2 yaşındaki çocuga da sorun 80 yaşındaki moruğada motosiklet nedir diye size harley der bu akdar basit daha uzatmaya gerek yok
2 yaşındaki çocuga da sorun 80 yaşındaki moruğada motosiklet nedir diye size harley der bu akdar basit daha uzatmaya gerek yok
aklimdayken su konuyuda hatirlatayim, belki gelecek yaz icin onceden siparis etmen gerekiyo olabilir... ben 4 ay bekledim motorumu,,, istanbul veya izmire bi sor bakalim... ben forumlardan ve haberlerden takip ettigim kadariyla izmiri tavsiye ederim
buda benim özel yapım
oyuncaklarla karşılaştırmamak lazım bu motorları
Şu 180 bastım geyiğinin tek silindirli Çinli kullananlara has olduğunu zannederdim Harley kullanan birisinden de aynısını görünce resmen dumur oldum. Bununlada kalmayıp tavsiyede bulunması tam tüy dikmiş. Temennidemi bulunuyor yoksa bedduamı ediyor belli değil.
Üzülüyorum böyle şeyleri görünce
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Arkadaşlar sonuçta harley harleydir. Ha şu da var biraz fazla şişirilmiş bir balon da olabilir. Teknolojik olarak bakıldığında bunu söyleyebiliriz belki. Ama bu özellikle harley in anayurdunda bir yaşam biçimi. Hayat görüşü... Motor bir ruhu temsil ediyor. Yoksa neden daha ucuz olan japonlarla idare etmeyelim dimi. Titreşim konusunu halledemezlermi ederler ama yapmıyorlar. Alan memnun satan memnun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
Eee dibine kadar kullanacaklar tabiki. İsim olmak tüm ticari ürünlerde diğerlerinden farklı olmasanızda en önemli satış sebebi. Markacılık herşeyde var. Gidip bir tşörte 200 tl veriyoruz. Örnek Lacoste. İki yıkamada ağzı burnu bir tarafa gidiyor. Ama almaya devam ediyoruz. Çok güzel kullanıyorlar insanların zaaflarını
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------
Bu konuya bende biraz takılıyorum ne yalan söyliyim. Biraz abartılıyor belki ya.
yani demek istiyorsunki irfancım alet edevat konusunda bende senin gibi kırığım
---------- Post added at 22:24 ---------- Previous post was at 22:18 ----------
valla öncelikle konu sahibi arkadaş motürünü almış arkadaşlar cenenizi fazla yormayın bence ama yok efemm illa muhabet olsun derseniz o başka canımmmm
japonlar sabah uyandıkları ilk anda düşündükleri şey , dün yarım bıraktıkları işi en mükemmele nasıl taşıyacaklarını düşünmekmiş
ama harley dedimmiydi de durup düşünmek lazım , aslında neden harley alayım , aslan gibi japonlar varken diye konuşacağım ama , hakkaten param olsa hem japon hemde harley alırdım ,
harley bu sana daşşş daşşşş...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
irfan abicim bende alet var ama sende hem alet hemde zeka var senin eline su dökemeyiz biz ayrıca son yaptıgın jimmy jim şahaserdir senin yanında biz çin motoruyuz
Sn piyanist irf. Bende ciddi bir şekilde düşünüyorum almayı o yüzden arkadaşlar yardımcı oldular. Önlerini kesmeyelim lütfen
hala tartışıyo musunuz kardeşim yaa alla alllaaaaa, konuyu kapatın tamam yeter harley marley bitmiştir dağılın uleaynn!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
adı yeter ve her ne kadar türkiyede turlarda falan kötü deselerde inanma kedi uzanamadığı ciğere mumdar der bizzat national geograpich de üretilişini izledim hiç de sorun vericek bi makine gibi durmuyor
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
harley'e değilde harleycilere uyuz oluyorum.kendilerini bi bok sanıyolar burunlar 5 karış havada felan......(tabi istisnalar kaideyi bozmaz mütavazi olanlarda vardır ama geneli böyle)....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
estağfurullah şekerim acizane amatörüm ben yavvv harley filan ulem deştiniz yaramı canım çekti şimdi ... ama öle pis kaka, motürlere binmem ben neymiş harleymiş pöhhhhh
---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:48 ----------
valla dostum ben cbf kullanıyorum ve bununla gurur duyuyorum, bu güne dek başka bir cc motosiklet kullanamamak hiç zoruma gitmedi, eğer canım bir harleye binmek isterse, yada bir racınge, dostlarım sağolsun beni kırmıyor da
şimdi öyle bir yorum yazmışsınki topiğin şemalini değiştirebilir tabi espiri babında yzıyorum yanlış anlaşılmasın ama zaten harley kullanan sayılı arkadaşımız var ve hiçte senin anlattığın tarz kişi havası sezmedim kendilerinde ,
bence harleyciler, hayabusacılar , yada cbf ciler diye cümleler kurarsak af buyur ama senin burda ne işlin var derler adama , burada hepimiz motor, rnk, model, cc, çinli, japonlu ayırımı olmaksızın birlikteyiz yada benmi öyle olduğunu sanıyorum
esenlikler dilerim saygılar benden ...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Pazartesi salı gibi alayımda sizde kurtulun bende. Plakayı 2012 de çıkarabilirim heralde dimi? Modelde 2012 olacak. Yani satarken göğsümü gere gere 2012 diyebilirim mi?
Yemişim harleyini takılmayın böyle havaymış civaymış. Kişiliği oturmamış insanlar yapar öyle şeyler.
suan plakayıda taksan 2012 model cıkar ruhsatta!
2011 ağustos ayından itibaren 2012 işliyor... merak etme yani alacağın motosiklet 2012 model olacak
ister yarın alıp plakada taksan bekletip yaza doğruda taktırsan 2012...
istersen al fatura kestirme, plakasız dursun, sezon başladığında da muamelesini yaptır plakayı cıkart bin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------
telaş yapma yani... ben bugün nissan micra aldım eşime, haftasonuna denk geldiği için pztesi-salıya sarktı herneyse...
2012 model olarak aldık...
Ok o zaman haftaya bitireyim bu işi. Düsünmekten işimi yapamıyorum yaw.
valla sen bilirsin, gayet güzel bir karar güzel bir motosiklet, köstekli kurmalı saat gibi klasik prestiji olan her zaman güzel kalan bir motosiklet, sıkıldıkça aksesuar takarsın, bende hala sportster ın arka teker maşası duruyo, swingarm denilen parça orjinali siyah galvanizli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
bir ara şu bağdatcaddesinde ki harley mağazasına uğramak istiyorum fırsat olmadı gitmeye, hayırlı olsuna gitmek lazım
Vaybe choppercı bahadır olacaz Hiç aklıma gelmezdi harley marley
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)