Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Harley mi yoksa japonlarmı?

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Naked :)
    Evet yabancı forumlarda da sıkça konuşulmuş titreşim olayı. Deneme şansım olsaydı iyi olurdu. İstanbuldaki 1200 sportster ını yeni alan arkadaşıma sordum. O da ss ler gibi hiç bekleme diyor. Ama abartı rahatsız olunacak bir durum yokmuş. Gerçi adam daha 50km yapmış motorla Resimlerini yollarsa eklerim konuya.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    excavatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 ST
    Alıntı luthier76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Açıkcası ben tüm motosiklet çeşitlerini seviyorum enduro hariç Onların da görüntüleri pek hoşuma gitmiyor.
    Nassı?
    arkadaşım atalarımız boşa konuşmuş.. :D her türlü zevki rengi tartışırım ben.
    Abi özellikle büyük endurolar..
    bildiğin at.. beygir..
    o ne heybet.. o ne duruş... o ne ihtişam...
    hele böyle kalkışlarda ön çatalın açılması var ki..
    zannedersin Johny guitar gazi koşusunda start alıyor.

NOT: yukarıdaki not eğlence maksatlı yazılmış, her şakanın altında bir gerçek vardır tadında, ufaktan sitem içeren, ancak pek de mana aranmaması gereken duygusal bir nottur.
    (30 yaş altı için NOT): Johny Guitar bir zamanların efsane atıdır. Gazi koşusunu süpriz yaparak kazanmıştır.
    HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...

ANTHYPATHY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800 nasipse olucak...
    Walla konu ilgimi çekti açıkçası.
    harley deneme fırsatım olmadı ama geçen V-ROD un yapıyla ilgili bir belgesel izledim evi damı satıp alasım geldi. Açıkçası bende küçük çaplıda olsa Cruiser kullanıyorum ancak insanlar sanki Cruiserları biraz daha kalıplı görüyorlar. İster istemez çekiniyorlar. yanlarda çanta felanda olunca daha iri duruyor makinalar.
    Yalnız Harleyde titreşim varmı sorusu bana değişik geldi biraz. O sınıfta harleyde titreşim varsa daha alınacak kalan bi Titan var. O da malum artık el yapımı Chopper oluyor zaten.
    Japonla felan uğraşmadan özellikle SS kullanıcısıysa harleyin spor bir model olarak tasarladığı V-Rod serisine bir baksın alsın binsin kafasını ağrıtmasın. Sonuçta V-Rod da 100 beygirin üzerinde çift silindirli V motorlu su soğutmalı tabiri caizse Sport Cruise diyebileceğimiz bir makina.

Motosikleti
    Biraz önce İzmir harley ile görüştüm. Titreşimin bir vida vasıtasıyla ayarlanabildiğini söyledi. Onu sonuna kadar kıstığınızda titreşim çok azalıyormuş. Onların yalancısıyım bilemiyorum artık. Harleycilerden titreşimi sevenlerin çok olduğunu söyledi. Bu arada 2011 model için çok güzel fiyat çıkardı. Ben ikinci elini de düşündüğüm için pek yanaşmadım açıkcası. Kapıya getirme bizden dedi Bosphorustan daha iyi yani.

Peki size bir uzmanlık sorusu. 2012 modelini şimdi alırsam ilerde 2012 olarak satabilirmiyim? Ruhsatta 1 ocak yazacak. Yoksa 2011 model muamelesimi görür?

glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben vrod kullandım çok keyifsiz bir model ve hiç beğenmediğim Harleyden saymadığım bir model, zaten harleydavidson vrod modelini porsche design için üretmiş...
    test aracı olan vrod kullanmıştım ayrıca, beşiktaşlı alpayın vrodunuda kullandım TT custom cıkışlı vancehines eksozlu mat-simsiyah (adamın siyah takıntısı var zaten, f4'üde siyah almıştı bütün araçlarını siyah alıyor) herneyse eğer alacaksan sportster1200 tavsiye ederim, 883 başlangıç motoru... bana sorarsan harley dedin mi 1200cc den başlar...
    eğer daha çok paran varsa, fatboy al bitir işi, kurtul...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    harleyde hangi vida titreşimi kısıyormuş yarabbim kimle bayi oluyor allahım sen büyüksün küfür edicektim valla.Harleylerde ne bir düğme nedebir vida var titreşimi kesen harleylerle yüzbinlerce km yi devirmiş biri olarak söylüyorum bunu.ve 883 başlangıç motoru falan değildir 883 bir insana hatta 2 kişiyi full yükle gün boyunca 16 saat boyunca arizona sıcagında saate 70 mil hızla test edilmiştir ve harleyin ilk sportsterıda 883 dür 883 özel bir makinadır sadece işi bilmiyenler başlangıç motoru der ona
    Tattooist bunu beğendi.

simdi alırsan 2012 olarak cıkacak ruhsatta...
    trafiğe çıkış tarihi ayrı...
    model: 2012 ayrı...

