porsche bekliyordum hayallerim yıkıldı
porsche bekliyordum hayallerim yıkıldı
abi super temiz. Çok sevimli
bu da ayrı bi hastalık... çok güzel ama çil çil maşallah! duygusal Göbekli baba!
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
çok orjinal duruyor, arka bagaj üstü portbagaj orjinal mi?
oocan abi sen ne dersin bu sportster olayına. Söyleyebileceğin bişey varmı? Dyna street bob da var seçenekler arasında. Gerçi şu zor satılma durumu kötüymüş
sende haklısın
varya iyice kafa karıştı nerden girdim şu foruma.
ya göze alıp sportster alıcaz yada kesenin ağzını açıp vroda kadar gidicez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------
ucuza kapatıyım dedim yemedi
senin lokantada menüye bakıp yemek siparişi için karar vermeni düşünüyordumda, herhalde aç ayrılıyorsundur
vrod alana kadar diavel i tercih ederim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
oooooffff!!!!!! çok kötü laf çaktın dersansport bu kadar da olmaz ama!!!!
fit olmayı buna borçluyum doğrudur
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------
no motor no cry. En güzeli
sen belliki harley olsun diye motor almaya çalışıyorsun çünkü şimdide vrod a kaydın ondan önce street boba tamamen ap ayrı motorlar biri drag motoru diğeri yarı cruiser daha öncede naked z1000 diyordun.Sana tavsiyem z1000 al harleydende krom parça al z1000 in heryerine kroma boğ motorun ismini kawasaki değilde harley yap arka lastiği vrod gibi 240 yaptır üstünede bir harley ceket çek alsana istediğin motor
hocam para benim zevk benim. İstersem arabamı kestirir uç tekerlek yaparım. Al sana motor. Hosuna gıtmiyorsa yorum yapmazsın. Harley harley diye ölüp biten sensin. Yerlere göklere sığdıramadın 15 sayfadır. Nooldu gittık gördük işte. Arkama bakmadan kaçtım. Tarz değişikliğinden bahsediyoruz zaten dikkatli oku.
[QUOTE=luthier76;2521632]fit olmayı buna borçluyum doğrudur [COLOR="Silver"]
cevap güzeldi, sn. Bahadır, kafayı yersiniz forumda takılmayın bu kadar mağazalara gidip bakın motorları yakından görün inceleyin. fuar gibi alanlar bu tür kararsızlıklarında ilacıdır, siz böyle giderse seçintiye düşersiniz ve keyif alamazsınız... modern hatlar ve trafikte uzun yolda kısmende olsa konfor arıyorsanız, japonlar uygundur fiyat açısından da...
hd ye gelince, klasik kült hatlara sahip hafta sonu kıpır kıpır içinize iliğinize kadar titreten kendine has ilkel ve sağlam metal yığınıdır... harleyi alacak insan satmayı düşünmez! ben satmayı düşünmeden almıştım, evladiyelik düşünmüştüm ama olmadı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
en azından şunu söyleyebilirim, bir zamanlar harleyim vardı bak işte resimde görünüyor üzerinde de ben varım bak ne güzel resim değil mi? gibi... anı kalabilecek insanın hayatını doldurabilecek bir motosiklet, insanı duygulandırır... gençliğini hatırlatır, iler ki yaşlarda güzel bir miras kalır... böyle alırsın harleyi, ilerde sıkışır satarım sıkılır satarım gibi niyetle harley alırsanız zaten keyifte alamazsınız, satmayada zorlanırsınız ve zarar edersiniz.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)