Harley mi yoksa japonlarmı?
Reklamlar
-
18 Aralık 2011, 02:10
ayrıca şu forumda cruisercı herkes harley ister. Diğerleri bmw. Bundan doğal bişey yok o yüzden agresif tavrını kendine sakla mümkünse. Tat kaçırmaya lüzum yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------
glock kafayı yemem ben rahat ol abicim sen. Maksat muhabbet başka bişey değil. Hadı öptüm hepinizi iyı geceler.
Reklamlar
-
18 Aralık 2011, 02:13
Bahadır bey kızmayın hemen ya off! amaan herhalde sohbet ediyoruz şurda canım, sizi ve açtığınız konuyu ciddiye alarak ben ve diğer arkadaşlar olarak yorum yapıyoruz, konuşuyoruz arada takılmak etmekte serbest yani, @dersansport'da aynı şekilde napalım yazısı sert biraz
-
18 Aralık 2011, 02:15
sana akıl verdik 15 sayfa boyunca boş konuşan biz değlizki harleye binebilmek için paradan fazlasıda gerekli bunuda unutma zaten aldıktan sonra anlarsın 2 gün sonra satmaya çalışırsın o ruh olması lazım.
-
18 Aralık 2011, 02:24
dersansport adlı üyeden alıntı
sana akıl verdik 15 sayfa boyunca boş konuşan biz değlizki
harleye binebilmek için paradan fazlasıda gerekli bunuda unutma zaten aldıktan sonra anlarsın 2 gün sonra satmaya çalışırsın o ruh olması lazım.
Altı üstü bir avuç civata yığınına amma anlam yüklediniz yahu. Her isteyen ve parasını bastıran Harleye biner beğenmezse satar bunun ruhla ne alakası varki.
Bence sevgili kardeşim bir süre 4 silindirli bir makinayla idare et iki silindirin sarsıntısı sıkıntıya yol açmış sende agresif tavır tavan yapmış.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
18 Aralık 2011, 02:28
-
18 Aralık 2011, 02:38
-
18 Aralık 2011, 02:39
glock adlı üyeden alıntı
Ağlamaaaa, gel köşebaşında misafir edeyim seni bir akşam. Madem hiç gitmemişsin, hem bir denemiş olursun hem de tanışmış oluruz sohbet ederiz...
-
18 Aralık 2011, 02:46
-
18 Aralık 2011, 02:48
glock adlı üyeden alıntı
Bahadır bey, beklerim mutlaka, bak geçen çarşamba Okan bey korlastaymış beraber kıstırırdık ne güzel
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------
inşallah en yakın zamanda ailecek gelmek isterim, merak ettiğim biryer. bende tanışmak isterim tabiki dostluk adına. korlas'a sık sık gelirim zaten korhan-koray abileri severim sayarım dükkanlarına gittiğimde ooohh be diyorum ev dırdırından uzaktayım gözümüz gönlümüz açılıyor
iyi insanlar.
Ben korlasin onunden gecerken bile kendimi kaybediyorum resmen ))
-
18 Aralık 2011, 02:52
hiç sorma, adamı tahrik ediyo. güzelde yaptılar kırmızı kırmızı
e güzel bir imkan ya harley davidson da geldi, ferco motor flnda var şenlendi oralar
şanslısın valla erenköyden, beykoza taşındık burası dağbaşı gibi geliyor bize...
-
18 Aralık 2011, 02:56
Gel gel gezeriz hepsini. Zx-10'dan sonra S1000RR düşünüyorum.
-
18 Aralık 2011, 02:59
benim arkadaşımda var, konusurum istersen ac şınayzır takozları flnda yaptırmış aksesuarlıydı baya...
-
18 Aralık 2011, 03:07
ZX-10 daha yeni yaav biraz kullanayım da konuşuruz yine nası olsa.
-
18 Aralık 2011, 03:18
ayrıca gelirim tabi, havalar bi düzelse keşke ya burda fırtına çıktı resmen, motosikletle çıkmıyorum sezonu kapattım zaten, ikidebir aküsü bitip duruyo garajda belki akü almaya gelicem korlasa...
s1000rr güzel bir tercih ama kesinlikle çok iyi, şuan senin kullandığın motosikletten daha kolaydır eminim. konfor-güvenlik vs... herşey var! aslında bmw ye bende geçerim ama çok zarar ederim, korlastan da çok memnunum senelerdir tanırım, ilk motosiklet aşkım orda başlamıştı suzuki zamanlarından... takasla çok iyi değerlendiriyorlar sağolsunlar, iyiler o konuda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------
bmw'yi sevmeme rağmen, servis konusunda bazı şikayetlerim oldu memnun kalamadım bir türlü, bmwnin arabası var suan bende çok soğudum, ayrı mesele tabi benim ki biraz imama küsüp camiye gitmemek gibi... ölçü sayılmaz
-
18 Aralık 2011, 11:04
oocan adlı üyeden alıntı
Altı üstü bir avuç civata yığınına amma anlam yüklediniz yahu. Her isteyen ve parasını bastıran Harleye biner beğenmezse satar bunun ruhla ne alakası varki.
Bence sevgili kardeşim bir süre 4 silindirli bir makinayla idare et iki silindirin sarsıntısı sıkıntıya yol açmış sende agresif tavır tavan yapmış.
yanlış anladın,o ruh derken o motor beni yüceltti ruhu değil,bu motorların amacı bakımını a dan z ye herşeyini kendin başına grajında yapmaktır bu yüzden bu kadar basit bir teknoloji al oyna kurcala diye.İşin havasında olcagın motor değil kısaca işin içinde olcagın motor o yüzden alanlar anında satıyor arkadaşda harley olsun diye harley almaya çalışıyordu o yüzden boşuna almamasını söyledim o ruh yok onda belliki.Ben motorumun bakımlarını yaptıgım için bunu seçtim geçmişi var motorun ebayi açıyorum a dan zye parçaları var tonlarca ucuza.Bazılarını getiremiyoruz tabi o zamanda bayılıyoruz parayı çok acıyorum onun dışında sorun yok.Birde ben altımda titreyen homurdanan makinaları seviyorum arkadaş ise baştan sona titremek istemiyor o yüzden ruh yok.Kötü birşey demiyorumki
-
18 Aralık 2011, 13:19
-
18 Aralık 2011, 13:25
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
18 Aralık 2011, 13:26
senin yukledigin custom modeli bunlardan biraz daha cusseli
-
18 Aralık 2011, 13:30
ama seninkilerde bebek gibi canıım çok güzeller maşallah, sabah sabah iyi geldi kara kara
-
18 Aralık 2011, 13:46
Çok güzeller teşekkür ederım resimler için.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)