eyvallah;
senin videosunu paylastigin custom modeli birazdaha cusseli... tank biraz daha basik oldugu icin genis duruyor ve kromlar derinlik katiyo en son galeriye gittigimde dikkatimi cekmisti...
eyvallah;
senin videosunu paylastigin custom modeli birazdaha cusseli... tank biraz daha basik oldugu icin genis duruyor ve kromlar derinlik katiyo en son galeriye gittigimde dikkatimi cekmisti...
Cok guzel motorlar, gule gule kullanin
FOR THE HORDE...
Ben koleksiyonerci değilim. Elbet bigün satmak isterim. Bunu arastırıcam. Elımde patlayacak ıse hiç bulaşmanın anlamı yok. İkı motor bulundursam ok ama haftada 1 gün ıçin iki motor anlamsız. Artık konudan sıkılanlar var. Kapatalım isterseniz.Tesekkür ediyorum benim ruhlu arkadaşlarım
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------
Şu ilana bakın tanıdık birinin sanki. 2 yılda harley satıyorlar ya anlamak mümkün değil
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5632414/detay/
evet satıyorum eşimin daha çok beyendiği 48 modelini almak için hatta 2012 in parasını verdik bile kavun içi geldiğinde alıcagız.benim bu yaştan sonra başka maceralar aramama gerek yok aynı motorla gideriz ha bir gün biraz daha iyi süspansiyonlusu gelirse onu alırım.
Motor yepyeni gayet güzel duruyor. Hayırlısı olsun.
Yazdığınız fiyat normal. Bu fiyatlara gider mi acaba?
geçen hafta 21 e anlaştım bir arkadaşla bakalım salı buluşucaz büyük ihtimal 20 e bırakıcam biraz pazarlık işi bu.sonuçta sıfır motorlar belli bir fiyatta üstüne aksesuar koyunca iyice artıyor insanlar aksesuar için genelde fiyatı veriyor.mesela şimdi ben 48 e aksesuar yüklicem gene 10 liraya yakın para gidicek
883 iron ve custom modellerinin ön tekeri ince evet ama XL 883L superlow modelinin ön tekeri daha kalın. 2011 modellerinin ama. öncesi ince bunlarda da. bi inceleyin. bende sevmiyorum ince teker pek ama 883l super low hosuma gitti o nedenle tercih ettim. ama ebat olarak biraz küçüktür motor. boyunuz uzunsa daha büyük bi model tercih edebilirsiniz.
Sevgili Bahadır,
Nightrod çakma vmax'tir
Sen race-naked-cruiser derken bunu imal etmeyegerek yok. Bunun yapılmışı var
Yamaha vmax kardeşim.
Git bak, almazsan glock dişini kırar.
Okan Bey sözü size bırakıyorum.
Ben oturup seyredeyim şimdi
Bugün iyi geçecek hissi var
Ben oturdum baktım ayaklar falan rahatsız gibi. Benim bildiğim cruiser tarzı motorlarda ayak biraz ilerde olur yayıla yayıla gidersin. Sportster da öyle bişey yok. Gerçi zaten cruiser da değilmiş. Güzel motor ama kazasız belasız binin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------
WOLKANWOLKAN abi bence hiç de çakma değil. Acayip özgün bir tasarımı var. Porsche bu borumu yani
kesinlikle..hyo naked commet...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
""Hyo candır"" demen gerekirdi olmadı
herkes görüşünü belirtmiş, naçizane ben de paylaşayım istedim, bir sportster estetik anlamda bir dragstar'ın yanına bile yaklaşamaz kanımca. dragstar resmen bir sanat eseri.
eminmisin
plastik sinyalleri ve aksesuarları ile dragstar hmmm büyük konuşmuşsun 100 000 küsür kkm kullandım dragstarı bu arada 1100 ü çocuk oyuncakları ile büyüklere yönelik eylence programları arasında büyük fark vardır.
bazen insanları anlamakda güçlük çekiyorum 60 yıldır üretimde olan motosiklet tarihinin en çok satmış en çok sevilen en çok parçası olan en çok customize edilen ve en iyi motorlarından birini dragstarla karşılaştırmak cidden büyük lokma belki triumph norton bmw r serisi falan olabilir anlarım ama dragstar sanırım bir tek türkiyede karşılaştırılır motosiklet kültürünün yerlerde gezdiği noktada.
İlk iki resim güzelmiş gerçekten...
sporsterlerde ayaklar standart ortada ama aparatla öne aldırılabiliyor ki genelde cogu kimse aldırıyor öne. bende aldırdım. yani sürüs de ayaklar ileri uzanmış vaziyette. ama söylediginiz dogru sporster tam bi cruiserdan ziyade biraz daha sportif bi motor adından da anlaşılacagı üzere. daha heybetli ve classic tarz bi motor isterseniz birde harley streetbob bakın derim. benim bi sonraki hedefim.
vidalarını 4 ayda bir kontrol etmek gerekiyo ama 5. viteste ataga kalkıyo arkadaş yemişim japonu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)