Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Harley mi yoksa japonlarmı?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Naked :)
    ayrıca şu forumda cruisercı herkes harley ister. Diğerleri bmw. Bundan doğal bişey yok o yüzden agresif tavrını kendine sakla mümkünse. Tat kaçırmaya lüzum yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------

glock kafayı yemem ben rahat ol abicim sen. Maksat muhabbet başka bişey değil. Hadı öptüm hepinizi iyı geceler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bahadır bey kızmayın hemen ya off! amaan herhalde sohbet ediyoruz şurda canım, sizi ve açtığınız konuyu ciddiye alarak ben ve diğer arkadaşlar olarak yorum yapıyoruz, konuşuyoruz arada takılmak etmekte serbest yani, @dersansport'da aynı şekilde napalım yazısı sert biraz

Forumdan Uzaklaştırıldı
    sana akıl verdik 15 sayfa boyunca boş konuşan biz değlizki harleye binebilmek için paradan fazlasıda gerekli bunuda unutma zaten aldıktan sonra anlarsın 2 gün sonra satmaya çalışırsın o ruh olması lazım.

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı dersansport adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana akıl verdik 15 sayfa boyunca boş konuşan biz değlizki harleye binebilmek için paradan fazlasıda gerekli bunuda unutma zaten aldıktan sonra anlarsın 2 gün sonra satmaya çalışırsın o ruh olması lazım.
    Altı üstü bir avuç civata yığınına amma anlam yüklediniz yahu. Her isteyen ve parasını bastıran Harleye biner beğenmezse satar bunun ruhla ne alakası varki.

Bence sevgili kardeşim bir süre 4 silindirli bir makinayla idare et iki silindirin sarsıntısı sıkıntıya yol açmış sende agresif tavır tavan yapmış.
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

ağlattınız sonunda beni!!!

Motosikleti
    akıl vermedin sadece fikir verdin. Arada çoook büyük fark var. Boş da konusulur vatanda kurtarılır böyle forumlarda dert etme o kısmını. Ruh kısmını bilemiyorum yaşamak lazım. Glock cuğum sorun yok ya İstanbula gelebilirsem seni rahatsız ederım haberin olsun. Motosiklet candır harley canandır gizemlı agresif dersansport motosikletin güzel. Ama bi görmem lazım. Bu hafta kaçabilirsem istanbula kararımı veririm. Haydin görüşürüz. Oocan abi rezzan meslektaşım dalga geçmeyelim lütfen

seckin_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R1150GS Adv
    Alıntı glock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ağlattınız sonunda beni!!!
    Ağlamaaaa, gel köşebaşında misafir edeyim seni bir akşam. Madem hiç gitmemişsin, hem bir denemiş olursun hem de tanışmış oluruz sohbet ederiz...
    FOR THE HORDE...

Bahadır bey, beklerim mutlaka, bak geçen çarşamba Okan bey korlastaymış beraber kıstırırdık ne güzel

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------

Alıntı seckin_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ağlamaaaa, gel köşebaşında misafir edeyim seni bir akşam. Madem hiç gitmemişsin, hem bir denemiş olursun hem de tanışmış oluruz sohbet ederiz...
    inşallah en yakın zamanda ailecek gelmek isterim, merak ettiğim biryer. bende tanışmak isterim tabiki dostluk adına. korlas'a sık sık gelirim zaten korhan-koray abileri severim sayarım dükkanlarına gittiğimde ooohh be diyorum ev dırdırından uzaktayım gözümüz gönlümüz açılıyor iyi insanlar.

Motosikleti
    Bmw R1150GS Adv
    Alıntı glock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bahadır bey, beklerim mutlaka, bak geçen çarşamba Okan bey korlastaymış beraber kıstırırdık ne güzel

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------

inşallah en yakın zamanda ailecek gelmek isterim, merak ettiğim biryer. bende tanışmak isterim tabiki dostluk adına. korlas'a sık sık gelirim zaten korhan-koray abileri severim sayarım dükkanlarına gittiğimde ooohh be diyorum ev dırdırından uzaktayım gözümüz gönlümüz açılıyor iyi insanlar.
    Ben korlasin onunden gecerken bile kendimi kaybediyorum resmen ))
    FOR THE HORDE...

hiç sorma, adamı tahrik ediyo. güzelde yaptılar kırmızı kırmızı
    e güzel bir imkan ya harley davidson da geldi, ferco motor flnda var şenlendi oralar
    şanslısın valla erenköyden, beykoza taşındık burası dağbaşı gibi geliyor bize...

