çirkin diyemez sanırım. Ordan yola çıktım ama deneyince de ölüp bitmedim yani.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Üstte ekledığim gibi beğenmiyor değilı.m. Sadece değişik bir tarzı var ne olduğu belli demiştim o konuda. Zaten alana kadar başka konu açmıcam. Kararsız olmam da rahatsız ediyor kimilerini. 125 lik ybr lerin konuşulmasından sıkılmıyorlar bellikı. Küçumsemiyorum sadece forumun genelinde konuşulan motorlar 125 lik ybr ler cbrler
Bahadırcım alınganlık yapmışsın , sadece senin gibi deneyimli bir sürücünün sadece motor konusunda değil bu kadar zıt uçlardaki tarzlar arasındaki geçş hızın bizi şaşırtıyor. Sonucta Zeda nın dediği gibi kendi paranla aldığın her motor senin seçimindir bize Maaşallah demekten başka birşey düşmez.
Sevgiler
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Telefondan yazıyorum hatalar için kusura bakmayın ey forum @zeda3000 kendi üstünüze alınmayınız. Şöyle genele hafiften bi dokundurayım dedim
[QUOTE=oocan;2530438]Bahadırcım alınganlık yapmışsın , sadece senin gibi deneyimli bir sürücünün sadece motor konusunda değil bu kadar zıt uçlardaki tarzlar arasındaki geçş hızın bizi şaşırtıyor. Sonucta Zeda nın dediği gibi kendi paranla aldığın her motor senin seçimindir bize Maaşallah demekten başka birşey düşmez.
Yok abi alınmıyorum. Söyle bi küser gibi yapıyım dedim. Kesinlikle haklısın en azından bir tarza karar vermem gerekir ama böyle oldu işte elimde değil. Kusura bakmayın sıktıysam affola.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------
Olay şu bir zzr ve night rod isterdim garajımda. İkiside olsun isterdim. Ama ne yerim var nede zamanım. Bu yüzden birisi ağır basacak ve ben onu alıcam. Durumum bu anlatabildim umarım
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------
Konu kitlensin bende sıkıldım yeter yaaaavv !!!
walla http://www.youtube.com/watch?v=ZaYrQPH6tNM bu motora hayir diyecek birini anlamak mumkun deil )
Evet hayır demek zor gerçekten.
Artık sezon geldi. Son kararımı vermek üzereyim. Hala bir tarz karmaşası var. Sebep night rod. Umarım aşıcam yakında.
Bu arada selamlar forum ahalisi ne zamandır girmiyordum foruma belki özleyen olmuştur :D
Zevk meselesi.. Şimdi 883'e baktım da nasıl Night rod'la kıyaslayabildin nasıl daha güzel gördün anlamadım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)