Motosikleti
    Fatboyu beğenmedim ben açıkcası. Sportster gibi spor bir hali yok. Dyna bob güzel o da çok ağır. Tabi zevk meselesi. 1200 sportster bana uygun. Bol kromlu olanından

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------

Alıntı glock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    simdi alırsan 2012 olarak cıkacak ruhsatta...
    trafiğe çıkış tarihi ayrı...
    model: 2012 ayrı...
    Ben paşa paşa 1000 euro daha verip 2012 de alayım en iyisi.

bana öyle demişlerdi... ayrıca da başlangıç motoru yani bu bir gerçek ne olursa olsun
    en kücük motosikleti 883...
    ben harleye girdiğimde 1200xl custom aldım,
    883 custom vardı onu beğenmemiştim motor bloğu krom olmadığı için...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------

niye 2012 de alıcaksın ki onu anlamadım?
    aynı motosiklet sonucta... motoru 2011 sonu alıp plakasız binsen 2012 ağustosundan sonra plakayı çaktığında 2013 model olur... fatura kestirmez ötv yi ödemezsen tabi... (bu sadece bir örnektir)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------

zevk meselesi... fakat harley alıcaksan titreşim olayını düşünmeyeceksin, sonuçta o motorun özelliği homurtulu şekilde nabız atışı gibi çatır çutur metal sesi eşliğinde titremesi...
    bu harleye özgü sadece harleyde varolan bir ÖZELLİKTİR! dupont çakmak gibidir açıp kaparken çınnkk!!! ya da mercedes G serisinin kapısını kapatırken ki ses!!! yani ona özgüdür.

WOLKANWOLKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB 600F HORNET
    çok snob gidiyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    883 küçük bir motor değil 300 kiloluk krom yüklü tork diğer rakiplerine gör daha fazla ve güçlü bir v motor,harley sahibi olan zengin züppelerin uydurmasıdır 883 güçsüz derler ama bilmiyorlarki dynalardan electralardan hatta o saçma sapan fatboylardan evel sportsterlar vardı ve onlar bitip gittiğinde gene sportster olacak.Ve klasik sportster herzaman 883 dür ince narin yapılıdır ve ince ön lastiklidir.Ben bilerek 1200 yaptım 883 silindirlerimi özellikle saklıyorum yaşım 50 yi geçince takcıagım onları ve o 883 üzerinde ölmeyi planlıyorum.Custom modeli sportster ruhuna aykırı bir modeldir dediğim gibi peanut gas tank lı olan modeller gerçek sportsterlardır.
    2011 2012 sportsterlar arasında hiçbir fark yoktur boşa 1000 euro verirsin.Motor blogu krom olucak diye 3000 euro fazla vermene gerek yok daha sonrada motor blogunu krom yaptırabilirsin 500 euroya.Amerikada herkez base model lowu alır sonra istediği modele çevirir daha ucuza gelir.

sn. dersansport, tecrübeniz oldukça fazla muhtemelen yaşınızda benden büyük, yalnız mesajlarınızda inceden inceden dokundurmalar yapıyorsunuz sanırım? öfkelenecek birşey yok söyledikleriniz doğrudur, doğru olabilir keyifle okuyorum gayet güzel... agresifce ve son mesajda depresiflik sezdim? ölmekten falan bahsetmeyiniz allah gecinden versin, sağlık sıhhat versin. isminizi de yazsanız keşke size hitap ederken zorluk çekmemek açısından.

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Eyvahhh Bahadırımın bulaşık teline dönmüşiyicene şimdide tutturdu Harley diye. Ama olsun Harley konulu filmlerin değişmez aktörüdür, nefis senaryolar yapılabilir.

Sevgili Luthier ,

Şaka bir yana Harley bambaşka bir alemdir ama girmeden önce iyi düşün çıkışı pek yoktur o yolun , özelden telefonumu atıyorum arzu edersen hafta sonu seni çok özel bir Harleyci ile tanıştırabilirim.

Sevgiler
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

yaptı yine kıyağını! bak bak baakk!

Motosikleti
    BMW ye binen adam ne anlar Harleyden şeklinde yoruma hazırlanan arkadaşlar bi zahmet aşağıdaki fotoğrafa göz atsınlar , ortadaki mavi t-shirt lü göbekli tip ben kendim oluyorum . ( gene elim belimde millete ukalalıkmı ediyorumdur nedir )

Motosikleti
    oocan abi çok teşekkür ederim. Malesef hafta sonu iş için antalyaya gıdiyorum. Başka bir zaman olabilirse çok memnun olurum. Bu arada orası hipodrom sanırım. Eğitim durumları galiba

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------

Abi bu yolun çıkışı yok derken neyi kasttettin? Telefondan zar zor yazıyorum bu arada

Motosikleti
    Alıntı luthier76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi bu yolun çıkışı yok derken neyi kasttettin? Telefondan zar zor yazıyorum bu arada
    Harley sadece bir motor değil aynı zamanda bir yaşama biçimidir bir kez bulaştınmı başka motor üzerinde kendin gibi olamazsın bir daha.

Motosikleti
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Harley sadece bir motor değil aynı zamanda bir yaşama biçimidir bir kez bulaştınmı başka motor üzerinde kendin gibi olamazsın bir daha.
    Vaaaayy sevdim bu cevabı

WOLKANWOLKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB 600F HORNET
    okan bey af çıktı mı eve döndünüz mü

Motosikleti
    Yarın inşallah

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)