Motosikleti
    Bmw R1150GS Adv
    Gel gel gezeriz hepsini. Zx-10'dan sonra S1000RR düşünüyorum.
    FOR THE HORDE...

benim arkadaşımda var, konusurum istersen ac şınayzır takozları flnda yaptırmış aksesuarlıydı baya...

Motosikleti
    Bmw R1150GS Adv
    ZX-10 daha yeni yaav biraz kullanayım da konuşuruz yine nası olsa.
    FOR THE HORDE...

ayrıca gelirim tabi, havalar bi düzelse keşke ya burda fırtına çıktı resmen, motosikletle çıkmıyorum sezonu kapattım zaten, ikidebir aküsü bitip duruyo garajda belki akü almaya gelicem korlasa...
    s1000rr güzel bir tercih ama kesinlikle çok iyi, şuan senin kullandığın motosikletten daha kolaydır eminim. konfor-güvenlik vs... herşey var! aslında bmw ye bende geçerim ama çok zarar ederim, korlastan da çok memnunum senelerdir tanırım, ilk motosiklet aşkım orda başlamıştı suzuki zamanlarından... takasla çok iyi değerlendiriyorlar sağolsunlar, iyiler o konuda.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------

bmw'yi sevmeme rağmen, servis konusunda bazı şikayetlerim oldu memnun kalamadım bir türlü, bmwnin arabası var suan bende çok soğudum, ayrı mesele tabi benim ki biraz imama küsüp camiye gitmemek gibi... ölçü sayılmaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Altı üstü bir avuç civata yığınına amma anlam yüklediniz yahu. Her isteyen ve parasını bastıran Harleye biner beğenmezse satar bunun ruhla ne alakası varki.

Bence sevgili kardeşim bir süre 4 silindirli bir makinayla idare et iki silindirin sarsıntısı sıkıntıya yol açmış sende agresif tavır tavan yapmış.
    yanlış anladın,o ruh derken o motor beni yüceltti ruhu değil,bu motorların amacı bakımını a dan z ye herşeyini kendin başına grajında yapmaktır bu yüzden bu kadar basit bir teknoloji al oyna kurcala diye.İşin havasında olcagın motor değil kısaca işin içinde olcagın motor o yüzden alanlar anında satıyor arkadaşda harley olsun diye harley almaya çalışıyordu o yüzden boşuna almamasını söyledim o ruh yok onda belliki.Ben motorumun bakımlarını yaptıgım için bunu seçtim geçmişi var motorun ebayi açıyorum a dan zye parçaları var tonlarca ucuza.Bazılarını getiremiyoruz tabi o zamanda bayılıyoruz parayı çok acıyorum onun dışında sorun yok.Birde ben altımda titreyen homurdanan makinaları seviyorum arkadaş ise baştan sona titremek istemiyor o yüzden ruh yok.Kötü birşey demiyorumki

Motosikleti
    harley davidson 1200xl
    gunaydin;
    bahadi hocam bu kadar cekebildim...

bu kardesimin iron883

buda benim ufaklik

sabah sabah bukadar basarabildim

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı hd48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gunaydin;
    bahadi hocam bu kadar cekebildim...
    sabah sabah bukadar basarabildim
    Offenbach a yolun düşerse , çık bir meydanın ortasına ve Okan Ocanın herkese selamı var diye bağır lütfen .
    Hep Kölnde Türkler çok derlerdi , halbuki Offenbach bizim mahalle gibiymiş yahu hangi dükkana girsem Türkçe selam verirdim mutlaka bir "Aleykümselam" gelirdi
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Motosikleti
    harley davidson 1200xl
    senin yukledigin custom modeli bunlardan biraz daha cusseli

ama seninkilerde bebek gibi canıım çok güzeller maşallah, sabah sabah iyi geldi kara kara

Motosikleti
    Çok güzeller teşekkür ederım resimler için.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)